Олена Каганець's picture
Олена Каганець
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Тягнибок хоче дозволити українцям вільно володіти вогнепальною зброєю

Світ:

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок запропонував депутатам розробити закон, що дозволить українцям вільно купувати та володіти вогнепальною зброєю. Під час засідання погоджувальної Ради Тягнибок запропонував народним обранцям підготувати законопроект, згідно з яким українці отримають змогу вільно користуватися вогнепальною зброєю.

"Вважаю, зараз прийшов час і пропоную представникам всіх фракцій взяти участь у підготовці проекту закону України про забезпечення громадянам України права на вільне придбання і володіння вогнепальною зброєю" - заявив Тягнибок.

Також він наголосив на тому, що необхідність такого законопроекту зумовлюють останні події, які відбувалися в Києві. "Думаю, події останніх днів продемонстрували, що якби такий закон у нас діяв, то такої вакханалії з боку окремих представників влади, того режиму не було", - резюмував лідер "Свободи". Нагадаємо, раніше у мережі з'явилося нове відео, як силовики стріляли в активістів Майдану.
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Доктор Смалець's picture
0
No votes yet

Для мене очевидно, що в Криму наразі основними українцями є обмежений контингент кримських татар. Гадаю, треба надати їм шанс підтвердити цю тезу на ділі.

Comments

Олег Подорожній's picture
0
No votes yet

давно пора

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Андрій Гончаренко's picture
0
No votes yet

Спочатку треба визначитись хто є українці і новий закон про громадянство. Бо московська п'ята колона в Керчі, Севастополі просто волає "дайте зброю!", щоб вбивати українців.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Доктор Смалець's picture
0
No votes yet

Для мене очевидно, що в Криму наразі основними українцями є обмежений контингент кримських татар. Гадаю, треба надати їм шанс підтвердити цю тезу на ділі.