Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ФСБ проти ГРУ: не бойова нічия Навального і Гіркіна

Спецтема:

Дебати Навального і Гіркіна - це огидне видовище. Особливо, якщо розумієш, що дебатують відомий, і наче прозахідний ліберал-демократ Навальний з відвертим військовим злочинцем і вбивцею Гіркіним (Стрєлковим), який теж наче в опозиції до Путіна. Чому і один і другий «наче»? Та тому, що обидва ці персонажі давно вже є агентами спецслужб і грають роль «нової політичної еліти» і опонентів Путіна. Ліберальної і націонал-патріотичної.

Керована демократія  - улюблене трактування кремлівських технологів. Але, на відміну від офіцера Гіркіна, Льоша Навальний ще і в Держдепі під'їдає. Там теж потрібна така ширма опозиційних настроїв і майбутніх ліберальних перетворень в Росії. 

Хоча тільки невіглас і людина, яка ніколи не читала історію Росії, може подумати про те, що ліберальна ідея може охопити маси, а ліберал може прийти до влади. Та ще й через демократичну процедуру виборів. 

А може в Вашингтоні і справді вважають, що Навальний створить проблему правлячій російській верхівці і самому господареві Кремля? Ну, тоді американці дуже наївні і зовсім не уявляють собі сучасних реалій, а тому живуть у світі власних ілюзій.

Ви запитаєте, а для чого взагалі потрібні були ці «дебати»? Адже це дійство явно не на користь офіційного Лідера Російської опозиції і улюбленця деякої частини просунутої інтелігенції. 

У цивілізованому світі ліберал-демократ не міг би сісти за стіл з людиною, відверто причетною до масових вбивств і терору на території іншої країни. А тут, замість презирства, Навальний змушений дискутувати з ним про майбутнє Росії і долю світу в цілому. 

Може йому це і не потрібно було. Однак, хто ж його буде питати, «надію молоді» та «борця» з Путінським режимом? 2018 рік не за горами. 

Потрібна картинка демократизації політичного процесу. Потрібна показна імітація появи в Росії конкурентного політичного середовища. Незважаючи на, так би мовити, особистості. Ми ж пам'ятаємо, скільки різних гидот наговорив Гіркін (Стрєлков) на адресу Самого. А тут, на тобі, замість ізоляції і знищення, дебати ...

Та й Навального в черговий раз можна підставити і дискредитувати перед Посольством США. Мовляв, дивіться, ніяких справжніх цінностей у вашого протеже нема. Він не тільки ваш, але й наш ...

Ось тому і відбувся відкритий і показовий кастинг майбутнього суперника Царя на виборах. І треба сказати, що оглядини власних агентів під прикриттям пройшли у відверто нудній і дружній атмосфері. 

Глядачі, звичайно, не в захваті. Зате самі ляльководи і учасники процесу, по-моєму, задоволені.

І вже навіть не важливо, що говорив Навальний, і як поводився Гіркін. Кремлю вдалася ще одна пропагандистська операція.

А ось для України це стало черговим ляпасом. Чому? З одного боку тому, що багато надій покладалося у нас на Навального і багато позитивних оцінок було в його адресу, а тут такий неповажний по відношенню до нас жест. 

До речі, і по Криму, Навальний давно вже повторює «кремлівські тези» про складність і неоднозначність ситуації ...

Але українці довго прозрівають. А потім, швидко розчаровуються. Думаю, тепер ні в кого нема сумнівів в тому, що Навального давно «ведуть» і використовують у своїй грі. 

Він потрібен Путіну, щоб артикулювати певні меседжі для Заходу і консолідувати активну молодь всередині країни в потрібному напрямку. Щоб під наглядом була ...

І звичайно, він давно знаходиться «під ковпаком» потужного компромату і не представляє ніякої небезпеки ...

Що ж стосується Стрєлкова, то його похід в відкриту політику - це відверта насмішка над усіма нашими спецслужбами, які повинні були вважати своєю справою честі знайти його в будь-якій точці земної кулі і знищити. 

Так, так, саме знищити. Так чинять усі держави, що поважають себе. Не боячись при цьому чийогось засудження. 

А замість цього, наші ЗМІ і провладні «експерти» і «аналітики» мало не щодня цитували Стрєлкова, коли той, щоб привернути до себе увагу і завоювати довіру, негативно висловлювався на адресу російського керівництва і особисто Путіна. 

Цитували людину, ОСОБИСТО причетну до окупації частини нашої території, вибухів сотень будинків і вбивства тисяч наших громадян.

Наші інтереси: 

Вміти робити висновки. Не плекати ілюзій щодо модернізації Росії і налагодження дружніх стосунків. Після загарбання Криму все просто: або ми, або вони. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Суцільний стриптиз!
Навального з Гіркиним... Українських ЗМІ... Так званих "політологів" і "експертів" які постійно міняють своїх улюбленців... за грубі гроші, звичайно!
Стриптиз одних... Політична проституція інших...
Гроші не пахнуть!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Суцільний стриптиз!
Навального з Гіркиним... Українських ЗМІ... Так званих "політологів" і "експертів" які постійно міняють своїх улюбленців... за грубі гроші, звичайно!
Стриптиз одних... Політична проституція інших...
Гроші не пахнуть!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!