Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Американська реконкіста: консервативна студентська молодь буде відвойовувати країну в ліваків

Категорія:

Спецтема:

17-20 липня в м. Тампа (Флорида) проходила всеамериканська студентська конференція молодих консерваторів «Turning Point USA Student Action Summit». Ця конференція є складовою цілого шерегу заходів консервативної молоді, що відбуваються зараз у Флориді і які об’єднані спільною назвою «Student Action Summit».

За останні півстоліття лівацтво міцно закріпилося в американських університетах і з недавнього часу почало вже неприкрито і доволі агресивно виганяти з університетів носіїв консервативних ідей. «Культура скасування», масове цькування, поширення лівацьких гасел «відняти й поділити» стали невіддільною складовою молодіжного життя настільки, що деякі політологи заговорили взагалі про «втрачене покоління». Ось пронизлива стаття американської громадської та політичної діячки Стар Паркер «Молоді демократи втрачають інтерес до свободи».

Але наперекір цьому серед американської молоді збереглися й носії ідей свободи. Цими днями вони зібралися у Флориді на конференцію молодих консерваторів.

Організація Turning Point USA об’єднує молодих американців у віці від 15 до 26 років, які занепокоєні розгулом лівацької пропаганди й руйнуванням традиційних цінностей, на котрих засновані США. Turning Point USA засновано у 2012 році, своїм завданням організація вважає захист традиційних американських цінностей, насамперед в коледжах і університетах.

Про рівень цьогорічної конференції Turning Point USA свідчить перелік запрошених гостей, котрі зверталися до учасників конференції зі своїми промовами. Серед цих почесних гостей сенатори й конгресмени, колишній держсекретар США Майк Помпео (Mike Pompeo), губернатор Флориди Рон ДеСантіс (Ron DeSantis), колишній губернатор Флориди, а зараз сенатор США Рік Скотт (Rick Scott), було зачитано вітання від губернатора Техасу Ґреґа Ебботта (Greg Abbott). Виступав з доповіддю засновник Project Veritas Джеймс О’Кіф (James O'Keefe).

Конференція пройшла в атмосфері потужного піднесення. В той час, коли в ЗМІ, в кампусах, в суспільному житті панує лівацька вакханалія – понад дві тисячі молодих людей з консервативними переконаннями, котрі зібралися разом, відчували спорідненість, своєрідне братство. Як слухаєш відгуки учасників конференції, то складається враження, що вони відчули щось схоже на атмосферу наших українських Майданів 2004 та 2013 років, коли навколо всі свої, коли можна невимушено звернутися до будь-кого, кого бачиш уперше, але знаєш, що він – твій однодумець. Молоді люди знайомилися, обіймалися, весело жартували. Зал був без масок, що вже стало своєрідним маркером республіканців.

На конференції обговорювалися питання протидії фальсифікаціям виборів, протидії дезінформації провідних ЗМІ, боротьбі за захист першої та другої поправок, системи освіти, системи влади «знизу доверху», протидії тоталітаризму та "цифровому концтабору".

Відчути атмосферу конференції можна у цьому репортажі:

 

 

Як і слід було очікувати, провідні демократівські ЗМІ старанно проігнорували цю конференцію.


Додам, що ця конференція є складовою цілого шерегу заходів консервативної молоді, що відбуваються зараз у Флориді й об’єднані спільною назвою «Student Action Summit». 19 липня на одному з таких заходів, що відбувається у Маямі, виступив особисто 45-й Президент США Дональд Трамп.

 

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США. Після десятиліть засилля лівацтва в коледжах та університетах починається боротьба за їх відвоювання.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано
Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Дякую за нагадування. Додав посилку на цю статтю у фразу, де згадую про засилля ліваків у вишах.

Творю, отже існую.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Нарешті! Тож, надія у США, все ж таки є. Хоча й маленька.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

Друкування долларів на весь світ - розбещує. Тож надія на США дуже маленька. Надія на союз Міжмор'я.