Аватар пользователя Ігор Каганець
Ігор Каганець
  • Visits: 2
  • Хиты: 2

Починаємо практику магічного націоналізму

Категорія:

Світ:

Оскільки процес розвитку України йде у правильному напрямку, то можемо собі дозволити все називати своїми справжніми іменами і діяти абсолютно відверто.

Після проходження Україною влітку 2014 р. історичної розвилки (точки біфуркації) склалися сприятливі обставини для заснування Української держави, яка започаткує нову цивілізацію. Мета і стратегія в цілому зрозумілі – див.: 25 стратегем НС.

Наскільки реалістичним є цей проект, адже він пропонує нові й незвичні для переважної більшості людей підходи? До того ж, для його реалізації треба 10–20 років, а нам треба діяти вже сьогодні... Як поєднати майбутнє з теперішнім?

На основі досвіду людей, яким вдалося досягти великих перемог у бізнесі, політиці та науці, сформульовано три принципові умови досягнення успіху.

По-перше, треба займатися новими речами, які для більшості є не очевидними. Бо якщо братися за вже освоєні напрямки, то більшість енергії треба витрачати на конкурентну боротьбу. Інноваційність надає проекту реалістичності.

По-друге, мета має бути винесена в майбутнє принаймні на 5–10 років. Що перспективніша мета, то реалістичніший проект.   

По-третє, треба негайно починати роботу і цілеспрямовано йти до мети. Тоді виявиться, далеке майбутнє вже змінило наше сьогодення. Що масштабніша і перспективніше мета, то глибший і потужніший її вплив тут і тепер.   

Третій Гетьманат має усі три компоненти успішного проекту: він інноваційний, він довгостроковий, він уже змінив наше життя. 

Оскільки процес розвитку України йде у правильному напрямку, то можемо собі дозволити все називати своїми справжніми іменами і діяти абсолютно відверто.

По-перше, ми творимо інформаційну Українську державу, координуючою основою якої буде програмний комплекс ТГ-онлайн. Ми його робимо для себе, тому нова держава буде зрозуміла і зручна для своїх засновників. По-справжньому керувати можна тільки тим, що створено власноруч. Тому тут нема сенсу на когось нарікати, бо що створимо для себе, те й матимемо. Понад те: діємо так, наче нова держава вже існує – згідно з метафізичним принципом «Коли молитесь і просите, віруйте, наче все вже отримали, і буде вам» (Марко 11. 24). Ми розвиваємо вже існуючу в зародку Українську державу: формуємо ідеологію, творимо економіку, долучаємо прихильників.

По-друге, успішну державу можна створити тільки у просторі позитивних подій. Для цього формуємо спільноту світлих людей, які цілеспрямовано підносяться у Простір волі. Достатньо численне організаційне ядро засновників, що перебуває у просторі позитивних подій, автоматично оберігає проект від зовнішньої агресії й забезпечує йому розвиток без суттєвого опору з боку старої цивілізаційної системи. Тому для нас критично важливим є все, що сприяє скиданню старого баласту і підвищенню частоти внутрішніх вібрацій: ясний світогляд, правильне харчування, фізична активність, інтелектуальний розвиток, моральне і професійне вдосконалення, гармонійне оточення, добрі справи. Простір волі в «Добрій новині» називається Царством божим, а тому «Шукаймо найперше Царства божого та правди його, а все інше нам додасться» (Матвій 6.31–33).

По-третє, головною хворобою нинішньої цивілізації є всепроникаюча  брехня, яка дезорієнтує людей і перетворює їх на рабів. Брехня охоплює уявлення про все: природу людини і Всесвіту, історію, релігію, науку, політичний устрій, економіку, спосіб життя, технології, освіту, виховання... Відтак поширюємо правду про істинний стан речей і припиняємо озиратися на те, «що про нас подумають пересічні громадяни». Достатньо, щоб нас зрозуміли ті, які бажають працювати і творити новий світ, а всі інші потім підтягнуться. Твердо дотримуємося принципу: «Хай буде ваше слово: так – так; ні – ні. А що більше цього, те від лихого» (Матвій 5.37).   

Отже, якщо дуже коротко, то підтримуємо розвиток порталу AR25.ORG, просуваємо тільки позитивну інформацію, вдосконалюємо дух–душу–плоть, даємо добрий приклад, піднімаємось у Простір волі.

Творячи колективне майбутнє, поліпшуємо власне сьогодення.

Це і є магічний націоналізм.

Хай Буде!  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
ЕІІмагія
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Кращий коментар

Аватар пользователя Миро Продум
0
No votes yet

Головним мірилом багатства людини є кількість часу, який вона може приділити улюбленій справі.

Виявляється, що час для улюбленої справи є узагальнюючим показником успіху, адже передбачає наявність здоров’я, достатніх ресурсів для життя, соціальної підтримки і перебування у просторі позитивних подій.

Вільний час - це показник свободи. Що більше часу для улюблених занять, то вільніша і щасливіша людина.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Комментарии

Аватар пользователя Олег Ціома
0
No votes yet

Дякую! Чудова стаття!:)

Аватар пользователя Василь Глод
0
No votes yet

Все вірно. Підвищуємо частоту вібраціїї тонкого тіла за допомогою систематичного читання Живого слова. Метафізично піднімаємося у простір позитивних подій. Переходимо на Живу їжу, живемо в гармонії з оточуючим світом. Хай Буде!

Радіймо!

Аватар пользователя Анатолій Висота
0
No votes yet

Хай же буде!

Аватар пользователя Арвен Ундоміель
0
No votes yet

Добре!

Тетяна Т

Аватар пользователя Явсе Світ
0
No votes yet

Хай буде..Дякую друзі..
....Хто творець цієї чудової картинки,яка використана у цій статті..Перший раз я її побачив десь років десять назад на сайті кастанедівців...Може хто знає..просто цікаво..

Вірю в те, що розумію.

Аватар пользователя Таргитай Борисфенів
0
No votes yet

Як данність магічного націоналізму - думка і слово. Співмірні з почуттями національної належності, які зіперті в джерело Пульсара.

Аватар пользователя Альберт Саїн
0
No votes yet

"На основі досвіду людей, яким вдалося досягти великих перемог у бізнесі, політиці та науці, сформульовано три принципові умови досягнення успіху."

Буде якраз в самий раз якщо хоча б бодай хтось з прихильників НО за принципом діленням успіхів, та чудовими результатами візьме та й продемонструє свій чудовий досвід у перемозі в бізнесі, політиці та науки. Ну за 10 останніх років аби як щось та й мало б у них вийти у цьому плані, якщо у нас дійсно ще є такі люди.. Хоча я точно знаю що є такі.. Тому з радістю почитаю про їхні успіхи, зокрема для прикладу Володимира Щербина у бізнесі, Юрія Збітнєва у політиці, вас пане Ігоре у науці. Та інших про яких я ще зовсім дуже мало знаю аби і про них згадати) А ні) є ще одна особа з галузі бізнеса))) а саме пані Олена Каганець))

Ну то як, буде демонстрація своїх успіхів для читачів НО???=))

Аватар пользователя Миро Продум
0
No votes yet

Головним мірилом багатства людини є кількість часу, який вона може приділити улюбленій справі.

Виявляється, що час для улюбленої справи є узагальнюючим показником успіху, адже передбачає наявність здоров’я, достатніх ресурсів для життя, соціальної підтримки і перебування у просторі позитивних подій.

Вільний час - це показник свободи. Що більше часу для улюблених занять, то вільніша і щасливіша людина.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Аватар пользователя Альберт Саїн
0
No votes yet

Саме так і є. Саме по Роберту Кіосакі інвестори і є тими щасливчиками що мають багато вільного часу для свого хоббі) от тільки щоправда аби досягнути такого рівня ступені інвестора, то для цього спочатку потрібно здобути величезний досвід у житті)