Арсен Дубовик's picture
Арсен Дубовик
  • Visits: 3
  • Hits: 3

В Україні оголосили бойкот російським товарам (ФОТО)

Спецтема:

У відповідь на зазіхання Росії на Україну українці нанесуть фінансовий удар – вслід за бізнесом регіоналів, вони бойкотуватимуть російські товари.

Як пишуть у соцмережах, на полицях магазинів залежуватиметься все, що має штрих-код 460 – 469 – від побутової хімії до продуктів харчування.  Список товарів російського виробництва, які нині продають на українському ринку, поки налічує близько півтори тисячі пунктів і він буде розширюватись. Людей також закликають не заправляємося на АЗС окупантів.

Активісти заявляють: «Росія заборонила наші товари, віддячимо тим самим».

«Такого ставлення до нас, як до людей другого сорту, не дозволяє собі жодна країна, окрім Росії. І це почалось не вчора, і як показує досвід, завтра не закінчиться. Як тільки зникає одна проблема – виникає інша. Обирай – змиритися з цим і жити з почуттям хлопа у пана чи проявити звичайну людську гідність й не дозволити себе принижувати. Кожен з нас може дати відповідь на спроби Росії поставити нас на коліна, для цього треба лише відмовитись від купівлі російських товарів», – заявляють активісти.

Водночас, вони наголошують, що при виборі товарів в магазині варто бути уважними.  Оскільки трапляється, що товари однакового виду виробляють і в Росії і в Україні. Через це треби дивитись не лише на штрих-код країни-виробника, а й звертати увагу не етикетку.

Активісти також зараз готують офіційну відозву до російського бізнесу в Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Віктор Макаренко's picture
0
No votes yet

Чудова ідея! І не забуваймо про купу друкованих видань!

Comments

Віктор Макаренко's picture
0
No votes yet

Чудова ідея! І не забуваймо про купу друкованих видань!

Арсен Дубовик's picture
0
No votes yet

Як мовиться: БУДЬТЕ ПИЛЬНИМИ!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)