Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зомбі-апокаліпсис у Києві...

Відволічімося від новин і розберімося. Кому найбільш невигідний зрив підписання у Вільнюсі, заворушення в Києві й розгін демонстрантів?

Віктору Януковичу.

Внаслідок цього він стає нерукопотисним, двері країн Европи перед ним зачиняються, проти нього вводяться санкції, заморожуються рахунки, розриваються угоди з фірмами його родини. Не підписавши, він автоматично підвищує рейтинг опозиційних ватажків, розгублює рештки стабільности в країні і втрачає шанс виграти президентські вибори.
А кому найбільш вигідно?

Опозиції.

Наші політичні трупи один за одним постають із могил і радісно виходять із витягнутими вперед руками на звук барабанів нового Майдану. Їм же ніякий Вільнюс тричі не потрібен. У разі підписання на їхніх політичних перспективах було б поставлено великий хрест, бо що б вони пред’явили на доказ того, що кращі від евроінтегратора Януковича? Опозиційним політикам позаріз був потрібен провал інтеграції.

І вони його отримали.

Подумаймо, що відбулося?

З Москви Янукович повернувся аж ніяк не схожим на людину, котра отримала гарну пропозицію. Його похмуре роздратування свідчило про невдалу поїздку.

У Відень Янукович їхав з наміром підписати. Цю ж позицію він відстоював увесь час свого перебування в Австрії. Лише після повернення він відмовляється, причому навідріз.

За час його відсутности Микола Азаров оголошує про призупинення процесу.

Очевидно, що в Партії регіонів відбувся проросійський переворот – і його учасники поставили Януковича, котрий повернувся з-за кордону, перед фактом. Хто очолює переворот, скоро буде зрозуміло. Слід припустити, що це – Віталій Захарченко, міністр МВС, бо всі подальші події відбуваються за участи його підрозділів міліції спецпризначення, а сам він отримує посаду голови президентської Адміністрації, тобто... контроль над Президентом.

Як я й казав: це білоруський сценарій. У якому приховано промосковські опозиційні ватажки та їхні союзники-силовики діють заодно проти бунтівного Президента.

Знаходиться привід. Збирають і тримають певний час на видноті патріотичний люд.

Тоді чиниться провокація, що має на меті розгін. Застосовується сила – стурбований «правами людини» Захід накладає санкції на Президента й його найближче оточення, що спричиняє інфляцію, – той змушений повернутися назад у московське стійло.

І всім добре.

Силовики радісно обіймаються з російськими колегами. Величезна армія міліціянтів перемогла. Опозиційні зомбі, отримавши відкат від Кремля за вдало проведену операцію, вирушають на захід за грантами для фрідомфайтерів...

30 November 2013 @ 09:32 pm

 

Від себе додам, що: П.С. "Вирішив переопублікувати цю дану публікацію собі у блог по тій простій причині, що на мою думку автор даної статті в чомусь таки тай і має рацію"

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Повністю згоден з автором. Особливо, враховуючи, історію М.Бормана, С.Бандери.
Швидше за все усі "наші" силові міністри, як і охоронці Януковича-діючи офіцери спецслужб білокам*яної. Вважаю, що сьогодні особисті інтереси Януковича та національні інтереси України співпадають як ніколи.

Коментарі

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Повністю згоден з автором. Особливо, враховуючи, історію М.Бормана, С.Бандери.
Швидше за все усі "наші" силові міністри, як і охоронці Януковича-діючи офіцери спецслужб білокам*яної. Вважаю, що сьогодні особисті інтереси Януковича та національні інтереси України співпадають як ніколи.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Не забувайте, що ми в точці біфуркації. Зараз на Україну тиснуть з усіх сторін, і це тільки посилює хаос та ще більше перетворює Україну на "перенасичений розчин". Нова структура миттєво вибудується після появи в цьому розчині центру кристалізації.

Ми не можемо зрозуміти існуючі сценарії і, тим більше, не можемо на них вплинути. Що ми точно можемо, так це усвідомити свою мету і створити центр кристалізації.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

А зараз, що ви можете сказати про цей сценарій?