Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Масові вакцинації провокують епідемії, інфекційні захворювання йшли на спад задовго до введення щеплень

Інфекційні захворювання йшли на спад задовго до введення щеплень, поголовно щеплене населення страждає від епідемій, а програми масових щеплень спричинюють безліч хронічних імунних і нервових хвороб. Майбутнє за інформаційною медициною. 

Вищі чиновники Міністерства охорони здоров’я закликали продовжити масову позапланову вакцинацію 9 мільйонів молодих українців незареєстрованою індійською вакциною. На проведеному 2 липня круглому столі було заявлено, що «на сьогодні в світі немає більш надійного захисту від інфекційних хвороб, ніж вакцинація». Колишній головний державний санітарний лікар України, проти якого Генпрокуратура відкрила кримінальну справу через незаконну вакцинацію, розповів колегам про її підстави.

Кількома днями раніше газета «Дзеркало тижня» опублікувала велику статтю Ольги Скрипник «Випробування пробою Манту» з протилежними висновками. Автор показала статистику, згідно з якою масова вакцинація від туберкульозу є головною причиною епідемії туберкульозу. Важкі побічні наслідки вакцинації приховуються, бо «в лікарнях діють негласні розпорядження, що категорично забороняють фіксувати ускладнення після щеплення або проби Манту».

Важкі побічні реакції на щеплення поширені не лише в нас. Конгресом США у 1996 році навіть створена система повідомлень про побічні ефекти щеплень. Щорічно вона отримує близько 11000 повідомлень про серйозні наслідки. Федеральний уряд виплачує мільярди доларів батькам дітей, що загинули або стали інвалідами після щеплень.

Медичні власті стверджують, що щеплення стали причиною зменшення захворюваності, і пропагують їх ефективність та безпеку. Проте ця пропаганда прямо протирічить медичній статистиці, повідомленням державних контролюючих служб, а також дослідженням авторитетних учених — констатує Алан Філліпс (США) в ґрунтовному дослідженні «Суперечності між медичною наукою і політикою вакцинації». Виявляється, що інфекційні захворювання йшли на спад задовго до введення щеплень, поголовно щеплене населення страждає від епідемій, а програми масових щеплень спричинюють безліч хронічних імунних і нервових хвороб.

Зокрема, численні дослідження показали прямий зв’язок між щепленнями і синдромом раптової дитячої смерті. Тож коли в середині 1970-х років Японія підняла вік проведення щеплень з двох місяців до двох років, то частота синдрому різко знизилася. Після цього Японія відразу ж досягнула найнижчого в світі рівня смертності серед немовлят.

Інший приклад: в Англії, коли кількість щеплень від кашлюку знизилася з 80% до 30% в середині 70-х, автоматично зменшилася і смертність від цієї хвороби. Така ж сама закономірність виявлена в Уельсі та Західній Німеччині. Тобто чим масовіша вакцинація, тим більша смертність.

Взагалі, тотальне охоплення населення щепленнями є абсурдом. Це підтверджується епідеміями, що слідували за масовими щепленнями. Так, у Японії захворюваність натуральною віспою щорік зростала вслід за введенням закону про обов’язкові щеплення в 1872 р. На Філіппінах на початку 1900-х рр. сталася найважча в їх історії епідемія віспи після того, як 8 мільйонів населення (95%) отримали 24,5 мільйонів доз вакцини. В результаті тотального щеплення смертність від віспи зросла в 4 рази. У 1989 р. в Омані сталася епідемія поліомієліту — через 6 місяців після тотальних щеплень. Катастрофічною була прищепна кампанія в Північній Австралії, яка призвела до жахливого 50% збільшення дитячої смертності серед аборигенів.

Медичні власті здійснюють тиск на лікарів, щоб вони не пов’язували щеплення з наступними ускладненнями. Тому реальна статистика смертей та інвалідності від щеплень в 10-100 разів перевищує офіційну. Зважаючи на це, вакцина може виявитися на два порядки смертельнішою самої хвороби. Найкраще з реальною ситуацією знайомі страхові компанії, тому відмовляються компенсувати побічні реакції від щеплень, — повідомляє американський дослідник.

Не краща ситуація в Україні. Нещодавно я розпитав знайомих лікарів про вакцинацію. Виявилося, що вони знають про її шкідливість, тому не роблять щеплення своїм дітям і відраджують знайомих. Проте відкрито не можуть про це сказати — через загрозу втрати роботи чи ліцензії. По-суті, практикуючі українські медики є рабами системи.

Апологети вакцинації стверджують, що вона основана на надійній теорії. Головний аргумент щодо ефективності щеплень — їхня здатність викликати утворення антитіл. Проте останнє зовсім не гарантує імунітету. Наприклад, діти, хворі агамаглобулінемією, нездатні до утворення антитіл, проте видужують від інфекційних хвороб так само швидко, як і інші. Більше того, «перебіг певних вірусних інфекцій (зокрема, краснухи, кору і вірусного гепатиту) у хворих на цю хворобу є набагато легшим, аніж у дітей із нормальним віковим імунітетом» — читаємо в сучасній українській медичній літературі.

Алан Філліпс посилається на дослідження, проведене британською Медичною радою в 1950 р. під час епідемії дифтерії. Воно показало, що немає зв’язку між захворюваністю і кількістю антитіл: учені виявили здорових людей з украй низькою кількістю антитіл і хворих з високою. Тобто природний імунітет — складний феномен, який не може бути замінений штучною стимуляцією утворення антитіл.

Нині активно поширюється міф про те, що дитячі хвороби украй небезпечні. Насправді практично завжди дитячі інфекційні хвороби проходять самі по собі. Крім того, вони приводять до вироблення довічного імунітету, тоді як прищепний імунітет лише тимчасовий. Тож вакцинація від дитячих хвороб відсуває вразливість дитини на дорослий вік, коли смертність від них на порядок вища.

Раніше було позитивне ставлення до дитячих хвороб. Наприклад, в Британії були поширені т. зв. «корові вечірки»: якщо якась дитина заражалося кором, то сусідні батьки приводили своїх дітей гратися з хворим, щоб вони заразилися і набули імунітет. Саме дитячі хвороби формують повноцінний імунітет. Встановлено, що люди, які вчасно ними не перехворіли, мають вищу захворюваність іншими хворобами.

А що робити, якщо людина захворіла на якусь справді небезпечну інфекцію? Методи сучасної інформаційної медицини, зокрема біорезонансної терапії, дозволяють це робити без жодних медикаментів. Наприклад, три роки тому знайомий лікар вилікував мене від грипу всього за півтори години за допомогою компактного приладу на базі персонального комп’ютера. Позбавлення від інших хвороб може потребувати більше часу. Наприклад, вітряна віспа виліковується за три-чотири сеанси по одній годині. А що стосується імунітету, то його можна радикально підвищити взагалі без жодної техніки: зцілюючий ефект досягається читанням Живого Слова — спеціальних гармонізуючих текстів.

Це до того, що в Україні тихо розвивається альтернативна медицина. Її ефективність на кілька порядків вища за «офіційну медицину». Вона проста, доступна, не призводить до жодних побічних реакцій чи ускладнень. Це медицина майбутнього. Її повна перемога — питання часу.

Скорочений варіант статті в "Газеті по-українськи" 10.07.2008.
 


В тему:

Небезпечна імунізація

Великі містифікації

Якщо їх не вбити, вони нас уб’ють

Наші інтереси: 

Пізнаємо природні можливості людини, застосовуємо профілактичні підходи. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Цитата:
А що стосується імунітету, то його можна радикально підвищити взагалі без жодної техніки: зцілюючий ефект досягається читанням Живого Слова — спеціальних гармонізуючих текстів.

Шкода, що Живе Слово - метод, який здатні осягнути лише обрані. Тобто для більшості лишається шукати "розумний" баланс між вартістю і якістю чергової вакцини... і сподіватися, що пронесе з побічними ефектами!

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Цитата:
А що стосується імунітету, то його можна радикально підвищити взагалі без жодної техніки: зцілюючий ефект досягається читанням Живого Слова — спеціальних гармонізуючих текстів.

Шкода, що Живе Слово - метод, який здатні осягнути лише обрані. Тобто для більшості лишається шукати "розумний" баланс між вартістю і якістю чергової вакцини... і сподіватися, що пронесе з побічними ефектами!

Поки дихаю - сподіваюсь!