Зображення користувача Міра Києвець.
Міра Києвець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ЛЕБЕДИНА БАРВИХА: НЕБЕСНИЙ ЗАХИСТ ЧИ НЕБЕСНА КАРА? // Міра Києвець, Дана Либуше

Оскільки збіглий екс-президент має звичку оселятися на теренах духовних святинь Цариці Небесної та на Їі освячених обителях (то на Їі священих землях київського Міжгір’я, то в елітних московських поселеннях з сакральною назвою Цариці Небесної – Барвиха), ми й вирішили дослідити цю фатальну для нього закономірність. І не тільки для нього. Тому й розповіли читачам про святі землі й обителі України-Русі Цариці Небесної. У процесі  ознайомлення з Лебединою топонімікою Небесної  Богородиці, Лади-Либеді, що простерлася з наших віковічних просторів України-Русі аж до Московії, стало зрозуміло, що Небесне Правосуддя вже давно винесло вирок для родини нового мешканця Барвихи. Питання було лише в тому: ЯК і КОЛИ?

Ми довго вагалися, чи давати хід цій статті, яка була анонсована ще 22 липня минулого року.

Ідея статті з’явилася щойно після анексії Криму, коли в повітрі уже запахло війною. Тоді якраз пішли й перші чутки про біглого екс-президента, який оселився в підмосковній Барвисі. Тоді ж, коли тема Лебединої Барвихи наче спустилася згори, ми й дістали промовистий знак Неба. За вікном загула невгамовна канонада сферичних фейерверків. Спалахами зелено-білих вогнів у небі над Києвом, що відноситься до сакрального топоніму Цариці  Небесної, сама Лебедина Діва-Громовниця підтверджувала наші невтішні міркування –  і щодо долі нашої країни, яку незабаром охопить кривава бійня, і щодо долі тих пройдисвітів, які цю бійню влаштують. Саме тих біглих запроданців, які спочатку намагатимуться заховатися на московських просторах Лебединої Барвихи, а потім, оговтавшись після втечі від «струску мозгу», під кремлівську дудку розпочнуть витрачати вкрадені у народу мільярди на розв’язання війни в Україні.

Пророче марево кружляло в уривчастих пострілах феєричної канонади Перуниці Небесної, Либеді-Покрови, що громоголосно відлунювали болісне майбутнє для усіх нас і наших кривдників: «Рано чи пізно доведеться відповідати ВСІМ за скоєне лихо щодо прадавніх Лебединих земель України-Русі». «ТАК! Лебедина БАРВИХА може бути і Небесним  Покровом, і Небесною Карою», – вирувало  зверху в повітрі того вечірнього київського неба. «Але чи зможе БАРВИХА московська стати небесним захистом, надійним притулком, Лебединим ПОКРОВОМ для збіглого екс-президента і його родичів?» Відповідь була: «НІ!»

Це Вона, Цариця Небес, за допомогою своїх знаків (а відомо, що фейерверк – це символ Лебединої Діви-Громовниці, Судениці-Покрови, Матері Сва) сповіщала, що не пройде й року, як Небесна Кара за скоєне почне свою дію. Далі зі «сну наяву» нам явилося таке, що потім час від часу стояло перед очима і,  на жаль, як знаємо, справдилося.

Однак повернемося до Барвихи та її нових мешканців-утікачів. Оскільки збіглий екс-президент має звичку оселятися на теренах духовних святинь Цариці Небесної та Їі освячених обителях (то на Їі священих землях київського Міжгір’я, то в елітних московських поселеннях з сакральною назвою Цариці Небесної – Барвиха), ми й вирішили дослідити цю фатальну для нього закономірність. І не тільки для нього. Тому й розповіли читачам про святі землі й обителі України-Русі Цариці Небесної. У процесі ознайомлення з Лебединою топонімікою Небесної  Богородиці, Лади-Либеді, що простерлася з наших віковічних просторів України-Русі аж до Московії, стало зрозуміло, що Небесне Правосуддя вже давно винесло вирок для родини нового мешканця Барвихи. Питання було лише в тому: ЯК і КОЛИ?

І все ж таки був час у колишнього екс-президента уберегтися від біди – ще можна було подати апеляцію до Суду Небесного: щиро відмолити гріхи, не нариватися на неприємності, залишити Україну і український народ у спокої, повернути награбоване Україні.

Але хотілося реваншу, хотілося війни із своїм народом біглому екс-президенту і його поплічникам. І грошей не жаліли на „гібридну” війну – так хотілося їм повернути назад хід історії і втрачене майно. Не вийшло. Бо мають дуже великий борг перед Небом, перед Україною-Руссю – Цариною Лебединої Діви, Небесної Богородици.

...Улітку нам прийшло усвідомлення дати анонс статей на тему сакральних топонімів, присвячених Цариці Небесній, Ладі Богородиці, Барвисі-Либеді. На свята Казанської Божої Матері (Одигитріі-Дороговказної) й Марії Магдалини, які уособлюють іпостасі Лебединої Діви, 22 липня 2014 року ми й анонсували три статті на сайті «Народного оглядача». Дві із трьох анонсованих статей про сакральну топоніміку Лебединої Діви-Богородиці уже вийшли, а «ЛЕБЕДИНА БАРВИХА: НЕБЕСНИЙ ЗАХИСТ ЧИ НЕБЕСНА КАРА?» чомусь не поспішала у світ, хоч багато для неї й було вже написано. Відчувалося, що ця тема якась особлива, містеріальна, і треба з великою насторогою  зважувати кожне слово. Бо СЛОВО МАЄ МАГІЮ.

Мабуть, стаття «ЛЕБЕДИНА БАРВИХА: НЕБЕСНИЙ ЗАХИСТ ЧИ НЕБЕСНА КАРА?»  чекала свого часу, щоб попередити усіх тих, хто й досі не навчився з невтішної долі збіглого екс-президента, продовжуючи повторювати й примножувати його гріхи, грабуючи й нищучи Україну. Що ж, то є їхній свідомий вибір. Проте, одне вони повинні запам’ятати назавжди, якщо не хочуть, щоб їхні хижі душі незабаром полетіли у космічне сміттєзвалище незворотньо: Усі священні обителі й святі угіддя Цариці Небесної, Лади-Покрови, Діви Лебединої віками і тисячоліттями належали й завжди належатимуть тількі Їй Одній і Їі народу – Хранителю цих земель. Тому усі, хто вкотре своїми діями намагається прибрати чи допомагає комусь прибрати до рук Духовні Святині українського народу –  нащадка Славетних Пращурів, відданих Лебединців Лади-Покрови, наражаються на велику небезпеку для себе і своїх родин.

І зараз, саме час українському народу, якому належить Духовна Спадщина України–Русі, заявити про своє  право власності на святі землі і святині, яке проголошено Небесним Зводом Законів  Цариці Богородиці, Покрови Лебединої, як на Небі, так і на Землі.

А ми, українці, щось досі вичікуємо, на щось сподіваємося, бо геть забули, якого ми роду-племені. Скоро, може, й зовсім забудемо, що ми є нащадками Роду Небесної Богородиці, якщо втратимо пам'ять про себе – про свій Небесний Родовід, про свої Сакральні Святині. Бо самі ж так просто віддаємо Своє РІД-не Чужинцям, які нас так легко грабують і роблять бидлом та біомасою.

Тож зараз ми стоїмо на тій межі, за якою вже не буде вороття. Якщо втрачаємо свої Сакральні Місця і Землі, і Ті Святині, які на них колись були, ми втрачаємо і себе, як народ, як етнос, як країну.

Поки українській народ залишається єдиним спадкоємцем усіх Духовних Святинь України-Русі, доти й живе Єдина Соборна Душа Неньки України. Пам’ятаймо про це, патріоти України!

Українці, ХОХЛИ-ВИШАТИЧІ – ДІТИ НЕБЕСНОЇ  БОГОРОДИЦІ!

Просинаймося і об’єднуймось!

Настала пора рішучої протидії усім зухвалим замахам на нашу Святу Спадщину – НЕБЕСНІ СВЯТИНІ НАШОГО ДУХУ І НАШОЇ ДУШІ.

Ворожі сили Пітьми потроху відбирають у нас НАЙСВЯТІШЕ.

Так сталося з південним сакральним форпостом Тавридою-Либіддю, так сталося зі Східними Красними Рубежами ЛЕБЕДІНОЇ ДІВИ на Донбасі – східним сакральним форпостом України-Русі.

Так може статися і з сакральним центром Лади Богородиці, Цариці Небесної, Козацької Хари-Покрови – Вишгородськими Святими землями МІЖГІРЯ. А ЦЕ – НАША ІСТОРІЯ, НАША КОЛИСКА, НАШ САКРАЛЬНИЙ ОБЕРІГ.

Втрачаючи МІЖГІР’Я, МИ ВТРАЧАЄМО СВІЙ НЕБЕСНИЙ ОБЕРІГ НАЗАВЖДИ ЯК НАРОД І ЯК ДЕРЖАВА!

Цікаво, чим взагалі займається ось уже 24-й рік існування незалежної України Міністерство культури, якщо уже вкотре буквально спливає з рук чергова культурно-історична пам’ятка, яка мала й має доленосне й сакральне значення для України-Русі та Їі МАЙБУТНЬОГО? Скільки ще ми даватимемо змогу спокушатися на наші СВЯТИНІ- СИМВОЛИ усіляким баригам від влади, які розтринькують і розпродають НАШЕ НАРОДНЕ ДОБРО?  Чи не настав час давати по руках таким, як бджоляр-бухгалтер,  який без відома українського народу, таємно подарував Міжгіря – угіддя Міжгірського козацького монастиря, колишню резиденцію Ярослава Мудрого й інших київських князів – сакральний культурно-духовний центр нашої історичної спадщини? І ось тепер знову наша влада укотре має намір передати без нашого відома НАШУ ДУХОВНУ СПАДЩИНУ злодіям і шахраям, які сприяли кривавій бійні на Донбасі – Сакральних Східних Рубежах  Лебединої Цариці Богородиці, Діви Лебединої.

Однак маємо надію, що гіркий приклад колишнього президента стане застереженням хоча б нинішній владі, яка вчепилася до державного керма на крові Майдану й багатотисячних жертвах Сходу. Можливо, те, що сталося з родиною нового мешканця підмосковної Барвихи, і може статися і з новими керівниками країни, зупинить безБожні діяння проти народу України?  Якщо теперішня політична влада країни не розуміє, на що вона наражається, і продовжує діяти тими ж методами і користуватися тими ж схемами, що й мешканець підмосковної Барвихи, бо ще не вгамувала свої ненажерливі апетити, то хай вона, та сама влада, потім зважає на себе. Страхіття, що кояться зараз в Україні в умовах війни, безсоромне грабування українського народу – усе, що відбувається з мовчазної згоди або й за участі владних чинників, їм обов’язково згадається. І дуже скоро вони почують, побачать і затямлять навіки-вічні Владу й Силу Тієї, Яку вони паплюжать, Чиї  угіддя вони знищують. Якщо цього їм не второпати через намагання служити водночас Богові й Мамоні, маємо надію, що знайдеться серед наших читачів той, хто сприймає наші тексти серцем і душею, і розтлумачить тимчасовим правителям України-Русі, на яку НЕБЕЗПЕКУ вони наражаються.

Зараз, коли на Лебединих теренах України-Русі гримить „гібридна” війна з Московією, коли посилюється протистояння Світла й Темряви, дуже виразно проявляється Космічна Містерія Цариці Небесної, Космічної Птахи Либеді. Переможцями у цьому Армагедоні стануть саме віддані Лебедині Лицарі Цариці Небесної – ті, які на наших очах відкривають свої серця віковічним таємним знанням наших пращурів і оберігають земні святилища-символи Лебединої Діви, бо несуть своє зіркове насіння з Небесної Прабатьківщини – Сузір’я Либеді. Всі інші учасники Космічного Протистояння, особливо з Пекельних світів приречені повернутися додому, бо Ніч Сварога спливає кожної митті і Сяйво Нового Космічного Дня відчувається повсюди. Як на Небі, так і на Землі.

Тому ми знову хочемо звернути увагу на те, що НЕБО завжди попереджає тричі, аніж починає застосовувати СВОЇ НЕБЕСНІ САНКЦІЇ. А щоб почути Небо і навчитися звертати свою увагу на підказки Неба, спочатку треба навчитися ходити Зоресяйними Лебединими Шляхами. Як на Небі, так і на Землі. І нехай це нагадування стане засторогою для тих, хто  вже отримав три знаки Неба, як Лебедину «мітку» та попередження.

А ми, повертаючись до містеричного перебігу подій, радимо ще раз перечитати наші попередні статті, щоб усвідомити епохальність явищ, які відбуваються на священних теренах Цариці Небесної, Оранти-Либеді, Лади Богородиці. Водночас згадаймо ще раз попередження-застереження щодо збіглого екс-президента й російського керманича, описані в тих статтях. Згадаймо, що Небо сповіщало нам за декілька років до початку доленосних лютневих подій минулого року, коли й сталася жахлива трагедія Майдану 2014 року. Згадаймо ті Небесні послання і знаки, які Оранта-Либідь давала як ПРОРОЦТВО майбутнього очищення України. Сподіваємося тоді читачам легше буде сприйняти викладені тут свідчення Небесного Пророцтва Либеді, Небесного Попередження і Небесного Правосуддя Божого.

Дана стаття  складається із декількох частин. Деякі частини статті написані ще влітку минулого року, і тому ми їх подаватимемо без змін.

Зміст статті «ЛЕБЕДИНА БАРВИХА: НЕБЕСНИЙ ЗАХИСТ  ЧИ  НЕБЕСНА КАРА?»

Частина 1. Четверте і, маємо надію, останнє публічне звернення з Ростова-на-Дону збіглого екс-президента до українського народу (станом на 22 червня 2014 року).

Частина 2. «Від Долі не втечеш» – повчальна історія Небесної Либеді, Оранти-Софії  для всіх інших, охочих до влади над Україною-Руссю: як екс-президент втік від земного Гаазького Суду в обійми Барвихи-Либеді, але не втік від  Суду Небесного Долі-СУДениці, Хари-Покрови.

Частина 3. Міжгір’я – Духовна спадщина українського народу, Святиня-обитель Козацької Покрови-Либеді, яка відторгла колишнього президента зі своїх Лебединих священних земель.  Фатальне Пророцтво останнього карпатського мольфара. Три Небесних Знаки Либеді-Покрови, Оранти-Софії як Небесне застереження-попередження. Наруга над святими символами Матері Сва, Лебединої Діви в садибі Міжгіря.

Частина 4. Лебедина Барвиха – новий прихисток колишнього українського президента: Небесний захист чи Небесна кара? Втрачене Обережне Коло українського екс-президента. Що єднає колишнього господаря Міжгіря і президента Росії?

Частина 5. «Иных уж нет, а те далече», або Як Доля-СУДениця наклала своє вето та мораторій на дії колишньої бандитської влади. Відлуння дримби-варгану карпатського Лебединого Лицаря на Харийському морі – Байкалі, купалищі Лебединої Діви та Їі Лебединих прадавніх шляхах.

Частина 6. Невсипуще Око Діани-Либеді, Оранти-Софії, для тих, які замість «ДА!МИРУ» кажуть «ДА! ВОЙНЕ», а потім намагаються шукати притулку в Їі Лебединій Царині. Чорні списки Народного Суду-Гніву, або Небесна Люстрація-Очищення Долі-Судениці, як Кара Божа для колишніх і чинних злодіїв-казнокрадів. Реваншу бандократії не буде, а буде Небесне Правосуддя та Народний Трибунал для усіх охочих загубити Лебедині угіддя України-Русі та Їі народ-Хранитель.

 

Частина 1.

(станом на 22 червня 2014 року)

1. Четверте і, маємо надію, останнє публічне звернення з Ростова-на-Дону біглого екс-президента до українського народу.

Четверте публічне звернення колишнього президента до українського народу з Ростова-на-Дону в компанії ще двох колишніх можновладців сталося 13 червня 2014 року. Можливо, ми й не звернули б увагу на це звернення, якби не Знаки Неба. Це сталося у п’ятницю – у день Макоші-Венери, Лебединої Цариці-Діви, та ще й 13-го числа. Нагадаємо, що це – число Великої Матері, Лади Богородиці, Софії-Оранти: метрополичий собор Софії Київської невипадково спочатку будувався з тринадцятьма банями.

Вражає інше – нахабність і неусвідомлення скоєного цією трійцею утікачів – «друзів по нещастю» (колишній президент, колишній генпрокурор, колишній міністр МВС), що лилися з екрану телевізора і просто вражали глядачів. Як може цей зеківський «хам» так нагло брехати українському народові, якого сам же зрадив, підштовхнув до кривавого двобою з Росією, розбурхавши спочатку громадянську, а потім розпаливши гібридну війну на Сході, проплачуючи російських і проросійських найманців і злочинців різного ґатунку за гроші, вкрадені у свого ж народу?!

Чи має ця потвора щось людське, заявляючи, що його бентежить доля України і її народу, безсоромно прикриваючи своїх приспішників, які ще й досі при владі в Україні й досі виконують злочинні накази втікача-зрадника, особливо на Сході та Півдні, де владна вертикаль вибудовувалась під «сім’ю»?

Тож майте совість, шановний, стуліть пельку і краще почніть КАЯТИСЯ за всі злочини перед українським народом, зокрема й масові вбивства, й розпалювання війни, що спричинилися з вашої волі.

А КАЯТИСЬ Є ЗА ЩО:

  • За зраду національних інтересів України;
  • За кров невинних протестувальників Майдану;
  • За анексію Криму;
  • За розграбування української економіки і незаконне привласнення сотень мільярдів;
  • За заклик вдертися на священні українські землі російської армії;
  • За те, що Східна Україна в стані громадянської війни і на межі техногенної і гуманітарної катастрофи;
  • За сотні невинно вбитих вояків і мирних жителів на Півдні і Сході;
  • За те, що з вашої милості гинуть кращі сини України з вини ваших прихвостнів у виконавчій владі, які з вашого наказу й досі зраджують український народ і його національні інтереси;
  • За ненажерні апетити, що призвели Україну до стану жебрачки та тотального зубожіння;
  • За те, що за роки свого правління целеспрямовано руйнували українську армію та силові структури, поширюючи в їх рядах зрадників і запроданців;
  • За бездарне керування, що призвело до хаосу й полувоєнного стану в країні, що повністю лежить на вашій совісті (звісно, якщо вона є);
  • За те, що на мільярди, вкрадені у свого народу, спонсорується озброєння бойовиків на Сході України, роздувається химерний фашизм і сепаратизм;
  • За  встановлення в країні правління олігархічно-криминальної кліки;
  • За те, що всі роки правління проводили відверто зрадницьку антиукраїнську політику;
  • За культивацію українофобських настроїв на Донбасі і виступ проти єдності країни, територіальної цілісності України-Русі; 
  • За ганьбу, яку спричинили втечею, рятуючи свою  нікчемну шкуру;
  • За те, що цинічно за допомогою своїх прислужників-холуїв породили на Донбасі кримінального монстра;
  • За сотні обірваних молодих життів українців, які окропили своєю кров’ю терени прадавньої країни – Обітелі Праматері Либеді;
  • За те, що насміялися над символами Матері Слави, Небесної Цариці;
  • За те, що спаплюжили святі Землі Праматері Либеді, Лади Богородиці і залили кров’ю Її люблячих дітей.

І це – тільки невеликий перелік заподіяного Святій Українській Землі. Небесна Юрисдикція знає набагато більше. Тож сподіваємося, що вирок буде справедливим і оскарженню він не підлягатиме, бо ж це – Небесний вирок. І ЧАС РОЗПЛАТИ ВЖЕ БЛИЗЬКО!

І не дай вам Боже ще раз звернутися з відкритим зверненням до українського народу.

МЕЧ ПРАВОСУДДЯ УЖЕ ЗАВИС НАД ПЛАХОЮ – ЧЕКАЙТЕ НА ЗНАМЕННЯ.

А якщо не знаєте святі числа Цариці Небесної, то Вона вкаже на них: 5, 8, 13, 20, 22.

Отже, не треба було сувати своє бандитське рило в телевізор, та ще й у компанії з двома іншими покидьками, 13 червня цього року – з відкритим зверненням до українського народу. Та ще й у п’ятницю – у день Богині Макоші-Венери, Лади-Богородиці. Не треба лютити Володарку Небес та Землі.

То було Четверте звернення до українського народу зрадника-втікача, після якого, почувши, що пахне смаженим, він відразу покинув Ростов-на-Дону та поїхав до Сочі. Наступне П’яте звернення може стати останнім.

І з днем Небесного календаря 13 червня 2014 року також не пощастило зеківському пану. Программа цього дня – Смерті та Розлуки. Тож Небо візьме точну плату за зло, заподіяно вами, ПАНЕ ЗРАДНИКУ-ВБИВЦЕ-НЕЛЮДЕ. Запишіть собі на лобі й іншим повідомте.

І не лізьте зі своїми надиктованими Кремлем порадами – не будьте посміховиськом. Втім, звісно, місце під сонцем політичного притулку треба відпрацьовувати. Але ж ваша пісенька вже проспівана. Краще подумайте про свою душу і майбутнє своїх рідних. Адже місця усіх ваших схованок-маєтків знаходяться у володіннях самої Небесної Цариці, Лади Богородиці, Барвихи-Либеді. Треба ж так необачливо селитися! Як кажуть, від долі не втечеш. І саме зараз Вона, Милуюча й Караюча, переймається вашею долею і долею вашої сім’ї. Бережіть себе, не наражайтеся на неприємності. Зараз Її Небесна Влада, зараз Її Закон, зараз Її Небесне Судилище. Їй, Цариці Небесній, уже не даси хабаря за притулок на Землі вам і вашим дітям. Хіба що Покаяння і вимолювання Прощення у Неї та Її люблячих дітей – волелюбного українського народу. Можливо, це продовжить вам і вашому оточенню перебування на Її священних теренах. Іншого не дано. Як на Небі, так і на Землі.

Тож обирайте: Покаяння або Небесна Кара Тієї, Яка вже колись напророкувала вашу участь напередодні інавгурації. І не треба гратися в піддавки, на кону – ваше життя і життя ваших близьких, шановний зраднику-злочинцю. Краще вклонитися Великій Праматері Либеді, Цариці Небесній, Ладі Богородиці й вимолити Прощення за себе і увесь свій рід, щоб не піти в небуття, у космічне сміттєзвалище назавжди.

Проти кого ви підняли руку?

Проти Цариці Небесної, Праматері Либеді?

Проти Її  віковічних угідь, проти Її люблячих дітей, нащадків Великих Русичів?

Як ви могли таке зробити?! Чи, можливо, ви вже дійшли до стану маніакального психозу та паранойї, коли людина вже не в змозі відповідати за свої дії, а сліпо виконує вказівки кремлівських кураторів?

Навіщо занапастив землю України, – питає Та, яка тебе тут ростила, дала все, що душі завгодно?

За що зрадив свій народ і кинув у прірву братовбивчої війни, – питає Та, Лад Якої  порушив?

Чи є в цій потворі, яку важко назвати людиною, хоч крапля любові до України і Її народу?

Тож майте совість, якщо вона у вас є хоч краплею, не дратуйте людей, ідіть в політичне небуття, бо ви вже давно політичний труп, не наривайтеся на більше, бо ж терпіння колись закінчується. І Вона, Небесна Суддя, Богиня Феміда, Хранителька Порядку і Справедливості, як на Небі так і на Землі, теж має пред’яви щодо ваших злочинів проти Її народу, проти Її Ладоустрою Небесного і Земного. Тож покайтеся, щоб спасти хоча б своїх рідних. Її Суд найсправедливіший і найнепідкупніший, а вироки Її оскарженню не підлягають.  Як на небі, так і на землі.

*     *     *

Ця частина статті так і не вийшла вчасно, хоча й стосувалася колишнього президента країни, який разом із усім кодлом поплічників утік до Московії, саме в елітну БАРВИХУ, що має сакральний топонім Лади-Богородиці, Цариці Лебединої. Навряд чи він читав би і дослухався б наших порад, живучи у рубльовій зоні. Та й Небесна Богиня Доля-Судениця винесла свій Небесний вирок ще навесні минулого року, почувши Материнську тугу-плач по загиблих дітях на Майдані, про що ми вже писали. Тому і не стала Барвиха Лебедина на московській землі Небесним Покровом-Захистом колишньому президенту України.

P.S. Хай сумний приклад колишньої влади стане суворим застереженням чинній владі, щоб не дай Боже, не повторити шлях вигнання з країни, світової ганьби та людського презирства.

 

(Далі буде)

 

Інші статті авторів, пов’язані з темою:

ЛЕБЕДИНА ТОПОНІМІКА УКРАЇНИ-РУСІ НА ТЕРЕНАХ МОСКОВІЇ ...

ЛЕБЕДИНА ТОПОНІМІКА В САКРАЛЬНОМУ ПРОСТОРІ УКРАЇНИ-РУСІ

ЗНАКИ ОРАНТИ-ЛИБЕДІ ПОЛІТИКАМ І НАРОДУ ЯК ...

ПРОРОЦТВО ЛИБЕДІ6 СИМВОЛІЧНИЙ ЗНАК ОЧИЩЕННЯ УКРАЇНИ

ТАВРИДА–ЛИБІДЬ: ЛЕБЕДИНИЙ ФОРПОСТ СВІТЛИХ СИЛ ...

ТРИВОЖНЕ НЕБО НАД ЛЕБЕДИНИМ ЦАРСТВОМ – УКРАЇНОЮ ...

ЗАХИСТИМО ДОНБАС – ЛЕБЕДИНИЙ ОБЕРІГ УКРАЇНИ

© Усі права застережено. Жодна ідея, думка або концепція, висловлена у наших статтях, не може бути запозичена без нашого писемного дозволу або використана в публікаціях інших авторів без посилання на джерело.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи