Зображення користувача Микола Воротиленко.
Микола Воротиленко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Поява Дональда Трампа і вибори-2020 – це американський варіант Помаранчевої революції

Категорія:

Спецтема:

Антитрампівські сили пішли на безпрецедентне знищення своєї економіки, на погроми та вбивства. Головна ціль – не дати можливість Дональду Трампу переобратися на ще один термін. Існує велика можливість того, що більшість з оточення та прихильників Джо Байдена і він сам підуть до суду за фальсифікації на виборах та можливу корупцію в минулому.

Попередні статті:

Традиційне американське суспільство, яке побудувало США – сильне, патріотичне, релігійне та консервативне – не могло погодитися з тим, як на їхній погляд, знищується побудована багатьма поколіннями країна. Це суспільство є дуже добрим, милосердним, чуйним, готовим допомогти всім. Це правильне суспільство. Протягом останніх 100 років США були своєрідною “дійною коровою”, яка допомагала всім, хто потребував цього.

Ще до виборів 2016 року, перебуваючи в Кубі (в Канаді його виступи не показували) і подивившись весь виступ Трампа в одній з протестантських церков, де він оголосив про бажання йти на вибори, я зрозумів, що він буде наступним президентом США. Він говорив про повернення традиційних цінностей американського суспільства.

Перемога Трампа – це протест класичного американського суспільства проти руйнування моральних принципів та цінностей. Для демократів це був величезний шок. Вони витратили декілька десятків років на забезпечення своїх перемог назавжди, а тут якийсь Трамп, який був чужим для американського «політичного клубу», переміг їх. Досить подивитись заключний виступ Хілларі Клінтон після поразки.

У США існували та існують сили та люди, які чудово розуміють куди і в яку прірву котиться їхня країна, тому 2016 року вони зробили ставку на Дональда Трампа. Коли у 2016 році Дональд Трамп заявив, що він йде в президенти, 99% всіх ЗМІ, соціальні мережі Facebook, Twitter, Google та інші 24 години на добу, кожний день і протягом 1500 днів безперервно цькували його. «Ідіот, ідіот, ідіот». Якщо ви підете на Google і наберете слово “idiot”, то в зображеннях з’явиться портрет Дональда Трампа.

ЗМІ працювали, в першу чергу, над знищенням Дональда Трампа як людини в очах жителів США. На жаль, для якоїсь частини виборців це спрацювало. Єдиний Fox News хоч щось говорив позитивного про Трампа, але під кінець також почав його цькувати.

Декілька років тому в сенаті було слухання про вплив соціальних мереж на вибори в США. Один з членів комісії сказав: «Google набрав вже такої сили, що сам може вирішувати, хто буде президентом в США, а хто ні». На що головний менеджер Google, виходець з Індії Sunder Pichai, почав заперечувати. Лише уявіть: 1500 днів, 24 години на добу, всі ЗМІ вкладали в голови людям, що Трамп – велике зло.

Я дивувався як він взагалі витримував всі ці нападки. Після останніх виборів сенатська комісія знову почала розслідування некоректної поведінки Facebook, Twitter, Google і запросила Mark Zuckenberg, Jack Dorsey та Sunder Pichai «на килим». Кожний може подивитись, як вони ухилялися і викручувалися, немов «вужі на скороводці», від незручних запитань членів комісії.

Проте всі намагання антитрампівських сил щодо його імпічменту та інші розслідування не дали результату. Тоді в хід пішов останній «козир» – коронавірус. Так, він існує (як і сотні інших коронавірусів), але той ажіотаж, який розвернули ЗМІ про цей вірус, не відповідає традиційним формам подачі інформації. Антитрампівські сили пішли на безпрецедентне знищення своєї економіки, на погроми та вбивства у власній країні. Столиця світу Нью-Йорк перетворюється на мертве місто-привід. Найбільше людей хворіло та помирало в штатах та містах, де правили демократи. Мер Нью-Йорка, Bill de Blasio, лівий за поглядами, обмежив фінансування та скоротив поліцію. Як результат виросли вбивства та кримінал. Бізнеси і люди тікають з міста.

У деяких штатах та містах, де при владі демократи, мери та прокурори забороняють заарештовувати погромників, скорочують поліцію, відпускають кримінал з в’язниць, виправдовуючись вірусом. Прокурор одного з округів в Каліфорнії заявила, що вона не буде подавати в суд справи на тих грабіжників, які грабували магазини, якщо ті речі були їм потрібні. Чи ж не абсурд? Повний. Чому? Тому що головна ціль цього ажіотажу та погромів в США – НЕ ДАТИ МОЖЛИВІСТЬ ДОНАЛЬДУ ТРАМПУ ПЕРЕОБРАТИСЬ на ще один термін. Чому?

Після розпаду СРСР і комуністичного блоку в американському та Західному суспільстві, і особливо серед еліти, поширилась думка: «Все, ворога нема, можна розслабитись». Вони не розуміли, що потенційний ворог лише перегруповує свої сили для нового нападу. На Заході почалась своєрідна «ера застою». Еліта почала дозволяти собі речі, які раніше не могла. З’явилася вседозволеність, корупція і т. д.

Еліта ПОЛЮБИЛА ВЛАДУ і готова триматись за неї зубами! У світі створився своєрідний елітний клуб з президентів, політиків, академічних людей, власників транснаціональних корпорацій, олігархів з різних країн і можливо криміналу, які мислять глобально і вже декілька десятків років в ЗМІ та виступах політиків присутня тема ГЛОБАЛІЗАЦІЇ. Деякі з них раз на рік збираються в Давосі. Вони розподілили ринки виробництва та споживання і почали міняти менталітет традиційного західного суспільства.

Для цього вони використовують “Вікно Овертона”. З одного боку, в цьому ніби нема нічого поганого, коли важливі світові проблеми вирішуються «за обіднім столом», а не війною. АЛЕ ВОНИ ЗАБУЛИ ЗА ЛЮДЕЙ. МИ ІСНУЄМО, ДУМАЄМО, ПОРІВНЮЄМО, ХОЧЕМО ПРАЦЮВАТИ І НОРМАЛЬНО ЖИТИ. Але тут проглядається по всьому світу однакова тенденція, коли олігархи та великі «акули» бізнесу знищують малий та середній бізнес.

Чому? Тому що це абсолютно незалежні люди і їх неможливо поставити на коліна, не знищивши їхній бізнес. Ми бачимо як олігархи знищили малий бізнес в Україні, а в США за останні 20-30 років знищено сотні тисяч малих бізнесів. Натомість великі бізнеси об’єднуються в ще більші. Виникла проблема, що робити з непрацюючими та, в їхньому розумінні, зайвими людьми. Також штучний інтелект та роботи «стукають» у двері. 

У Канаді ліберальним урядом вже декілька років через ЗМІ вкидається в суспільство тема “Universal Basic Income” (гарантована щомісячна базова допомога). Про що йдеться? Головні вимоги до кандидатів у президенти в західному світі – ЦЕ СТВОРЕННЯ РОБОЧИХ МІСЦЬ. А тут ліберали нам пропонують: «ви сидіть вдома, а ми будемо вам платити» якийсь мінімум для прожиття. Головна ідея цього – відбити у якоїсь кількості людей бажання працювати і вимагати створення робочих місць.

«Акулам» бізнесу, олігархам, глобалістам і лібералам з демократами дуже вигідно заробляти на дешевій робочій силі в Китаї, чи десь ще, а вдома доплачувати людям якийсь прожитковий мінімум і таким чином мати людей повністю залежних від «доброти» уряду. Вже тепер десятки тисяч людей віддають перевагу не працювати, як вони вважають, за малі гроші, а сидіти вдома на виплатах по безробіттю.

До речі, у 60-ті роки в Манітобі, чотири роки в місті з населенням 10 тисяч людей, відбувався подібний експеримент, але він зазнав фіаско. Закінчились гроші. Інша програма, яка існує – це «Lift out of poverty with 1% of your income» (виділи 1 відсоток зі своєї зарплати іншому). Північно-Американське суспільство дуже доброзичливе і витрачає багато сил і грошей на допомогу бідним, хворим, бездомним, сиротам як в себе, так і за кордоном. І ми це робимо. Люди витрачають мільйони годин на волонтерську працю. Але чому я, який витратив вісімнадцять років на навчання, мушу віддавати 1 відсоток зі своєї зарплати тому, хто «бив байдики»?  Всі ці ідеї мають явний лівацький напрямок з головною ціллю – установити диктатуру «БІЛЬШОВИКІВ». Чим це закінчилось, ми знаємо на прикладі СРСР, Китаю, Північної Кореї та інших. Існують сили, які бажають це повторити з більшим успіхом, але вже на теренах США та Західного світу.

Ми не згідні з тим, що нас примушують робити. Ми не згідні з тим, що вбивають в голови нашим дітям. Виникає питання, а чи ми мусимо дозволити їм це зробити?

Вся ця європейська і американська еліта почувала себе дуже впевнено і вважала, що все в їхніх руках. Але тут з’явився Дональд Трамп, який почав ламати всі їхні корупційні схеми та плани. І саме через це проти нього повстали деякі лідери в Європі і демократи в США.

Існує велика можливість того, що при Дональді Трампі більшість з оточення та прихильників Джо Байдена і він сам підуть до суду за фальсифікації на виборах та можливу корупцію в минулому. Ними рухає страх і вони навіть пішли «ва-банк» ціною життя десятків тисяч людей і своєї країни.

Продовження: Президент-волонтер: що зробив Дональд Трамп і яка його програма на майбутнє.

Наші інтереси: 

Досліджуємо американську антиолігархічну революцію. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи