Аватар пользователя Альберт Саїн
Альберт Саїн
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

Зомбі-апокаліпсис у Києві...

Відволічімося від новин і розберімося. Кому найбільш невигідний зрив підписання у Вільнюсі, заворушення в Києві й розгін демонстрантів?

Віктору Януковичу.

Внаслідок цього він стає нерукопотисним, двері країн Европи перед ним зачиняються, проти нього вводяться санкції, заморожуються рахунки, розриваються угоди з фірмами його родини. Не підписавши, він автоматично підвищує рейтинг опозиційних ватажків, розгублює рештки стабільности в країні і втрачає шанс виграти президентські вибори.
А кому найбільш вигідно?

Опозиції.

Наші політичні трупи один за одним постають із могил і радісно виходять із витягнутими вперед руками на звук барабанів нового Майдану. Їм же ніякий Вільнюс тричі не потрібен. У разі підписання на їхніх політичних перспективах було б поставлено великий хрест, бо що б вони пред’явили на доказ того, що кращі від евроінтегратора Януковича? Опозиційним політикам позаріз був потрібен провал інтеграції.

І вони його отримали.

Подумаймо, що відбулося?

З Москви Янукович повернувся аж ніяк не схожим на людину, котра отримала гарну пропозицію. Його похмуре роздратування свідчило про невдалу поїздку.

У Відень Янукович їхав з наміром підписати. Цю ж позицію він відстоював увесь час свого перебування в Австрії. Лише після повернення він відмовляється, причому навідріз.

За час його відсутности Микола Азаров оголошує про призупинення процесу.

Очевидно, що в Партії регіонів відбувся проросійський переворот – і його учасники поставили Януковича, котрий повернувся з-за кордону, перед фактом. Хто очолює переворот, скоро буде зрозуміло. Слід припустити, що це – Віталій Захарченко, міністр МВС, бо всі подальші події відбуваються за участи його підрозділів міліції спецпризначення, а сам він отримує посаду голови президентської Адміністрації, тобто... контроль над Президентом.

Як я й казав: це білоруський сценарій. У якому приховано промосковські опозиційні ватажки та їхні союзники-силовики діють заодно проти бунтівного Президента.

Знаходиться привід. Збирають і тримають певний час на видноті патріотичний люд.

Тоді чиниться провокація, що має на меті розгін. Застосовується сила – стурбований «правами людини» Захід накладає санкції на Президента й його найближче оточення, що спричиняє інфляцію, – той змушений повернутися назад у московське стійло.

І всім добре.

Силовики радісно обіймаються з російськими колегами. Величезна армія міліціянтів перемогла. Опозиційні зомбі, отримавши відкат від Кремля за вдало проведену операцію, вирушають на захід за грантами для фрідомфайтерів...

30 November 2013 @ 09:32 pm

 

Від себе додам, що: П.С. "Вирішив переопублікувати цю дану публікацію собі у блог по тій простій причині, що на мою думку автор даної статті в чомусь таки тай і має рацію"

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Аватар пользователя Тарнай Стрілець
0
No votes yet

Повністю згоден з автором. Особливо, враховуючи, історію М.Бормана, С.Бандери.
Швидше за все усі "наші" силові міністри, як і охоронці Януковича-діючи офіцери спецслужб білокам*яної. Вважаю, що сьогодні особисті інтереси Януковича та національні інтереси України співпадають як ніколи.

Комментарии

Аватар пользователя Тарнай Стрілець
0
No votes yet

Повністю згоден з автором. Особливо, враховуючи, історію М.Бормана, С.Бандери.
Швидше за все усі "наші" силові міністри, як і охоронці Януковича-діючи офіцери спецслужб білокам*яної. Вважаю, що сьогодні особисті інтереси Януковича та національні інтереси України співпадають як ніколи.

Аватар пользователя Миро Продум
0
No votes yet

Не забувайте, що ми в точці біфуркації. Зараз на Україну тиснуть з усіх сторін, і це тільки посилює хаос та ще більше перетворює Україну на "перенасичений розчин". Нова структура миттєво вибудується після появи в цьому розчині центру кристалізації.

Ми не можемо зрозуміти існуючі сценарії і, тим більше, не можемо на них вплинути. Що ми точно можемо, так це усвідомити свою мету і створити центр кристалізації.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Аватар пользователя Альберт Саїн
0
No votes yet

А зараз, що ви можете сказати про цей сценарій?