Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 21
  • Переглядів: 22

Як навчитися вірити

Віра — це дуже ємке слово. Вірити можна в себе, в оточуючих людей, в Бога і в успіх. Але багато людей ні в що і ні в кого не вірять, і не можна сказати, що вони щасливі.

Інструкція

  1. Щоб у щось або в когось вірити, треба, щоб це було у вас. Намагайтеся підтримувати свої цілі, плани і завдання, не дозволяйте їм випаровуватися навіть у найважчі періоди життя. Тримайте поруч з собою улюблених людей, не давайте їм залишати вас, і не покидайте їх самі. Це те, заради чого живе людина, і, втративши мрію або людини, нема в що буде вірити.
  2. Полюбіть себе, повірте в себе, зрозумійте, що ви гідні того, чого бажаєте. Навчіться бути до себе справедливим. Ви маєте право на хороших людей, на їхню любов до вас, на сприятливий результат ситуації і на те, що ваше заповітне бажання збудеться. Повторюйте про себе: «Я цього гідний», і не вмовляйте себе, зрозумійте, що так воно і є.
  3. Щоб навчитися вірити, треба вміти довіряти. Насправді, це близькі поняття мають одну відмінність: віра з’являється як наслідок нашої життєдіяльності, наших бажань, вона приходить як хороший знак, який вказує на правильність шляху. А ось довіряти — можна навчитися, щодня працюючи над собою, роблячи спроби і переборюючи себе. Довіряти світу — це означає розкрити перед ним свої обійми. І якщо спочатку це зробити непросто, то потім ви будете вражені тими плодами, які зацвітуть на ваших деревах. Це будуть плоди віри.
  4. Підживлюйте віру щодня. Робіть що-небудь, щоб наблизитися до того, у що ви вірите, не пускайте все на самоплив. Є такий вислів: «Не випробовуйте віру». Так от, не треба пробувати її на міцність, адже вона може в будь-який момент розсипатися, якщо ви не будете її підживлювати справами і позитивними думками.
  5. Часто ми не вміємо вірити, тому як наша свідомість сковано якимись закостенілими судженнями та переконаннями. Розкрийте свій розум і віддавайтеся внутрішньому голосу. Вони набагато більш відкриті і ніколи не впираються в щось одне. Завдяки цьому ви зумієте зруйнувати ці невидимі стіни, і побачите світ, людей і себе більш прекрасними, і в цей момент віра в усе це сама повернеться до вас, тільки відкрийте їй дорогу до вашого серця.

В тему:

Борис Березовський: «Як заробити великі гроші?»

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи