Зображення користувача Микола Воротиленко.
Микола Воротиленко
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Що сталося з американцями за останні 60 років? Джо Байден не буде президентом США: частина 3

Категорія:

Спецтема:

Колись вільні та незаангажовані ЗМІ стали рупором лівацьких поглядів. Новостворені американські олігархи зрадили жителів США так само як українські – жителів України.

Попередні статті:

США і Західні країни розвалили комуністичний блок вже самим прикладом свого існування і тим, що в них були побудовані нормальні умови життя для звичайних людей. Тобто диктаторські режими не змогли виграти у вільного Західного суспільства у відкритій економічній конкурентній та військовій боротьбі. Тому в середовищі різноманітних ворогів США виник план знищення країни з середини, використовуючи ті “широкі імміграційні двері”, які для багатьох відкрились.

Щоб знищити США зсередини, в першу чергу потрібно було змінити традиційні та консервативні цінності американського суспільства. Знищення США певними силами у світі відбувається вже 60 років, якщо не більше. Найбільше зусиль докладала Москва. Для цього використовувались ті демократичні цінності та свободи, якими так пишались США, але вже як інструмент для знищення цих самих цінностей. Тут йдеться передусім про свободу слова, релігії, вільного та конкурентного ведення бізнесу, права людини, рівноправність.

Так, у 60-ті роки в США та Європі з’явився протестний рух «хіппі», начинений різними лівацькими теоріями. Кандидат у депутати Берні Сандерс був активним учасником руху “хіппі” і залишається до сьогоднішнього дня з лівацькими поглядами. Також виникло безліч рухів проти війни у В’єтнамі, за права різних меншин, за сексуальну свободу, легалізацію наркотиків тощо. Практично всі вони фінансувалися та підтримувалися Москвою або її сателітами. Щоб пересвідчитись в цьому самостійно, подивіться спочатку хоча б виступи декількох колишніх радянських шпигунів-резидентів в США в 60-80 роки і що вони робили в Америці і з Америкою. (Юрій Бєзмєнов, Олег Калугін та інші).

Практично всі ворожі до США сили, які проживають чи знаходяться на її території, почувають себе так вільно, що людям з-поза меж США в це просто тяжко повірити. Як не дивно, їх захищають закони США, згідно з якими без доказів, фактів та суду ніхто не може вас заарештувати чи посадити до в’язниці. Історично в США сформувались дві основні політичні партії: республіканська – це консерватори, та демократична. У Канаді - консервативна і ліберальна, які в основній своїй масі були великими патріотами своїх країн і боролись з комунізмом. Канада та США мають багато спільного, оскільки їх будували люди з однаковим світоглядом.

Але вже з 60-тих років в середовище демократів почали проникати люди з марксистсько-соціалістичними поглядами, які заходилися змінювати філософію і цінності демократичної партії. У Канаді набрала силу ще одна партія - Нових Демократів, з явним лівим ухилом.

На теренах США, Європи, Південної Америки, Африки та Азії Москвою було організовано безліч лівих рухів, революцій, диктаторських режимів та підтримувались різні диктатори, які нищили свої країни. Проте головною ціллю були США та Західна Європа.

Особлива увага приділялась проникненню лівих сил та людей з ліберальними поглядами в ЗМІ, кіноіндустрію, політичні партії та університети. Москва знаходила людей і фінансово підтримувала різні видання пацифістського напрямку, або які “боролись” за права різних меншин. Фільми з Голівуду десь до 70-тих і після – це різні фільми, які несуть різні цінності. У США різні «меценати», як Д.Сорос, проплачували вибори мерів, губернаторів, прокурорів, необхідних політиків і т. д. з лівими поглядами.

Як результат за ці 60 років виросло декілька поколінь, частина яких вже не є носіями традиційних американських моральних цінностей. В багаточисленних групах “антіфа”, які фінансуються Соросом, багато білої молоді з багатих родин, яка просто з “жиру біситься”. Їхні батьки та діди дуже тяжко працювали, щоб побудувати США як чудову країну. Їхні нащадки отримали все легко. На їхню долю не випало ніяких випробувань, тому вони шукають “пригод” в аморальній та агресивній поведінці. Щось на зразок українських мажорів. Відбувається переписування історії, зносяться пам’ятники засновникам США.

У Канаді, за правління ліберала Джастіна Трюдо, відбувається те саме. Значна частина молоді схиблена на сексі та наркотиках, а студенству насаджуються в голову ліві погляди під виглядом лібералізму, толерантності та свободи слова для них, але не для тих, хто не погоджується з ними.

Пропаганда марксизму відбувається у ЗМІ. При цьому їхня тактика банально проста. Вони уникають публічних дискусій, не приходять на події коли їх запрошують, щоб взяти участь в дискусіях. Коли вони самі щось організовують, то можуть повідомити за декілька годин до початку, знаючи, що в офісі нікого нема. А потім на радіо заявити буцімто ми їх запрошували, але вони не прийшли. З’явилося безліч різних марксистських, лівацьких та троцькістських груп.  І це у XXI столітті.

Найстрашніше те, що колись вільні та незаангажовані ЗМІ стали в основному рупором лівацьких поглядів, а академічна еліта університетів начинена різними марксистсько-лівацькими ідеями, які вкидаються в голови студентів – майбутніх політичних та бізнесових лідерів суспільства. В інтернеті можемо знайти десятки роликів, де студенти намагаються доказати який чудовий соціалізм і комунізм. При цьому вони користуються всіма благами і свободами Західного суспільства.

Також “університетські пропагандисти” лівих ідей чомусь продовжують жити в США і не переселяються до Куби, Північної Кореї та Венесуели. Дивно! Жоден професор в соціалістичному світі не отримує таких грошей, як прихильники соціалізму в капіталістичному світі. Президент університету в Едмонтоні отримує більше мільйона долярів на рік. За що? За те що підіймає ціну навчання для студентів? Їхній садомазохізм не зрозумілий.

Дався також взнаки масовий наплив іммігрантів зі всього світу, для значної частини яких ці традиційні цінності не зрозумілі й навіть ворожі. Їх цікавили лише гроші, які вони могли швидко заробити в США. Як правило, все життя іммігрантів проходить в середовищі їхніх національних громад і особливо на початку. Люди виходять зі своїх громад, щоб заробити гроші, а потім повертаються у своє середовище. Існують народи, які з часом легко вливаються в американське суспільство, приймають його цінності та світогляд, але існують громади, які залишаються закритими майже завжди. Добре це чи погано – окрема тема. Найгірше те, що нові іммігранти приносять з собою в Західне суспільство весь той негатив і менталітет, який існував в їхніх країнах. Серед найпоширеніших явищ – це негативізм, цинізм, корупція, кримінальний менталітет, ігнорування законів країн перебування та несприйняття традиційних американських цінностей. Таким чином змінився демографічний склад суспільства та його моральні цінності. Західний світ і США зробили велику помилку, коли широко відкрили свої двері для масової імміграції.

Але демократи в США, як і ліберали з новими демократами в Канаді, зацікавлені в масовій імміграції, адже саме іммігранти значною мірою і є їхніми виборцями та членами партій. Тепер американське і західне суспільство слабке як ніколи. Воно розбите, принижене, залякане, пересварене. Практично не існує свободи слова, думки, висловлювань. Навіть відомі політики, депутати, держслужбовці різного рівня бояться відкрито висловлювати свої думки, які суперечать лівацько-ліберальній філософії та “модерному” мисленню. На цьому їхня робота чи політична кар’єра закінчується.

У результаті зміни моральних принципів виникла корупція на найвищому рівні. Верхівкою найбільших досягнень всіх цих сил стало президентство Білла Клінтона, Джорджа Буша та Барака Обами з Джо Байденом. Клінтон отримував гроші з України, Буш – від нафтових королів, а Байден, через сина Хантера взагалі від багатьох, у тому числі з України, Москви та Китаю. Чи жителі України знають, що в так званий «фонд Клінтона» найбільший внесок зроблений з України? Віктор Пінчук «пожертвував» декілька мільйонів доларів. Чи ж не знав Білл Клінтон, хто такий Віктор Пінчук і звідки в нього мільйони? Знав, але гроші взяв. Чи такі “пожертви” робляться просто так, з почуття глибокої вдячності? Звісно що ні. Розплачуватись за “щедрі пожертви” своїм урядовцям будуть власне жителі США.

Великі корпорації у погоні за максимальними прибутками перенесли свої виробництва в основному до Китаю, через що десятки мільйонів людей в США втратили роботу. Тепер існує дуже мало товарів «made in USA». Зі світового виробника США перетворились на країну третього світу, в якій майже нічого не виробляють. Найбільше була знищена економіка США за часів Клінтона, Буша та Обами.  

У США виріс свій клас “олігархів”. Найбільш відомі з них: IBM, Google, Facebook, Twitter, Amazon. Вони народились і стали на ноги в США, захищені їхніми ж законами. У гонитві за наживою і надприбутками, багато з них перенесли всі виробництва та пріоритети за межі США, але заробляти хочуть в США та на Заході. Новостворені олігархи зрадили жителів США так само як українські – жителів України.

Наші інтереси: 

Досліджуємо США. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ломехузи-демократи злодіють. Чи можна "оздоровити" мурашник США?
Доля мурашника: загибель і воскресіння
Схема порятунку мурашника

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ломехузи-демократи злодіють. Чи можна "оздоровити" мурашник США?
Доля мурашника: загибель і воскресіння
Схема порятунку мурашника

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Звичайно ж, можна. Але, лише для бога. Чи зможе Дональд Трамп стати богом? Для оздоровлення США потрібне їх розділення та подальше сортування їх мешканців-громадян, із відповідним подальшим місцем їх помешкання Як і для мурашника. Сортування за ознакою, чи живе людина по правді, чи ні. Чи є людина дитям божим, чи дитям диявола? Простіше, чи підтримує громадянин Дональда Трампа? Або він підтримує Джо Байдена? Звісно, після цього США перетворятся на якісь інші держави. Тобто, для США, із збереженням їх теперешнього вигляду, оздоровлення неможливе.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Якщо Дональд Трамп, з усією своєю переконливітю, з усім своїм впливом, закличе своїх прихільників переселятись в штати, в яких підтримка консерваторів взагалі, і Дональда Трампа особисто, найбільша; як Дональд Трамп закличе це робити приватним порядком, і приватним порядком допомагати в цій справі, тим, хто є прихильником Трампа, та потребує допомоги в цьому; то тоді люди США будуть оздоровлені, звісно оздоровлені ті, хто може бути оздоровлений, а сам Дональд Трамп, якщо він доб'ється такого переселення, стане богом.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"Я говорю для тих, хто хоче жити і повернути гідність своїм душам. Тепер, коли ви знаєте правду про свій світ, перестаньте підтримувати своїх губителів! Лише ваша згода зробила можливим зло. Позбавте його вашої підтримки, не намагайтесь жити на умовах своїх ворогів чи виграти у грі, в якій вони встановлюють правила. Починайте страйкувати так само як я – використовуйте потайки свої майстерність і розум, розширюйте знання, розвивайте здібності, але не діліться досягненнями з іншими. Дійте як розумна істота і ставте собі за ціль стати об'єднувачем всіх, хто бажає почути чесний голос. Коли позбавлені своїх найкращих рабів держава грабіжників зазнає краху, коли вона перетвориться в хаос, коли розпадеться на голодуючі розбійницькі ватаги, які грабують один одного, а захисники моралі й жертвування пропадуть разом зі своїм вищим ідеалом – в той день ми повернемося!"

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Феоктист Рівненський.
0
Ще не підтримано

"Великі корпорації у погоні за максимальними прибутками перенесли свої виробництва в основному до Китаю, через що десятки мільйонів людей в США втратили роботу. Тепер існує дуже мало товарів «made in USA». Зі світового виробника США перетворились на країну третього світу, в якій майже нічого не виробляють."

Цікаво було б дослідити, хто і як сплачував за перенос виробництв у Китай (Малайзію, В'єтнам і т.п.) - це ж велетенські кошти і праця, відкрити нові заводи і фабрики у неосвічених туземців (тоді вони були такі...).