Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Маск відправив перший твіт через супутниковий інтернет Starlink

Засновник і голова SpaceX Ілон Маск опублікував на своїй сторінці в Twitter повідомлення, вказавши, що зробив це за допомогою одного з супутників Starlink. За декілька хвилин Маск додав ще один твіт і зрадів, що система супутникового інтернету працює.

19061205.jpg

Компанія Ілона Маска вже вивела на орбіту перші 60 міні-супутників, які мають забезпечувати супутниковий інтернет по всьому світу

Нагадаємо, що компанія SpaceX запустила 12 тисяч космічних апаратів Starlink для створення повномасштабної мережі, яка має забезпечити глобальне інтернет-покриття.

Перші розробки почалися ще в 2015 році, а 22 лютого 2018 року компанія запустила в космос тестові прототипи.

3 грудня SpaceX запустила ракету Falcon 9 з 64 супутниками.

Якщо проект буде успішним, люди в усьому світі отримають інтернет, який приблизно в 40 разів швидший, ніж сьогодні в середньому пропонують провайдери.

Нещодавно Маск звернувся до Міжнародного союзу відеозв'язку із запитом надати окремий спектр для 30 тисяч нових супутників інтернет-покриття.

Перші 60 інтернет-супутників успішно були запущені в травні цього року, повідомляла Економічна правда.

Наші інтереси: 

Забезпечення людства інтернетом. 20 з 64 космічних апаратів Маска ВЖЕ забезпечують потреби різних навчальних закладів та дослідницьких інститутів. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи