Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Підготувати дітей до викликів житття. Нова книга Кена Робінсона "Школа майбутнього"

Світ:

Проблема сучасної освіти є не тільки в Україні. Цивілізаційний поступ настільки швидкий, що освіта не може під нього підлаштуватися. У Києві презентували книжку про освіту відомого консультанта Кена Робінсона "Школа майбутнього".

Кен Робінсон – всесвітньо відомий експерт з питань освіти, іноватор у сфері освіти. Він працював з урядами банатьох країн, зокрема, був одним з чотрьох радників уряду Сінгапуру. Він є автором декілької книг, що є свтовими бестселерами, які перекладені на багато мов. 

Ключова ідея Кена Робінсона – підготувати дітей до викликів – проходить рефреном через всю книжку.

У «Школі майбутнього» Кен Робінсон,  чий виступ на конференції TED-2006 має понад п’ятдесят мільйонів переглядів, пропонує практичні рішення критичної проблеми, що постала перед сучасним світом: як змінити недосконалу освітню систему.

Робінсон закликає покласти край застарілій системі освіти й пропонує концепцію, яка спирається на індивідуальний підхід до учнів, сучасні технологічні досягнення і професійні ресурси, щоб зацікавити дітей у навчанні, підтримати їхню любов до пізнання й підготувати їх до викликів XXI століття.

У цій книжці Ви знайдете безліч цікавих історій, спостережень, прикладів із практики, революційних досліджень та рекомендацій від фахівців зі всього світу, які змінюють освіту вже сьогодні. «Школа майбутнього» знадобиться вчителям та батькам і підкаже їм, як розпізнати справжнє покликання своїх дітей. Вона буде корисна чиновникам-освітянам і політикам, які матимуть добру нагоду переосмислити істинну природу й мету освіти, пише Наш формат.
 

Придбати книгу можна на сайті книгарні Наш формат.

Наші інтереси: 

Знакова книга, знакова постать. Дуже вчасно.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Цікаво. Дякую за інформацію.

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Коментарі

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Цікаво. Дякую за інформацію.

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.