Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Казковий успіх Джо Байдена – золота жила для політтехнологів і дослідників чудесного в нашому світі

Спецтема:

Дивно, що спеціалісти з піару, політичні консультанти, маркетологи та інші подібні фахівці все ще не кинулися навипередки вивчати таємниці переможної стратегії Джо Байдена.

20210101biden.jpg

Спритність рук – і жодного шахрайства
Спритність рук – і жодного шахрайства

Маркетологи, політичні консультанти, піарники повинні вже зараз дуже ретельно вивчати таємниці феноменального успіху Джо Байдена на Президентських виборах в США у 2020 році. Адже він показав, що можна не застосовувати звичайні методи рекламування своєї політичної сили, політичної програми, можна взагалі нічого не робити – натомість досягти неймовірного успіху.

Справді, адже кандидати в Президенти США регулярно влаштовують так звані «раллі» – своєрідну суміш мітингів та автопробігів. Таким чином вони зустрічаються з великою кількістю людей – прихильників, а головне потенційних прихильників. Вони таким чином доносять до потенційних виборців свою програму, розповідають про те, що вони збираються робити на посаді Президента, заряджають прихильників оптимізмом. Багатотисячні раллі робили і Барак Обама, і Джон Маккейн, і Мітт Ромні, і Гіларі Клінтон, і Дональд Трамп.

Джо Байден – перший кандидат, котрий не робив раллі. Протягом усього року виборів він просидів у себе в підвалі на ізоляції, звідки лише кілька разів дав дистанційне інтерв’ю. А восени він провів кілька зустрічей з виборцями, на котрих було лише по кілька десятків людей. І це спрацювало! За нього проголосувало стільки американців, як за жодного Президента США за всю історію.

Крім того, він знехтував розкруткою іміджу в соціальних медіа. На його сторінки у твіттері, фейсбуці, інстаграмі та ютубі підписано в кілька разів менше людей, ніж на сторінки Дональда Трампа.

Не став він заморочуватись з поширенням символіки своєї виборчої кампанії. Якщо на сайті за Президента Трампа є великий вибір символіки та сувенірів – кепі «MAGA», прапори, наліпки, футболки, магніти, надувні кулі, іграшки тощо, які продаються на десятки тисяч доларів щомісячно, то продаж символіки за Байдена практично не відбувається. Та й вибір дуже вузький.

Не став Байден звертатись за допомогою до відомих людей. Барак Обама спробував провести мітинг на підтримку Джо Байдена, на котрий прийшло… близько двох сотень людей. Більше Барак так не робив, але Байден, попри все це, отримав феноменальну підтримку виборців.

Програма Джо Байдена написана настільки нудно, що її, напевно, ніхто не читав повністю. Бо вся програма складається із відсилок на інші програми інших політиків та громадських діячів.

Байден отримав найнижчий рівень підтримки кандидата від Демпартії з боку афроамериканської та латиноамериканської меншин за останні 60 років. Але й це зовсім не завадило йому отримати феноменальну підтримку виборців.

Але найдивовижніше навіть не це. Справжнім дивом є той факт, що фахівці з піару, політичні консультанти, маркетологи та інші подібні фахівці все ще не кинулися навипередки вивчати досвід Джо Байдена. Це ж золоте дно для таких фахівців! Вони мають зараз вздовж і впоперек вивчати цей феномен, розбирати кожну дію та бездію Джо Байдена, щоб розібратись у причинах його неймовірного успіху. Бо хто зможе в цьому розібратись – стане мільйонером, адже буде зовсім по-новому будувати стратегії просування політичного кандидата в лідери.

Але ніхто цим взагалі не переймається. Невже ніхто не хоче опанувати найуспішнішу стратегію просування політика?

А може насправді й не було ніякої успішної стратегії? І весь цей феноменальний успіх – банальна фальсифікація? Тільки великомасштабна, адже йдеться про 20-30 мільйонів голосів.

Наші інтереси: 

Вибори мають бути чесними. Від них залежить доля людства. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Дуже влучно підмічено! Політтехнологів абсолютно не цікавить успіх Байдена, тому що всі вони знають - це нахабна і масштабна брехня. Хто цим зацікавиться, то хіба що прокурори.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Дуже влучно підмічено! Політтехнологів абсолютно не цікавить успіх Байдена, тому що всі вони знають - це нахабна і масштабна брехня. Хто цим зацікавиться, то хіба що прокурори.

Все, що робиться з власної волі, – добро!