Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ентузіасти створили Windows 12 Lite

Час від часу в мережі жартували, що Microsoft зараз настільки занурена в світ відкритого вихідного коду, що може використовувати Linux в ролі свого наступного ядра. Схоже, що деякі розробники дистрибутивів зробили саме це.

Windows 12 Lite – це дистрибутив Linux на основі LiteOS зі шпалерами для Windows 10, який продається на комп’ютерних ярмарках, пише Pingvin Pro.

Він позиціонується як ідеальне програмне забезпечення для користувачів Windows 7, яким потрібне оновлення.

Крім того, він вважається безпечним, вільним від вірусів і в 3 рази швидшим, ніж Windows. Розробники відзначають, що ОС не містить реклами і має відмінний форум підтримки. 

Однак, є підозри, що Microsoft така ідея не сподобається і у розробників можуть виникнути проблеми.

Windows 12 Lite насправді є Linux, пише TechToday

Диски з дистрибутивом Windows 12 Lite продаються на ярмарках у Великобританії та кількох інших країнах. Це записані самостійно диски з надрукованою на непрофесійному принтері обкладинкою.

На буклеті у комплекті розповідається, що Windows 12 Lite можна запустити на комп’ютері паралельно з Windows 7 або Windows 10. Операційна система завантажується за 15 секунд і підтримує драйвери Nvidia, тому придатна для ігор.

Windows 12 Lite не потребує ліцензії або ключа активації. Операційна система безкоштовна, а також не містить рекламу і віруси, не пересилає дані в Microsoft і не перериває роботу для оновлення. Розробники також заявляють, що вона працює втричі швидше за Windows 10.

Насправді Windows 12 Lite є дистрибутивом Linux LiteOS. Розробники лише модифікували зовнішній вигляд, наприклад, використали шпалери з Windows 10.

Наші інтереси: 

Знати новини про програмне забезпечення. Можливість вибирати програмне забезпечення для свого комп'ютера - це, як вибирати одяг для себе. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи