Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Китайський режим збирає ДНК олімпійських спортсменів – Помпео

Категорія:

Світ:

Колишній держсекретар США Майк Помпео, який виступав проти того, щоб китайський режим проводив 24-ті зимові Олімпійські ігри, 6 лютого знову заявив, що китайський режим не заслуговує на славу Олімпійських Ігор, і попередив, що Китай збирає ДНК спортсменів.

В інтерв’ю Fox News Помпео сказав, що намір китайських режимів зрозумілий – використовувати зимові Олімпійські ігри, щоб показати ілюзію процвітання Китаю. Він також зазначив, що керівник Китаю Сі навіть свідомо обрав уйгурського спортсмена факелоносцем, щоб відбілити злочини китайського режиму в геноциді уйгурів, пише The BL.

Він сказав, що американські спортсмени не повинні змагатися в Китаї, тому що китайський режим збиратиме їхню особисту інформацію і навіть генетичні дані та зберігатиме їх на військовій базі.

Минулого місяця Помпео неодноразово закликав до бойкоту зимових Олімпійських ігор у Пекіні, бо "вони не мають права на славу Олімпіади". 

Нагадаємо, на 24-й зимовій Олімпіаді в Пекіні китайці щодня роблять спортсменам тести на ковід і знімають зі змагань в разі позитивного результату, навіть якщо немає жодних симптомів і добре самопочуття.

Наші інтереси: 

Знати, що Китай небезпечний. Нормальні спортсмени не поїхали б на цю олімпіаду.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи