Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Біган запевнив Зеленського, що Україна має двопартійну підтримку у Штатах

Президент України Володимир Зеленський зустрівся у Кривому Розі із заступником Держсекретаря США Стівеном Біганом після телефонної розмови Володимира Зеленського з Держсекретарем США Майком Помпео.

20082703.jpeg

Фото: president.gov.ua

Про це повідомляє офіційний сайт Президента України. 

«На зустрічі Володимир Зеленський порушив питання двосторонньої співпраці України та Сполучених Штатів Америки, зокрема, щодо фінансової та військової підтримки нашої держави. Стівен Біган наголосив, що США є стратегічним партнером України, та підкреслив, що Україна має двопартійну підтримку у Сполучених Штатах... Говорячи про міжнародну політику, Стівен Біган дуже високо оцінив позицію України щодо невтручання в американські вибори», – йдеться у повідомленні.

Зеленський детально поінформував про стан перемовин щодо закінчення війни на Донбасі та просування до миру в Мінському й Нормандському форматах. Заступник Держсекретаря США назвав великим досягненням збереження всеосяжного та повного режиму припинення вогню впродовж 31 дня.

Також сторони обговорили стратегію дій держав в умовах пандемії. Володимир Зеленський зазначив, що країнам необхідно співпрацювати, щоб якнайшвидше повернутися до нормального життя та відновити роботу всіх галузей економіки.

Крім того, Володимир Зеленський і заступник Державного секретаря США відвідали ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» та ознайомилися з роботою конвертерного цеху МБЛЗ.

Нагадаємо, нещодавно Зеленський зірвав спільну з американською розвідкою операцію, чим поставив під загрозу військову допомогу США Україні.

Наші інтереси: 

Для України підтримка та співпраця зі США є дуже важливими.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи