Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Байден заявив, що корупція державної системи в Україні заважає її членству в НАТО – CNN

Категорія:

Байден заявив, що не буде послаблювати бар'єри для членства України в НАТО. "Тому, що вони повинні відповідати однаковим стандартам", – пояснив він.

23062001.jpg

Джо Байден. Фото: Julia Nikhinson/AFP/Getty Images

CNN цитує слова президента США: "Я думаю, що вони зробили все, що стосується демонстрації здатності до військової координації, але є ціле питання, чи їхня система – безпечна? Чи вона некорумпована? Чи відповідає вона усім стандартам, яких дотримуються усі інші країни НАТО? Я думаю, що буде відповідати. Я думаю, що може відповідати. Але це не автоматично", – сказав він.

Раніше CNN повідомляла, що Байден і його команда ведуть важливу розмову з іншими членами НАТО про те, як і коли Україна може приєднатися до Альянсу – дебати, які можуть виявити напруженість в Альянсі напередодні ключового саміту наступного місяця у Вільнюсі, Литва.

Джерело, знайоме з ситуацією, заявило, що Байден не проти усунення одного з бар'єрів для вступу України до НАТО. За словами джерела, Байден був би готовий скасувати План дій щодо членства (ПДЧ) для України, який був описаний в угоді 2008 року як "наступний крок для України ... на їхньому прямому шляху до членства". ПДЧ, який характеризується як "програма порад, допомоги та практичної підтримки, адаптована до індивідуальних потреб країн, що бажають вступити до Альянсу", є процесом, який інші країни повинні були пройти, щоб вступити до НАТО.

Його скасування стало б маленьким кроком у полегшенні вступу України до оборонного альянсу. Це – частина пропозиції генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга, і вона обговорювалася під час його зустрічі з Байденом у Вашингтоні на початку цього тижня

Президент України Володимир Зеленський заявив, що розуміє, що його країна не може стати членом НАТО, поки вона перебуває в стані війни.


Ви можете запитати: Я з якого це дива наскрізь корумпований Байден почав перейматися корупцією в Україні? Відповідь у статті "Підготовка до СКК «Вибори-2024»: у Демпартії США знайшли причину затримок зі зброєю для України". Дуже добре, що в боротьбі з українською корупцією збіглися інтереси Демпартії США та українського народу. Погано, що Білий дім різко скоротив постачання зброї Україні. Зате добре, що Байден зацікавлений у переконливій перемозі України над Росією перед американськими виборами в листопаді 2024 року.  


Про реалії корупційного гадючника, організованого корпоративними психопатами з ОП, розповідає Олена Требушна:

Наші інтереси: 

США вимагають, щоб Україна не тільки була успішною у цій війні, але й провела війну проти корупції всередині (бо ж насправді нічого не змінилося: як пиляли бюджет, так і пиляють – тільки потоками тепер керують інші).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Заради збереження своєї влади вашингтонські корпоративні психопати вирішили пожертвувати своїми київськими «братами по інтелекту» і перетворити свою перемогу над корупцією в Україні на гучний передвиборний піар. Це не врятує Демпартію США, але дуже допоможе очищенню України. «Правильною дорогою йдете, товаріщі». 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Заради збереження своєї влади вашингтонські корпоративні психопати вирішили пожертвувати своїми київськими «братами по інтелекту» і перетворити свою перемогу над корупцією в Україні на гучний передвиборний піар. Це не врятує Демпартію США, але дуже допоможе очищенню України. «Правильною дорогою йдете, товаріщі». 

Все, що робиться з власної волі, – добро!