Аватар пользователя Миро Продум
Миро Продум
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

Депутатський запит міністру охорони здоров’я і Генпрокурору щодо злочинного застосування вакцини Гардасил

Категорія:

Світ:

15 травня 2014 р. депутат Львівської міської ради Анатолій Країнський надіслав депутатське звернення Міністру охорони здоров’я України Олегу Мусію і Генеральному прокурору України Олегу Махніцькому щодо злочинного використання вакцини "проти вірусу папіломи людини" Гардасил. 

Україна закупила 40 мільйонів доз вакцини Гардасил. Для скорочення населення обраний найбільш варварський і дикий метод, який б’є по найважливішому – по дітях! Адже навіщо вбивати мільйони людей, коли можна просто перешкодити їм народжуватись? Тільки факти. Висновки кожна розумна людина має зробити сама.

Факт перший: офіційне призначення вакцини Гардасил від ВПЛ (вірусу папіломи людини) -профілактика раку шийки матки, причому вартість цього контракту – таємниця за сімома печатками.

Факт другий: дирекції Київських шкіл довели до відома всіх батьків, що згідно із вказівками начальника управління охорони материнства, дитинства та санаторного забезпечення МОЗ Олени Терещенко з метою реалізації статті 15 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», в Київських школах розпочато вакцинацію дівчат.

Факт третій: ця вакцина не тільки не пройшла повного циклу медичних випробувань (перші дівчата, яких прищепили ГАРДАСИЛОМ, увійдуть в дітородний вік тільки через 5 років), але й має дуже погану репутацію в середовищі професійних медиків.

Факт четвертий: вакцинація цим щепленням заборонена в США, а в Японії Міністерство охорони здоров’я, праці і добробуту 14 червня 2013 р. відкликало рекомендації з вакцинації дівчат проти ВПЛ. Рішення було прийнято у зв’язку з численними скаргами на негативні побічні ефекти від застосування вакцини Гардасил. Вакцина заборонена в Індії та Франції. Крім того, заборона цього щеплення обговорюється в Німеччині.

Факт п’ятий: Всесвітня організація охорони здоровя заявляє, що ймовірність серйозної побічної реакції, прогнозована системою VAERS (Система повідомлень про несприятливі ефекти щеплень), в 2,5 рази вища, ніж рівень смертності від раку шийки матки.

Факт шостий: відомо про, як мінімум, про 41 випадок розвитку раку шийки матки саме внаслідок щеплення.

Факт сьомий: Гардасил частіше дає ускладнення при ревакцинації, тобто кожна наступна доза переноситься набагато гірше і з важчими наслідками, ніж попередня. Для повного курсу вимагається повтор щеплення тричі.

Факт восьмий: на сайті «Правда про Гардасил» зібрані реальні історії дівчат, які були покалічені або вбиті цим щепленням. Фотографії показують усміхнених і щасливих дівчат, сповнених надії на майбутнє.  Всі ці фото зроблені до того, як ці дівчата отримали щеплення проти раку шийки матки вакциною Гардасил. Сьогодні багатьох з них вже немає в живих – вони померли від щеплення. Інші – покалічені цим щепленням, стали інвалідами. Про історії цих дівчаток, яких стали називати «гардасиловими дівчатами», розповідають їх матері і вони самі. Почитайте їх сповнені горя та відчаю листи!

Враховуючи наведене та піклуючись про здоров’я майбутнього покоління українців, прошу:

1)  належними у Вас засобами провести службове розслідування з питання вакцинації Гардасил;

2) із залученням зацікавлених сторін та широких кіл громадськості, провести громадські слухання щодо використання препарату Гардасил;

3) сформувати офіційну позицію МОЗ України з цього питання, яку оприлюднити у всеукраїнських ЗМІ.

У випадку підтримки Вами моєї позиції, прошу залучити мене, депутата Львівської міської ради Країнського Анатолія Романовича, до проведення цих заходів.

З повагою,

депутат Львівської міської ради

фракції ВО «Свобода»   Країнський Анатолій 

Таке ж саме звернення надіслано Генеральному прокурору: 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Кращий коментар

Аватар пользователя Арсен Дубовик
0
No votes yet

Моя повага пану!!!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Комментарии

Аватар пользователя Арсен Дубовик
0
No votes yet

Моя повага пану!!!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Аватар пользователя cBіт Розумний
0
No votes yet

Невже важко зрозуміти, що вже не час на депутатські запити, а час дій! Хай, наприклад, лікарі, у кого є доньки такого віку прийдуть у школи та провакцинують своїх чад у всіх на очах, причому з вакцини, заготовленої на школу (вакцина повинна бути витягнута, як на лотереях - сліпим способом). Отоді все стане видно і хто розумний, зробить висновки.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"