Зображення користувача Зірка Вітошинська.
Зірка Вітошинська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Ебола: хлорид магнію може зупинити його дію!»

Категорія:

Світ:

Спецтема:

Такий кумедний, на перший погляд, заголовок журнальної статті французького філософа, журналіста й автора 20 книг П’єра Лянса (Pierre Lance: Ebola, le chlorure de magnésium peut stopper ses effets ! «Enquêtes de santé » n°25 - septembre octobre 2014). На цей матеріял звернув мою увагу французький приятель, і познайомив мене з «активісткою хлориду магнію» Марію Білі, яка надихнула Лянса на згадану статтю.  

marie_billi.jpg

французька активістка Марія Білі
французька активістка Марія Білі

Францужанка Марія Білі (Marie Billi) даремно зв'язувалася з Лікарями без кордонів та ґвінейською владою: дію вірусу «ебола» вона знає, як зупинити,  «емпірично доказала».

За її успішну громадську діяльність проти чи не найгрізнішого сьогодні, «фізичного» вірусу, цю колишню радницю мерії Ніцци (півд. Франція) навіть виключила Комуністична партія Франції, за що, до речі, Марія не переживає.

«Приватна особа», як описує себе францужанка Марія Білі (Marie Billy) – «дуже стурбована здоров'ям нашої планети та її мешканців».

Коли вона почула про спалах вірусу «ебола», вона подумала, що треба спробувати проти нього те, що 40 років тому її вилікувало за 48 годин від вірусу «Епштайн-Бар».

Тоді лікар приписав їй хлорид магнію«Відтоді я його успішно вживаю проти всіх недуг», визнає вона. Після того, як Марія успішно випробувала хлорид магнію на собі, вона поділилася своїм досвідом з родиною та друзями, які теж миттєво відчули його добру силу проти всіляких грип, ангін, гастроентерит, харчових отруєнь, інфекційних мононуклеоз і т. п.

Далі совість Марії Білі підказала їй використати цей досвід і на заражених вірусом чікунґунєм, який почав скошувати людей на острові Реуніон. Цей простий і дешевий засіб і там виявився дієвим, про що й писали Марії сотні вдячних листів-повідомлень.  

Згодом Марія мала нагоду сама випробовувати надзвичайні лікувальні властивості хлориду магнію проти всіляких заразних недуг.

Але заглиблюючись у своїх читаннях, Марія зрозуміла, що хлорид магнію властиво нічого не «лікує»: а покращуючи внутрішньо- і позаклітинний зв'язок, дозволяє самим клітинам працювати за своїми природними програмами.  

Під час гуманітарних поїздок, Марія «завжди вживала хлорид магнію», щоби «справлятися з усіма вірусними та мікробними нападами».

Отже, коли вона почула про спалах вірусу «ебола», то подумала, що треба випробувати хлорид магнію і проти нього. Вона читала книги замовчуваного французького професора, академіка П’єра Дельбе (Pierre Delbet), та його учнів, які теж свідчили про оздоровлення, завдяки хлориду магнію, від таких недуг, як правець, менінгіт, поліомієліт, дифтерія...

Оскільки поїхати тоді до Африки Марія не могла, то вислала туди двох малійських мед-братів зі 40 кг ніґарі  nigari » - природна форма хлориду магнію, яку отримується після випаровування морської води; його переважно продають дієтичні крамниці), та місію проби проти цієї хвороби. На жаль, місцеві шпиталі й Лікарі без кордонів від цієї проби категорично відмовилися. Дарма!

Мед-брати успішно застосували ніґарі на хворих лісової смуги. Так, протягом дня всі прояви хвороби (блювота, висока температура, діарея, головний і горловий болі) зникли. «Я постійно на зв’язку з мед-братом Гвінейського Червоного Хреста (00.224.622.12.76.99 або 656.84.82.23), каже Марія, і малійським мед-братом Сіри Ніакати (Siré Niakaté, який теж може посвідчити про цей великий успіх: 00.223.74.01.70.61.   

Марія Білі запитує: «Чому ж цей простий засіб - невідомий, особливо серед лікарів? Чому б не використовувати його в такій небезпечній ситуації, коли нема протидії?» Ӏ здогадується: «Напевно тому, що це надто просто і надто дешево…». Ӏ справді: французи купують 20 г хлориду магнію (в аптеках), або 100 г ніґарі (в дієтичних крамницях) менше, ніж по 3 евро…  

Марія Білі кожного просить поінформуватися про хлорид магнію, і виробити собі власний досвід, а тому ділиться з нами його властивостями:

- хлорид магнію сприяє інтелектуальній праці, зв'язуванню кальцію в кістках, зникненню корчів; запобігає передчасному посивінню волосся; втраті зубів, змінам у передміхуровій залозі; підвищує міцність нігтів, стійкість до стресів, працездатність літніх людей, допомагає боротися зі старінням; перешкоджає утворенню каменів у жовчному міхурі; береже від екземи; лікує бородавки; знижує гіпертонію, судинний ризик; полегшує видалення атеросклеротичних відкладень в артеріях та зміцнює нервову систему.

Марія Білі також подає дозування хлориду магнію доктора Дельбе (Delbet):

- розпустити 20 г хлориду магнію в одній літрі води; випити протягом дня, а якщо треба – продовжити кілька днів по одній склянці на день;  

- для дитини - півлітра в день;

- для немовляти - три столові ложки. Хлорид магнію лікує також зелений пронос та дитячі хвороби (кір, вітряна віспа і т.д.);

- ніґарі, який містить лише 84% хлориду магнію, розпустити 30 г в одній літрі води;

- теж корисно в профілактиці протягом 20 днів, щоби зміцнити імунну систему.

Читача «Народного оглядача», а тим паче «Живого Слова», цілющим досвідом не здивуєш. Зате багатьом іншим українцям довідатися про Марієну «емпірику» - тим паче у воєнний час! – не зашкодить.   

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Цікава стаття Юлії Латиніної про лохотрон "Ебола"
http://www.novayagazeta.ru/columns/65450.html

Наведу лише дві цитати:
"...Западные телеканалы рассказывают об Эбола такие же ужасы, как российские — об украинских фашистах..."
"...эпидемии Эболы происходят в Африке, и только в Африке, из-за тотальной антисанитарии и тотального же отсутствия медицины. "

Творю, отже існую.

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Схоже, що хлорид магнію, як і хлорид натрію (сіль), активують процес очищення за допомогою механізму осмосу. Саме так діє полоскання розчином солі.

А щодо Еболи, то це чергова піар-кампанія фармацевтичних корпорацій і всієї паразитичної медицини для видурювання грошей. Всі ще пам’ятають лохотрон зі свинячим грипом.

Кращий засіб профілактики Еболи - частіше мити руки.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Цікава стаття Юлії Латиніної про лохотрон "Ебола"
http://www.novayagazeta.ru/columns/65450.html

Наведу лише дві цитати:
"...Западные телеканалы рассказывают об Эбола такие же ужасы, как российские — об украинских фашистах..."
"...эпидемии Эболы происходят в Африке, и только в Африке, из-за тотальной антисанитарии и тотального же отсутствия медицины. "

Творю, отже існую.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Так, Миру, за Твоїми ж порадами, я спостерегла добру дію хлориду натрію при полосканні носу й горла.

Ӏ справді, найперше правило, якого маємо дотримуватися, це ЧИСТОТИ, і то, трирівневої: Духу, Душі, плоті, в чому суттєво допомагає нам Живе Слово!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

На щастя, Володимире, не всіх "западніх" можна вкинути в один і той "мішок"!

Ось тому й вище навела тверезих французів, які шукають іншого шляху від офіційної "медицини".

До речі, ми бачимо, як "чисто" поводиться чимало москалів супроти інших народів...

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !