Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

НАТО боїться Росію, бо не має чим воювати – Юрій Романюк

Категорія:

Про те, як змінювалися публічні заяви генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга, який був дуже обережним на початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну, а також про те, що Україна отримає танки, коли добудують танкоремонтні цехи в Польщі.

22060901.jpg

Бойова машина Marder 1АЗ. Фото: wikipedia.org

Юрій Романюк, голова всеукраїнської громадської організації "Україна в НАТО", нагадав, що до 24 лютого 2022 року Єнс Столтенберг казав про те, що жодний солдат НАТО не буде воювати на території України, що війська НАТО не будуть вв'язуватися у війну в Україні. По суті, такими заявами НАТО стимулювала Путіна до війни. Так само і США заявляли, що жодний американський солдат не буде воювати в Україні.

Отже, Путін зрозумів, що йому віддали Україну на поталу. Хотіли знайти компроміс і хотіли, щоб Україна сама здала свої території, а також визнала анексію Криму та Донбасу.

Нагадаю, що 24 лютого, коли російські війська перли з трьох напрямків в Україну, керівництво НАТО просили Росію зупинитися та розгортали свої додаткові сухопутні та повітряні сили в Східній Європі. НАТО заявляла, що у бойові дії не втручатиметься. Тільки після саміту НАТО в Мадриді 29 червня альянс вирішив надати Україні політичну та практичну підтримку. А вже у листопаді на своїй асамблеї НАТО визнала Росію державою-терористом.

Тільки героїзм та мужність українських воїнів і ЗСУ змусили їх змінити свої позиції й повернути на 180 градусів. Вони побачили, що нема "другої армії світу".

Юрій Романюк нагадав, що президент США Трамп в часи свого президенства вимагав від держав-країн НАТО виділяти хоча б 2% свого ВВП. Тоді Німеччина виділяла 0,9%. Ми писали тоді, що Трамп заявив про небажання захищати Німеччину від Росії та пояснив своє рішення скоротити американський військовий контингент у Німеччині.

Україна змусила НАТО перестати боятися Росії, знищивши як мінімум 60% усіх танків країни-агресора.

Експерт зауважив, що НАТО окрім офісу не має ніякої зброї. НАТО має хіба що розвідувальні літаки та володіє кіберзахистом.

Танки в Україні будуть тільки тоді, коли буде ремонтна база для них. Про це та інше дивіться в цьому відео:


Юрій Романюк не жартує: США і НАТО справді запросили Росію напасти на Україну. Про це у статтях:

Наші інтереси: 

Війна зруйнувала не лише міф про "другу армію світу", а й про могутність НАТО.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

«Наші інтереси: Війна зруйнувала не лише міф про "другу армію світу", а й про могутність НАТО», а також, про слабкість українців !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

«Наші інтереси: Війна зруйнувала не лише міф про "другу армію світу", а й про могутність НАТО», а також, про слабкість українців !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !