Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Google автоматично надрукує і надішле кращі фото користувача

Спеціальний алгоритм вибирає знімки для друку із зроблених користувачем за останні 30 днів. Замовити друк знімків з сервісу Google Photos поки можна тільки в США. Новий сервіс з підпискою теж тестується на американцях.

Компанія Google почала тестувати нову функцію для свого фірмового сервісу обміну і зберігання фотографій Google Photos, повідомив тематичний ресурс 9to5Google. Обрані користувачі отримали запрошення приєднатися до нового платного сервісу, пише iTechua.

 Оформлена підписка дозволяє щомісяця отримувати 10 копій кращих фотографій, автоматично обраних і роздрукованих Google. Спеціальний алгоритм вибирає знімки для друку із зроблених користувачем за останні 30 днів.

Користувачі можуть вибрати основні пріоритети з трьох варіантів: в основному люди і домашні улюбленці, в основному пейзажі або всього потроху. За словами компанії, надруковані фото відмінно підійдуть хоч для холодильника, хоч для рамочки, хоч в подарунок.

Коштує це задоволення 7,99 долара на місяць. Це набагато дорожче, ніж знімки, які Google друкує поштучно. Там один знімок обійдеться в 33 центи.

Відзначимо, що замовити друк знімків з сервісу Google Photos поки можна тільки в США. Новий сервіс з підпискою теж тестується на американцях.

Довідка НО: Google Фото — це сервіс від компанії Google, який призначений для зберігання, організації, демонстрації ваших фотографій і відео. Існують спеціальні мобільні додатки для iOS і Android, а також веб-інтерфейс, який працює прямо в браузері.

Наші інтереси: 

Знати про новинки ай-ті технологій.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи