Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Надходження від митних платежів зросли на 23%: імпорт легалізується, ділова активність зростає

За час реалізації експериментального проекту щодо створення умов для унеможливлення ухилення від сплати митних платежів - з 21 червня по 20 серпня - до державного бюджету перераховано понад 66,7 млрд грн митних платежів. Порівняно з відповідним періодом минулого року фактичні надходження зросли на більш, ніж 23%, або 12,6 млрд гривень. Про це повідомив в.о. Голови ДФС Мирослав Продан.

За словами Продана, тільки у серпні до державного бюджету (станом на 27.08.2018) перераховано понад 27,1 млрд грн митних платежів. Виконання графіку надходжень платежів становить 103,6%.

«Ми бачимо стійку тенденцію щомісячного зростання митних надходжень. Так, порівняно з минулорічними показниками у червні надходження митних платежів зросли на 2,2 млрд грн., у липні – на 5,9 млрд грн. Надходження серпня від митниць на сьогодні на 6,4 млрд грн перевищують минулорічні та на 5,6 млрд грн – червня-липня 2018 року.

Оголошена Урядом та ДФС боротьба з контрабандою – в дії і вона буде продовжена незважаючи на шалений тиск і на мене особисто, і на співробітників ДФС в цілому.

Буде продовжена, адже мова йде про наповнення бюджету, створення конкурентних умов та розвиток економіки», - зазначив Мирослав Продан.

Крім того, у серпні середньоденні надходження митних платежів зросли до 1 млрд 508 млн грн. Це на 59 млн грн перевищує середньоденний показник липня поточного року та на понад 180 млн грн більше, ніж у червні цього року.

Наші інтереси: 

Боротьба з корупцією можлива. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи