Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Гроші є. Чекаємо реформ

Україна одержала чималу суму коштів на здійснення реформ.

Євросоюз перерахував Україні 600 мільйонів євро фінансової макродопомоги. Про це заявив президент України Петро Порошенко.

"Сьогодні ЄС здійснив другий транш в розмірі 600 млн євро для України в рамках макрофінансової допомоги для стабілізації ситуації та реформування економіки України", - написав Порошенко у Twitter.

16 березня 2017 року стало відомо, що Європейська Комісія схвалила виділення 600 млн євро макрофінансової допомоги Україні. Згідно з повідомленням Єврокомісії, ці кошти будуть спрямовані на сприяння виконанню широкомасштабної програми структурних реформ в країні.

20 березня Порошенко повідомив, що 600 млн євро макрофінансової допомоги від Євросоюзу надійдуть в Україну після перерахування траншу в 1 млрд доларів кредиту від Міжнародного валютного фонду.

3 квітня рада директорів МВФ затвердив виділення Україні чергового траншу в рамках механізму розширеного фінансування на суму близько 1 млрд доларів.

Наші інтереси: 

Чи дійдуть ці мільйони до "реформування економіки" чи знову підуть у пісок? Паразитична верхівка зацікавлена не у проведенні реформ, а у отриманні допомоги.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи