Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Розвиток «Народного Оглядача» у квітні. Друзі, дуже потрібна енергія!

Категорія:

Головні напрямки – магічна підтримка Дональда Трампа, TED-конференція Інституту Міжмор’я, підвищення аналітичного рівня та відвідуваності сайту, стабільна робота Intermarium.TV і подальше розгортання мережі Intermarium.Institute.

170405-radio.jpg

Створено новий канал Radio Intermarium-online
Створено новий канал Radio Intermarium-online

Після колективного читання Живого Слова 25 березня на підтримку Дональда Трампа відбулось дещо зовсім несподіване. Процес, відверто спрямований проти Трампа, несподівано почав працювати на нього. Про це у статті Володимира Щербини У США приходить усвідомлення того, що проти них почато війну - слухання в Сенаті.

Дуже успішно пройшла 27 конференція Інституту Міжмор’я – цього разу ми її провели у форматі, подібному до конференцій TED. Дивіться виступи учасників: Intermarium.TV

Триває розвиток нашого радіо: у квітні почав роботу новий канал Світові хіти. Слухаємо, радіємо, коментуємо, даємо пропозиції щодо музики, вартої уваги і корисної для Великого Переходу!

Далі розвиваємо світогляд Великого переходу, тут на особливу увагу заслуговує стаття Інформаційна війна фарисейства проти Івана Хрестителя: інтелектуальне розслідування. Вона започатковує третій етап очищення пшениці Божого слова від ворожого куколю (другий етап - ТУТ. Світло Доброї Новини стає ще яскравішим, виразнішим, гармонійнішим і продуктивнішим. 

У квітні в нас на сайті буде ще більше аналітичних публікацій та їх обговорень у відеопрограмі «Межа майбутнього». Головні теми – геополітика, футурологія і самовдосконалення.

Завжди в центрі нашої уваги – сучасна гібридна війна, її характер, структура, вплив на українське суспільство і перспективи розгортання. У запланованій на квітень серії дискусій з Миколою Погорільцем розглянемо традиційну роль варни кшатріїв та її особливу актуальність у постіндустріальному суспільстві. Як часто буває,  нове – це добре забуте старе.    

Як бачимо, квітень 2017 буде надзвичайно насиченим, творчим, цікавим, продуктивним! Але для того, щоб ці плани здійснилися, потрібна дружна підтримка усієї спільноти прихильників «Народного Оглядача».

Прошу підтримати нашу спільну справу щедрими дарами!

Якщо вдасться суттєво поліпшити фінансування, то розширимо групу розробки, активізуємо роботу Радіо Міжмор’я, а також почнемо видавати журнал «Нова Європа» в електронному і паперовому варіантах.  

Творимо!

Хай зрадіє Всесвіт!
Хай зрадіє Всесвіт!
Наші інтереси: 

Творимо інформаційний простір Золотої Ери!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Ура!Творення іде повним ходом! Радіємо! =)

Жнива почалися, браття!

Коментарі

Зображення користувача Владислав Дзигар.
0
Ще не підтримано

Ура!Творення іде повним ходом! Радіємо! =)

Жнива почалися, браття!

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

О! Журнал! Я чекаю його виходу!

Quote:
Світло Доброї Новини стає ще яскравішим, виразнішим, гармонійнішим і продуктивнішим.
Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Як і планувалося, квітень Народного Оглядача видався насиченим і змістовним: створили багато гарного відеопродукту, опублікували чимало розумних і корисних статей.

Також досягнуті важливі зрушення в розвитку софту Інституту Міжмор’я - незабаром про це напишемо.

Все, що робиться з власної волі, – добро!