Зображення користувача Микола Воротиленко.
Микола Воротиленко
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Більшовицький ЗАКОЛОТ в США здійснився: 2020=1917. Частина 1

Категорія:

Спецтема:

Коли 30 років тому розвалився СРСР та республіки стали незалежними, ми всі вільно зітхнули. Але я особисто, і майже всі у світі, не могли навіть думки допустити, що “червоний МОНСТР” зможе відродитись. Через те, що ми не добили “червоного МОНСТРА” до кінця, він притих, перефарбувався і відродився.

Нині виросло нове покоління, яке абсолютно далеке від розуміння того, що таке комунізм, соціалізм, більшовизм, троцкізм, анархізм, прогресивізм, маоїзм тощо.

З одного боку вони щасливі, що цього не знають. В більшості випадків їхні знання фрагментовані, вони щось десь чули, щось десь читали чи бачили, що були якісь “чорні воронкИ” і це все.  Але, з іншого боку, не розуміючи і не знаючи фундаментальних принципів, що це таке, та всю підступну хитрість марксистів, вони стають легкою здобиччю новітніх більшовиків.

Фундаментальні принципи марксизму лежать в площині економічних відносин та власності на засоби виробництва. Все інше, в тому числі і “чорні воронки”, це вже наслідки. Моє покоління це вже проходило. Щоб якось заповнити цю прогалину, я починаю публікацію серії матеріалів на цю тему, у максимально доступному вигляді.

Для цього потрібно повернутися в середину ХІХ століття, коли починалася технічна революція і капіталізм набирав сили. Тут взагалі потрібно відзначити, що наші предки працювали в десятки разів  тяжче і більше, ніж ми тепер. Особливо фізично.

Це був час, коли вперше в історії людства приватна власність ініціативних та бізнесово орієнтованих людей на засоби виробництва дозволила зробити величезний технічний ривок вперед. Але це потребувало величезної кількості нової виробничої сили та нових взаємовідносин «працедавець-робітник». Ці взаємовідносини не були простими (як і тепер). Це породило безліч різних, так званих, революційних течій з різними лідерами, які ніби ставали на захист робітників.

Одним з таких став Карл Маркс, який в 1848 році написав свій знаменитий “Комуністичний Маніфест”. В ньому він описував економічну теорію капіталізму. В нього був співавтор та однодумець – Фрідріх Енгельс. До речі капіталіст та власник, що дивно. Маркс вважав себе революціонером по професії і ніколи в житті ніде не працював. До речі, багато людей з оточення Леніна при заповнені різних анкет та біографій у графі професія та місце роботи писали – «професійний революціонер». Маркс все своє життя, разом з великою родиною, був на фінансовому утриманні Енгельса. Перед розпадом СРСР ходив жарт: якщо б Енгельс не годував Маркса, то він помер би з голоду і ніякого комунізму не було б.

Комуністичний Маніфест починався словами: “Привид ходить по Європі, привид комунізму”, а закінчувався: “Пролетарі всіх країн, єднайтеся”. Головна ідея в економічній теорії Маркса, що капіталіст експлуатує робітників, тому він закликав до світової революції. Всі заводи та фабрики мусять бути в руках робітників, а  експлуататори мусять бути знищені. Маркс визнавав, що “по дорозі” до світлого комуністичного світлого майбутнього революційним шляхом, тобто війною, може загинути до 2/3 людства. Проте остання 1/3 буде жити щасливо. Також Маркс писав, що для перемоги світової революції потрібно знищити традиційні цінності в суспільстві та державні інститути. Так почалась війна проти церкви, різні жіночі рухи, фемінізм, лібералізм і т. д.

Пізніше з появою нових лідерів революціонерів-послідовників Маркса, виник анархізм, ленінізм, появились есери, троцкізм, маоїзм і ще багато інших, як сучасна теорія “чучхе” в Північній Кореї. Звісно, що кожний вважав себе самим правильним “марксистом” тому між різними течіями та рухами відбувалась жорстока війна за першість. Есери намагались вбити Леніна, але лиш поранили.

У 1917 році, перед революційним ЗАКОЛОТОМ в Російській імперії, з різноманітних соціалістичних революційних течій та рухів навколо Леніна сформувалась більшість, яких умовно назвали БІЛЬШОВИКАМИ. Тепер вислів “більшовизм” може вживатись до дій чи планів подібних до більшовиків-ленінців. В 1917 році ці більшовики через терор та насильство захопили владу в Російській імперії і протримали її 70 років.

Що було далі ми знаємо. Всі ці роки відбувалось відкрите, таємне протистояння та війна між більшовиками в Москві та всім цивілізованим світом і особливо США. Вже Ленін писав, що для перемоги світової революції потрібна світова війна. Для цього більшовицька Москва розв’язала ІІ Світову Війну. Москва не досягла поставлених цілей, але як результат в Східній Європі виник  комуністичний блок. Москва підтримувала і підтримує до сьогоднішнього дня всі криваві режими в світі. Це коштувало людству сотні мільйонів життів.

Протистояння капіталістичного та соціалістичного світу закінчилось повною поразкою Москви та її сателітів у “холодній війні” в 60-ті роки та повним розпадом в кінці 80-тих років. У вільній та конкурентній економічній та військовій боротьбі комуністичний блок не мав жодних шансів перемогти капіталізм.

У ХХ столітті капіталізм досяг такого рівня економічного розвитку та створив такі життєві умови для звичайних людей, які людство не мало за всю історію свого існування. Ніколи в минулому робітники, вчителі, лікарі, науковці стільки не отримували як при капіталізмі в ХХ столітті. Ніколи ще в історії людства старше покоління, діти та всі інші версти населення не були так захищенні як при капіталізмі в ХХ столітті. Ніколи ще приватні бізнеси, та всі бажаючі ним займатись, не мали таких можливостей як при капіталізмі у ХХ столітті. Ніколи ще люди не мали таких можливостей контролювати свої уряди як при капіталізмі в ХХ столітті.

Але більшовики не складали руки. В 1956 році партійний лідер СРСР М. Хрущов заявив, що ми не будемо нападати на США. Ми знищимо їх зсередини. В 60-ті була розроблена спеціальна програма по знищенню капіталістичного світу ЗСЕРЕДИНИ. Для цього вони використовували моральні, правові, фінансові, релігійні цінності, права людини та свободи Західного світу, і особливо США, вже ЯК ІНСТРУМЕНТ для знищення цих цінностей.

Свобода слова та висловлювань за останні 60 років дозволила більшовикам начинити, напхати, закидати, просунути, пропагувати різні більшовицькі ідеї в американське та Західне суспільство. Більшовики, вкидаючи гроші у виборчі компанії політиків з лівими та антизахідними поглядами, нашпигували ними державні структури на всіх рівнях.

Найбільшу увагу в минулому більшовики приділяли “пошті” та “телеграфу”, тому в 1917 році, захопивши ці установи, вони проголосили на весь світ, що влада в їхніх руках. А пізніше захопили взагалі всі ЗМІ. Так само вчинили і сучасні більшовики після виборів у США.

На 2020 рік практично всі головні газети, телеканали, Гугл, Файсбук, Твітер та інші стали підконтрольними новітнім більшовикам, тобто глобалістам. Щойно відбулись вибори, всі їхні ЗМІ негайно проголосили Байдена переможцем, не дочекавшись рішення “ЦВК”. Так почав здійснюватись інформаційний тиск на правоохоронні органи США.

Усі попередні 60 років особлива увага приділялась вихованню дітей та молоді. Тому в шкільні програми шкіл та університетів вкидались теми з лівими поглядами. Зі шкіл вигнали церкву і замінили її сексом, наркотиками та статевою темою (гендерною). В університетах засилля різних лівацьких поглядів. Головна їхня аргументація, що світ не справедливий і малий відсоток людей володіє головними активами. Але жодний професор в соціалістичному світі не отримує стільки як вони в капіталістичному. Повний мазохізм.

Сучасний більшовизм маскується під різними назвами. На жаль, в сучасних умовах так званий лібералізм, прогресивізм, толерантність до інколи абсурдних речей в минулому стає нормою і ними прикриваються сучасні більшовики.

Далі буде.

Наші інтереси: 

Досліджуємо причини і наслідки перехоплення управління державою.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Щодо кіна на цю тематику... Є красномовний фільм "Телефон" 1977 року з незабутнім Чарльзом Бронсоном https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5762604 Ліваки... Яка це гидота!

Хай буде!

Коментарі

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Щодо кіна на цю тематику... Є красномовний фільм "Телефон" 1977 року з незабутнім Чарльзом Бронсоном https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5762604 Ліваки... Яка це гидота!

Хай буде!