Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

НАТО посилює свій східний фланг, у бойові дії не втручається

Категорія:

Керівництво Північноатлантичного Альянсу просить Росію припинити ескалацію ситуації в Україні та розгортає додаткові сухопутні та повітряні сили в Східній Європі. Також НАТО активізує додаткові морські сили та підвищує готовність сил Альянсу реагувати на непередбачувані обставини.

Про це йдеться у заяві НАТО.

Керівництво НАТО наголошує, що їхні дії є превентивними й не повинні призвести до подальшої ескалації ситуації.

У заяві НАТО також сказано, що їхні союзники та партнери доклали всіх зусиль для продовження дипломатії та діалогу з Росією, зокрема, на найвищому рівні, та внесли багато суттєвих пропозицій щодо зміцнення безпеки всіх країн у євроатлантичному регіоні.

Росію неодноразово запрошували до переговорів у Раді Росія-НАТО, і Росія не відповіла. Це Росія, і лише Росія, обрала шлях ескалації.

Керівництво НАТО рішуче закликає Росію звернути з обраного нею шляху насильства та агресії. Керівники Росії мають нести повну відповідальність за наслідки своїх дій. Росія заплатить дуже високу економічну та політичну ціну.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що Україну підтримують НАТО і всі сильні держави, а Росія продемонструвала свою хижу сутність і тваринну ненависть до України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи