Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

До України повернулися понад 78 тисяч громадян

Світ:

На карантині в різних країнах світу продовжує перебувати 152 українці, лікуються від коронавірусу 18 громадян України, вже вилікуватися за кордоном шість українців. Троє громадян України вмерли від COVID-19 за кордоном.

Станом на вівторок, 24 березня, до України повернулося 78 592 українця, йдеться сторінці МЗС України у Фейсбук.

Для вивезення росіян з території України і громадян України з території Росії пустять спеціальний поїзд №906/905 за маршрутом Київ-Москва-Київ, повідомило Посольство України в РФ на своїй сторінці в Facebook. Рейс спецпотяга для взаємної евакуації запланований на 28 березня.

«28 березня 2020 року планується відправка громадян України спеціальним поїздом за маршрутом Москва–Київ. Посадка громадян буде проходити на залізничному вокзалі в Москві (Київський вокзал)», – йдеться у повідомленні.

Поїзд вирушить із Києва 27 березня і прибуде до Москви наступного дня. До Києва із Москви цей поїзд вирушить 28 березня і прибуде до Києва 29 березня. Весь шлях поїзд проїде без зупинок.

 

Наші інтереси: 

Українці повертаються до України. Росіяни покидають Україну. Кордони закриті. Час зосередитися на внутрішній діяльності.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи