Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 8
  • Переглядів: 9

2024 рік має стати часом суттєвого зростання оборонного виробництва України – Зеленський

Категорія:

Світ:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що під час засідання Ставки Верховного головнокомандувача обговорювалося планування наступного року та забезпечення Сил оборони. За його словами, Україна мусить стати здатною забезпечувати всі необхідні потреби в дронах.

22110501.jpg

Фото: UKRAINE FIGHTS

"Доповіді Мінстратегпрому, Міноборони, погодження від Генерального штабу. Розподіл замовлень, збільшення кількості виробників. Нині вже сотні компаній задіяні в ключових виробництвах, і я вдячний кожному підприємству, яке забезпечує потрібний результат для наших воїнів. 2024 рік має стати часом суттєвого зростання внутрішнього оборонного виробництва. Контрактування й бюджет забезпечуємо.

Окрема увага – виробництву всіх видів потрібних дронів, зокрема, FPV та боєприпасів до них. Україна мусить стати здатною забезпечувати всі необхідні потреби в дронах.

Як і завжди, були доповіді Головкома та командувачів напрямків щодо ситуації на фронті: конкретні позиції, конкретні потреби. Вдячний нашим Повітряним силам за ефектне поповнення російського підводного Чорноморського флоту ще однією посудиною. Не буде окупантам жодного спокійного місця в Україні", – написав він у своєму офіційному телеграм-каналі.

Наші інтереси: 

Нарешті Президент зрозумів, що під час війни треба виробляти зброю. Генерал Кривонос ще в червні 2022 року казав, що треба виготовляти снаряди: Патронні лінії можна поставити навіть у підвалах.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи