Аватар пользователя Альберт Саїн
Альберт Саїн
  • Visits: 16
  • Хиты: 16

Шлях до здійснення мрій

Кожен з нас хоч коли-небудь мріяв. Про кохання,  про престижну роботу,  про успіх у навчанні… Наші мрії підштовхували нас до рішучих дій, ми ставили перед собою мету і наполегливо йшли до неї. Та, як це не дивно, втілення нашого бажання в життя залежить не стільки від наших кроків на шляху до неї, скільки від нашої віри і позитивного мислення. Про силу думок свідчать досліди Масару Етому, який фотографував кристали води. Вони  змінювали свою форму залежно від слів, які говорили над ними і емоцій які при цьому відчували.  Ми на 80 % складаємось з води, тому своїми думками ми можемо змінювати себе. Ось кілька порад, які допоможуть тобі здійснити свої мрії.

1Коли виникають негативні думки, перемкни увагу на щось, що тобі подобається, що тобі цікаво. Наприклад, замість того щоб жалітися ” не хочу робити уроки”  можна подумати “коли я все зроблю то зможу подивитися телевізор”.

2. Протягом двох місяців починай свій ранок з подяки Богу або Всесвіту за все хороше, що в тебе є: за здоров’я, за дах над головою, за сонячний день за вікном, за рідних, які тебе люблять, за друзів. Через деякий час це ввійде в твою звичку. Тоді будь готовий до позитивних змін, які відбудуться в твоєму житті.

3. Візьми лист паперу і запиши всі добре тобі відомі стереотипні вислови. Для прикладу: “Розбагатіти можна тільки нечесним шляхом”, “Без зв’язків неможливо досягти успіху”… Насправді вони неправдиві і в тебе не має потреби до них прислухатися. На другому листку напиши всі позитивні вислови. Перший лист ти можеш просто спалити, звільняючи себе таким чином від неправильних установок.

4. Візьми лист паперу і напиши найнеймовірніші бажання. Краще, щоб вони стосувалися різних сфер життя: сім’ї,  друзів,  здоров’я,  хобі. Зробити це бажано в тому місці,  де тобі найбільш комфортно.

5 Зроби колаж своєї мрії. Для цього тобі знадобляться старі журнали, газети, ватман, клей, ножиці, різнокольорові олівці та кілька твоїх фото. Виріж картинки, які тобі подобаються і які знаходять відгук у твоєму серці. Наклей їх на ватман і вклей на них свої фотографії. Наприклад, щоб з красивою дівчиною чи хлопцем поряд стояв(ла) ти. Олівцями напиши фрази, які тебе надихають: “Я щасливий!”, “У мене все виходить!”,  Я успішний!”. Помісти колаж на видному місці, щоб ти зміг дивитися на нього як можна часто.

6. Детально пропиши кожну мрію. Формулюй бажання правильно: в майбутньому чи теперешньому часі і в позитивній формі. Не ” Я боюся не поступити в університет”, а “Я можу успішно  вчитися там, де я захочу”. Далі детально опиши мрію.

7. Спитай себе чи надихає тебе мрія? Чи дає вона тобі енергію? Тільки такі ідеї  вважаються істинними. Інші виявляються фальшивими, прийшовшими ззовні. Наприклад, ”Я хочу собі таку машину, бо на такій же їздить мій ворог”.

8. Закрий очі, уяви, що ти перенісся в майбутнє, де вже всього досяг, про що мріявПодивись на себе з боку: Як ти виглядаєш? Як ти себе почуваєш? Тобі комфортно? Радісно? Які в тебе відношення з друзями?  Проживи це. Якщо ти відчуваєш себе щасливим, значить все чудово. А якщо ні – передивись свої бажання.

9. Задумайся, що рухає твоїми бажаннями. Наприклад, ти хочеш вчитися в престижному навчальному закладі. Для чого? Що ти хочеш цим досягти? Можливо ти хочеш завести там потрібні тобі знайомства? А може отримати хорошу освіту, щоб в подальшому реалізувати свій потенціал? Також проаналізуй, як виконання бажання може відбитися на твоїх близьких. В фільмі ” Адвокат диявола” головний герой за будь-яку ціну хоче виграти судовий процес.  Він йде на компроміс з совістю. Стає знаменитим і багатим, живе у новій квартирі. Але чи робить це його щасливим? Отже, мрія має бути “екологічною” – не приносити шкоди тобі і оточуючим.

10. В одній притчі чоловік все життя хотів виграти мільйон, але так і помер бідним. Потрапивши на небо, він спитав у Бога: ” Чому ти не виконав моє бажання? ”. ” Тому що ти так і не купив лотерейний квиток, ” – була відповідь.  Мріяти і досягати – два різні процеси.  Перший – емоції,  другий – дії.  Проте іноді люди заміняють дії емоціями. В таком випадку можна ніколи не досягти бажаного, все життя витаючи в небесах.  Ніколи не допускай думки: ” Це не для мене,  я не зможу.” Це не значить, що треба йти напролом до своєї мрії. Просто спробуй кожного дня виділяти хоч трошки часу для її здійснення.

11. Передивись свої звички. Які з них ти хочеш змінити? Наприклад, ти хочеш зустріти дівчину(хлопця) твоєї мрії. Наскільки ти відповідаєш ідеалу? Візьми за правило добре виглядати, ходити в спортзал, багато читати. Почни це робити і скоро перед тобою відкриються нові можливості.

Зроби перший крок до мети. Прочитай чи подивись нижче наведені книжки та фільми, можливо вони допоможуть тобі відкрити щось нове: ” Адвокат диявола” , ” Траса 60″, ”Велика сила води”, ” Секрет”; мультфільми “Роби ноги!”, ”Рататуй”; книги ”Трансерфінг реальності” Вадима Зеланда, Луіза Хей ”Путь к себе”, Антоній Сурожський  ”Людина перед Богом”.


В тему:

Борис Березовський: «Як заробити великі гроші?»

Як навчитися вірити

5 порад тому хто хоче досягти своєї мети

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...