Аватар пользователя Ігор Каганець
Ігор Каганець
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

Фінансування і мотивація розробки ТГ-онлайн

Внесок кожного акціонера у розвиток стартапу, зроблений сьогодні, стане джерелом його духовного і матеріального збагачення в новій Українській державі. Це може відбутися вже за кілька років. 

По-справжньому керувати можна тільки тим,
що створено власноруч.

Електронна держава ТГ-онлайн є ядром цивілізаційного стартапу Вишня Борія. Його фінансування відбувається інвесторами стартапу. Щоб стати інвестором, достатньо зареєструватися на сайті і зробити будь-яку інвестицію. 

Попередні статті:
Гнучка й моторна модель розробки ТГ-онлайн
Розподіл ролей у методології ТГ-онлайн

Як здійснити інвестицію

Для цього треба мати банківську картку VISA / MasterCard. Це дозволяє миттєво зробити інвестицію з будь-якої точки світу і тут же автоматично отримати статус інвестора, тобто члена нашого стартапу.

Для інвестування треба зайти у свій профіль і клацнути на «Інвестування»

або зробити те ж саме з головної сторінки сайту

Далі вибрати з переліку розмір переказу або ввести на власний розсуд інше число у біле поле внизу і натиснути ПОПОВНИТИ.

Далі виконувати усі вказівки програми. Для остаточного підтвердження переказу треба ввести код, який надійде на Ваш телефон через SMS. Якщо на телефоні встановлена програма Viber, то вона може отримувати код підтвердження операції.

Система Лікпей приймає перекази не тільки у гривнях, а й у доларах США, євро та рублях, автоматично конвертуючи їх у гривню.  

Факт долучення до стартапу і отримання частки його власності тут же висвітлюється у профілі інвестора.

Наприклад, здійснивши переказ у 250 гривень, користувач тут же стає інвестором. Від цього моменту рахується його інвестиційний стаж. Інвестиція перераховується у внутрішню енергію – 250 галів. Одиниця енергії (один гал) позначається символом блискавки: ϟ (руна Соул).

Інвестор бачить розмір інвестиційного фонду, тобто загальної кількості енергії, вкладеної у розвиток стартапу.

Вартість корпорації на 25% вища за розмір інвестиційного фонду: таким чином враховуємо «невидиму роботу», як виконану протягом 15 років роботи Народного Оглядача, так і виконувану нині.

Вага – це частка інвестора у власності стартапу. У майбутньому вона буде автоматично враховуватися у голосуваннях акціонерів. Фактично, це вагомість голосу акціонера. 

Харизма – це кількість енергії, отримана інвестором внаслідок голосувань за його статті і коментарі з боку інших інвесторів. Можна сказати, що це показник інформаційної впливовості інвестора.  

Авторитет – це «вага» плюс «харизма»: комплексний показник впливовості акціонера з погляду і грошей, і морального авторитету.

100% легітимності

З самого початку стояло завдання надійно захистити від зовнішніх втручань світ нової цивілізації, що твориться на нашому сайті. На перших порах спробували це зробити за допомогою громадської організації Українська Національна Громада (УНГ), проте глибший аудит показав, що це ризиковано. Єдиний спосіб надійного захисту – це реєстрація легальної бізнесової структури.

Сприятлива ситуація склалася у 2012 році: нещодавно набуло чинності прогресивне корпоративне законодавство, а з початку 2013 року ІТ-підприємства отримували податкові пільги. Тож у листопаді 2012 року в Запоріжжі було засновано Корпорацію Третій Гетьманат. Вона зареєстрована державою як підприємство інформаційної індустрії, тому сплачує єдиний податок – 5% з доходу. Загальна схема виглядає так:

1) всі інвестиції в наш стартап (тобто надходження на рахунок Корпорації) оформлюються як безповоротна фінансова допомога;

2) з усіх грошових надходжень Корпорація сплачує податок 5%;

3) решту 95% надходжень використовує на оплату серверів і винагороду програмістам.

Сплачуючи податки, Корпорація точно виконує свій обов’язок перед державою. Усе, що робиться у нашому внутрішньому віртуальному просторі, стосується тільки нас. Відтак держава не має і не може мати до нас жодних претензій.  

Організація творців нового світу

Наш підхід до новітнього державотворення полягає в тому, щоб не боротися з існуючою системою, а використовувати її як ресурс («перегній») для творення нової. Погляньте, як зі старої цибулини проростає новий зелений паросток. Він не бореться зі старим, а просто росте.

На AR25.ORG ми організували простір для творення нового світу. В нас уже є сформований світогляд, інформаційний простір, інтернет-газета, горизонтальна соціальна мережа, радіо з чотирма каналами цілодобової трансляції, система енергообміну Галія, ярмарок (внутрішня торгівля).

На підході – самоорганізація у територіальні громади, проекти і громади за інтересами, розробка механізмів висування кращих. Це не що інше, як інструмент перетворення аморфного етносу на структуровану націю з власною Українською державою. Творення нового світу дає усім нам потужну мотивацію, адже тут ми і навчаємось, і знайомимося з однодумцями, і отримуємо задоволення від того, що уподібнюємось Творцю Всесвіту. Але й це ще не все.

Глобальна держава власників

Особливістю нової Української держави є точна реєстрація персонального внеску в її розвиток кожного громадянина-акціонера. З часом, коли наша держава приноситиме прибуток, частина його розподілятиметься між громадянами пропорційно їхньому внеску. У такий спосіб кожний акціонер матиме стимул працювати на процвітання цілої держави, адже що більша її загальна продуктивність, то більші його персональні дивіденди.

Внесок у стартап можна розглядати як поповнення персонального пенсійного рахунку. Що більше вкладеш у стартап, то більше отримаєш в Українській державі. Дивіденди, повторимо, виплачуватимуться пропорційно частці у власності, тобто пропорційно "вазі" у стартапі. Причому виплати відбуватимуться щоденно, адже у нас держава-онлайн.

В ідеалі Українська держава має досягти такого рівня продуктивності, щоб згадані щоденні відрахування були не меншими одного денара – кількості грошей, достатніх для забезпечення мінімальної якості життя одного громадянина протягом одного дня. Це зробить людину вільною, адже тоді вона працюватиме не для забезпечення свого існування, а для творчості та самореалізації. "Матеріальна забезпеченість дозволяє нам працювати по-справжньому" – ця ідея зараз готується до реалізації у Швейцарії.

Мистецька акція у Берні 4 жовтня 2013 р. на підтримку «безумовного основного доходу» (БОД). Якщо закон набуде чинності, то кожному дорослому громадянину щомісяця гарантовані 2500 франків, що дорівнює приблизно 2000 євро.

Таким чином, внесок кожного акціонера у розвиток стартапу, зроблений сьогодні, вже за кілька років стане джерелом його збагачення. Це й буде альтернативою нинішній системі соціального забезпечення, яка швидко йде до повного краху.

Наскільки це реально?

По-перше, дещо подібне готується в рамках розвитку Швейцарської моделі (голосування за БОД може відбутися вже наступного року).

По-друге, за кілька років (а може й за рік) українцям доведеться забути про державні пенсії через неминуче банкрутство Пенсійного фонду.

По-третє, ми самі будуємо свою державу, тому робимо те, що вважаємо за потрібне. Виплата дивідендів – це обов’язкова «фішка» системи ТГ-онлайн.

Творимо!        

Усе велике починається з малого

Продовження у статті: Пенсійна система Третього Гетьманату

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Аватар пользователя Арсен Дубовик
0
No votes yet

На фото ілюстрації до статті цибулина гниє і з неї проростає нове життя. Це правильно. Але де коріння? Так стартап скоро засохне...
Прошу замінити ілюстрацію до статті на ось цю (чи подібну):

Згадаймо притчу Ісуса Хреста про зерна які сіяч сіяв: одне з них упало на каміння і засохло ...і т.д. і лише те, яке впало на родючий ґрунт проросло.
Коли зміните, мій коментар можна видалити ;)
Дякую за увагу. )))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Комментарии

Аватар пользователя Лесик Майстер
0
No votes yet

А як вивиести акціїї ТГ на українську біржу наприклад,,, це також сильний показник легітимності.....

Аватар пользователя Миро Продум
0
No votes yet

Може колись і виведемо. Поки що надто передчасно цим займатися.

лесик говорит:
А як вивиести акціїї ТГ на українську біржу наприклад,,, це також сильний показник легітимності.....

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Аватар пользователя Альберт Саїн
0
No votes yet

Наскільки це реально?

1. Прирівняли Бюджет Швейцарії з внесками НО.

2. То будуть видавати їх інші держави окупанти що "зобов"яжуться" соціальною допомогою не потрібних їм мас тіл.

3. Дай боже!!! От тільки по яким критеріям вони будуть виплачуватися??

Аватар пользователя Ігор Каганець
0
No votes yet

1. Згадайте притчу про гірчичне зерно. Воно найменше з усіх зерен, але виростає у велике дерево.

2. Зараз Пенсійний фонд фінансується зовнішніми кредитами. Це означає, що йому вже залишилося недовго.

3. Дивіденди виплачуватимуться пропорційно частці у власності, тобто пропорційно "вазі" у стартапі. Причому виплати відбуватимуться щоденно, адже у нас держава-онлайн.

Внесок у стартап можна розглядати як поповнення персонального пенсійного рахунку. Що більше вкладеш у стартап, то більше отримаєш в Українській державі.

Альберт Саїн говорит:
Наскільки це реально?
1. Прирівняли Бюджет Швейцарії з внесками НО.
2. То будуть видавати їх інші держави окупанти що "зобов"яжуться" соціальною допомогою не потрібних їм мас тіл.
3. Дай боже!!! От тільки по яким критеріям вони будуть виплачуватися??

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Аватар пользователя Альберт Саїн
0
No votes yet

1 тис. грн. скажемо так до обезцінення грн. і після обезцінення це як небо і земля.
Чи ви гадаєте, що вартість грн. через енну кількість років буде однаковою?? О_о
Тобто якщо я зараз умовно кажучи за 1 тис. грн. можу придбати 1 тис. кг. гречки, то не факт, що через 5-8 років я за ту ж саму 1 тис. грн. зумію умовно кажучи придбати всього на всього якихось там 100 кг. гречки.
Власне через що по логіці обставин і виникає яким же саме чином мають виплачуватися дивіденди (якщо таке ще взагалі коли не будь буде) коли людина наприклад через 5-8 років вклавши ту ж саму 1 тис. грн. буде рівноправно прирівняною до тієї яка вже має "інвестиції" на 1 тис. грн.??????
П.С.: "У даному випадку на прикладі 1 тис. грн. може бути будь яка сума грн. в розрізі у часі з теперішнім і майбутнім.."

Аватар пользователя Ігор Каганець
0
No votes yet

Здійснюючи внесок, наприклад, в розмірі 1000 гривень, інвестор отримує частку з майбутніх прибутків, наприклад, 0,01%. В залежності від ефективності роботи корпорації, цей 0,01% щодня може приносити інвестору 50, 100 чи більше гривень. Наше завдання в тому, щоб щоденні дивіденди були не меншими одного денара. Це і буде пенсія.
На відміну від швейцарської зрівнялівки, у нас розмір дивідендів пропорційний внеску: більше інвестував - більше отримуєш.
Гарантом збереження інвестиції виступає держава-корпорація, тому всі інвестори зацікавлені в її розвитку.

Альберт Саїн говорит:
1 тис. грн. скажемо так до обезцінення грн. і після обезцінення це як небо і земля.
Чи ви гадаєте, що вартість грн. через енну кількість років буде однаковою?? О_о
Тобто якщо я зараз умовно кажучи за 1 тис. грн. можу придбати 1 тис. кг. гречки, то не факт, що через 5-8 років я за ту ж саму 1 тис. грн. зумію умовно кажучи придбати всього на всього якихось там 100 кг. гречки.
Власне через що по логіці обставин і виникає яким же саме чином мають виплачуватися дивіденди (якщо таке ще взагалі коли не будь буде) коли людина наприклад через 5-8 років вклавши ту ж саму 1 тис. грн. буде рівноправно прирівняною до тієї яка вже має "інвестиції" на 1 тис. грн.??????
П.С.: "У даному випадку на прикладі 1 тис. грн. може бути будь яка сума грн. в розрізі у часі з теперішнім і майбутнім.."

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Аватар пользователя Арсен Дубовик
0
No votes yet

На фото ілюстрації до статті цибулина гниє і з неї проростає нове життя. Це правильно. Але де коріння? Так стартап скоро засохне...
Прошу замінити ілюстрацію до статті на ось цю (чи подібну):

Згадаймо притчу Ісуса Хреста про зерна які сіяч сіяв: одне з них упало на каміння і засохло ...і т.д. і лише те, яке впало на родючий ґрунт проросло.
Коли зміните, мій коментар можна видалити ;)
Дякую за увагу. )))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Аватар пользователя Альберт Саїн
0
No votes yet

Класне зауваження) я також до нього приєднуюся))

Аватар пользователя Миро Продум
0
No votes yet

Паросток настільки потужний, що для проростання йому досить цибулини. Він ростиме доти, доки повністю утилізує стару систему - цибулину. Бо стара система - це найкращий ґрунт для нової системи.

Інше поживне середовище потрібне тільки після повної утилізації старої системи. Нам до цього ще далеко.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Аватар пользователя Володимир Майборода
0
No votes yet

Гарне пояснення! Дякую.

Але "інше поживне середовище" наразі - це інвестиції. На малюнку з цибулею - це має бути ґрунт або хоча б просто вода! Тільки тоді у Паростка є шанс перетворитися у могутній Дуб, тому нижню ілюстрацію - вгору! ;)

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.