Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дональд Трамп робить немислиме! – Ліз Крокін (США)

"Скандальну історію про відомого мільярдера я могла б продати багатьом журналам і могла б собою пишатися. Натомість я виявила, що він не вживає алкоголь і наркотики, він працьовитий бізнесмен і є однією з найщедріших знаменитостей у світі". 

Дональд Трамп — расист, фанатик, сексист, ксенофоб, антисеміт і ісламофоб. Я щось пропустила?… О, так, він також жалюгідний. Ліві та засоби масової інформації щодня запускають ці огидні напади на Трампа; але нічого спільного з правдою про магната нерухомості це не має.

Про це у своїй статті пише Ліз Крокін — авторитетна і досвідчена журналістка та адвокат жертв сексуальних злочинів. Ліз розпочала свій журналістський шлях в університеті Айови, де отримала ступінь бакалавра з журналістики та політології. 

Вона зазначає, що як журналіст, що працює у сфері розваг, мала можливість висвітлювати Трампа вже більше десяти років, і за всі ці роки ніколи не чула чогось негативного про цю людину, поки він не оголосив, що балотується в президенти.

"Майте на увазі, що мені готові заплатити багато грошей, щоб накопати бруд на таку знаменитість, як Трамп. Скандальну історію про відомого мільярдера я могла б продати багатьом журналам і могла б собою пишатися. Натомість я виявила, що він не вживає алкоголь і наркотики, він працьовитий бізнесмен. Крім того, він є однією з найбільш щедрих знаменитостей у світі з серцем, наповненим золотом більше, ніж його пентхаус на 100 мільйонів доларів у Нью-Йорку.

Оскільки засоби масової інформації так ганебно провалилися у своїй місії доносити правду про Трампа, я вирішила скласти список деяких його вчинків доброти, які він зробив протягом трьох десятиліть і які пройшли практично непомітно або їх просто проігнорували.

У 1986 році Трамп не допустив, щоб Аннабел Гілл втратила сімейне господарство після того, як її чоловік покінчив життя самогубством. Трамп особисто зателефонував на аукціон, щоб зупинити продаж будинку та запропонував вдові гроші. Трамп вирішив вжити заходів, побачивши прохання Гілла про допомогу в новинних повідомленнях.

У 1988 році комерційна авіакомпанія відмовила у перельоті Ендрю Дену, хворій ортодоксальній єврейській дитині з рідкісною хворобою, який мав летіти, щоб отримати медичну допомогу. Йому довелося летіти зі складною системою життєзабезпечення. Його батьки, які страждали від горя, звернулися за допомогою до Трампа, і він не вагаючись, відправив власний літак, щоб переправити дитину з Лос-Анджелеса до Нью-Йорка.

У 1991 році 200 морських піхотинців, які служили в операції "Буря в пустелі", проводили час у таборі Джеджун у штаті Північна Кароліна перед тим, як повернутися додому до своїх сімей. Однак, морським піхотинцям сказали, що була допущена помилка, і літак не зможе доставити їх додому в заплановану дату вильоту. Коли Трамп про це дізнався, він відправив свій літак здійснити дві поїздки з Північної Кароліни до Майамі, щоб безпечно повернути морських піхотинців Перської затоки своїм близьким.

У 1995 році у  Трампа в лімузині, яким він їхав, спустило шину. Один автомобіліст зупинився, щоб допомогти. Трамп запитав у доброго самарянина, як він може відплатити йому за допомогу. Чоловік попросив лише букет квітів для своєї дружини. Через кілька тижнів Трамп відправив квіти із запискою, у якій було написано: "Ми сплатили вашу іпотеку".

У 1996 році Трамп подав позов проти міста Палм-Біч, штат Флорида, звинувативши місто в дискримінації свого курортного клубу Мар-а-Лаго, тому що місто не допускало  євреїв та негрів. Авраам Фоксман, який був директором Ліги проти наклепів в той час, заявив, що Трамп пролив світло на Палм-Біч: він показав не його красу і блиск, а зворотний бік дискримінації. Фоксман також зазначив, що позов Трампа призвів до того, що інші клуби взяли з нього приклад і почали визнавати євреїв та негрів.

У 2000 році Морі Повіч у своєму шоу показала маленьку дівчинку на ім’я Меган, яка боролася з хворобою кісток. Виявилося, що Трамп дивився це шоу. Він сказав, що історія і дівчинкою, яка так позитивно ставиться до життя, зачепило його серце. Тож він зв’язався з Морі і обдаровував дівчинку та її родину дуже щедрим чеком.

У 2008 році після трагічного вбивства членів сім'ї Дженніфер Хадсон у Чикаго Трамп безкоштовно поселив нагороджену "Оскаром" актрису та її сім'ю в його готель у місті Вінді Сіті. Крім цього охоронці Трампа вжили додаткових заходів, щоб Хадсон та члени її родини були у безпеці у такий важкий час.

У 2013 році водій автобуса в Нью-Йорку Дарнел Бартон помітив жінку біля краю мосту, яка дивилася на рух транспорту внизу. Він зупинив автобус, вийшов і забрав жінку звідти. Він врятував їй життя, переконавши її не стрибати. Коли Трамп почув цю історію, він відправив водію автобуса чек, тому що вважав, що його добрий вчинок заслуговує на винагороду.

У 2014 році Трамп дав 25 тисяч доларів сержанту Ендрю Таморессі після того, як він пробув сім місяців у мексиканській в'язниці за випадковий перетин кордону США та Мексики. Президент Барак Обама навіть не міг потрудитися здійснити один телефонний дзвінок, щоб допомогти зі звільненням морському піхотинцю США; проте Трамп задіяв свої зв'язки, щоб допомогти цьому військовослужбовцю знову стати на ноги.

У 2016 році Меліса Консін Янг відвідувала мітинг Трампа і зі сльозами подякувала Трампу за те, що вона змінила своє життя. Вона сказала, що гордо стояла на сцені з Трампом як міс Вісконсін США у 2005 році. Однак, роками пізніше виявилося, що в неї невиліковна хвороба, і у свої найтемніші дні вона отримала від Трампа написаний від руки лист, в якому він писав, що вона найсміливіша жінка, яка бореться з хворобою. Вона сказала, що можливості, які вона отримала від Трампа та його організацій, в кінцевому підсумку забезпечили її мексикансько-американського сина повноцінною стипендією для коледжу.

Лін Паттон, чорношкіра жінка-керівник Організації Трампа, оприлюднила заяву у 2016 році, захищаючи свого боса від звинувачень у тому, що він расист і фанатик. Вона зі сльозами розкрила подробиці того, як вона роками боролася із наркоманією та залежністю. Замість того, щоб викинути її на вулицю, Організація та вся родина Трампа віддано її підтримували у надзвичайно важкі часи.

Доброта Дональда Трампа не знає меж, а його щедрість розповсюджується на людей різної статі, раси та релігії. Коли Трамп бачить когось у скруті, він хоче допомогти. Два десятиліття тому Опра запитала Трампа в телевізійному інтерв'ю, чи балотуватиметься в президенти. Він сказав: "Якби стало так погано, що я не можу на це дивитися, я б не виключав такої можливості, тому що мені дуже набридло бачити, що відбувається з цією країною". Цей день настав. Трамп бачить, що Америка потребує, і він хоче допомогти. Як немислимо! З іншого боку, ви колись чули про Гілларі чи Обаму, які робили подібні речі?"

Переклад з англійської Олени Каганець

Наші інтереси: 

Важливі факти про американського президента Трампа.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Прочитав цю статтю, і в мене також виникло бажання підтримувати Трампа.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Прочитав цю статтю, і в мене також виникло бажання підтримувати Трампа.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!