Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Мінсоцполітики розповіли, скільки українських заробітчан працює за кордоном

Міністр соціальної політики Андрій Рева розповів, що за кордоном постійно працює 3,2 мільйона громадян України, тимчасово - від 7 до 9 млн осіб. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на слова міністра. 

"За офіційними даними Державної міграційної служби та Державної прикордонної служби на постійній основі за межами України працює 3,2 млн осіб. Непостійно - цифра коливається від 7 до 9 млн осіб" - сказав Рева та додав, що найбільше українців працює в Польщі - близько 2 млн осіб. З них близько 1 млн осіб працюють офіційно, і лише 400 тис. з них сплачують соціальні внески в Польщі.

За підрахунками Міністерства соціальної політики України, за перше півріччя цього року українські заробітчани переказали додому 6,5 млрд доларів. Загалом за кордоном працюють від трьох до шести мільйонів українців.

Соціологи стверджують, що ця цифра дедалі зростатиме. 

Наші інтереси: 

Неприємна статистика. Держава повинна створити сприятливі умови для пристойних заробітків в Україні, щоб зупинити цей процес.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи