Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

День боротьби з корупцією: дипломати США висловили підтримку розслідувачам в Україні

Міжнародний день боротьби з корупцією встановлений ООН у 2003 році. Посольство США в Україні висловило свою підтримку усім, хто займається фактами викриття корупції в країні, йдеться в повідомленні на сторінці в Twitter.

«У Міжнародний день боротьби з корупцією ми висловлюємо нашу міцну підтримку усім українським посадовцям та активістам, які працюють над зміцненням антикорупційної системи України, розслідують, переслідують та притягують до відповідальності корупціонерів», – цитує повідомлення "Радіо Свобода".

За даними ГПУ станом на початок року, з червня 2016-го до грудня 2018 року за корупційні злочини в Україні були засуджені 2 765 людей.

В Службі безпеки України сьогодні повідомили, що з початку поточного року за матеріалами СБУ були звільнені 7 прокурорів.

У лютому в Україні був запущений єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення.

За минулий рік Україна дещо поліпшила свої позиції в рейтингу «Індекс сприйняття корупції», набравши 32 бали зі 100 можливих.

 

 

Наші інтереси: 

Єдина країна в світі , яка дійсно щиро підтримує Україну і хоче Україні добра. Дякуємо американському народові!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи