Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На День Незалежності 2019 року відбудуться два паради. Один організовує офіс Президента, другий - ветерани

Світ:

Антон Колумбет, представник руху ветеранів України має надію, що після зірваного перемир'я Президент нарешті усвідомить, що ми воюємо з підлим і підступним ворогом, жодному слову якого вірити не можна. Армія довго реагує на зміни, а проводити військові паради на День Незалежності необхідно.

В ефірі 5 каналу він розповів що процес оновлення українського війська, хоч і повільно, але триває, що зараз українська молодь почала вибирати військову кар'єру - до військових ліцеїв збільшився конкурс.  Він сподівається, що міністром оборони нова влада призначить досвідчену особу, а зміни в керівному складі міністерства оборони, начальника генерального штабу, керівників певних родів військ вважає звичайними ротаціями керівного складу, які проводяться раз на рік-півтора року, що є правильним.

Армія - дуже інерційна машина, яку важко змінити одним рішенням і яка довго реагує на якісь зміни, зауважив Антон Колумбет і висловився за необхідність проведення військових парадів на День Незалежності.

Крім цього він зауважив, що в Європі не розуміють контексту нашого збройного протистояння і реально вважають, що ДНР і ЛНР - повстанці, і якщо їм щось дати, вони припинять (війну). З іншого боку є Кремль, який не має іншого вибору, ніж продовжувати війну. Ветерани вважають, що війну без перемоги не закінчиш.

 

 

 

Наші інтереси: 

Підняти рівень і авторитет Української Армії, показати здобутки за останні 5 років. Держава залежить від сильної і обороноздатної Армії. Проведення парадів потрібно для підняття духу українців і віри, що вони - нездоланна сильна нація.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи