Олена Каганець's picture
Олена Каганець
  • Visits: 2
  • Hits: 2

В Україні діти помирають і стають каліками після щеплень, а лікарі запевняють, що вакцини не винні

Світ:

Противники вакцин відкрито звинувачують фармкомпанії та найвищих медичних чиновників у бізнесі на здоров'ї українців. Найбільший маркетолог і рекламщик цього - це МОЗ. Фармбізнес йде за рекомендаціями до МОЗ, заносить їм гроші. Прибуток від вакцин отримують в основному вищі чиновники.

В Україні точки зору з приводу того, чи потрібно колоти дітям вакцину, розбігаються. Журналісти "Території обману" зібрали різних експертів, щоб нарешті з'ясувати всю правду про щеплення. Слід зазначити, що багато батьків в Україні звинувачують вакцинацію у хворобах своїх дітей. Так, наприклад, причиною того, що у хлопчика Дениса аутизм, його мати Людмила називає вакцину, яку йому кололи. АКДС – це щеплення від правця, дифтерії та коклюшу. "Вранці дитині зробили вакцинацію, до вечора у дитини піднялася температура - 40. Дитина фактично помирала. Вона закочувала очі, їй було дуже погано, дитина лежала - просто мертве тіло", - розповіла жінка.

А от в іншій сім'ї хлопчик ледь не вмер від стовбняка, бо батьки навпаки відмовились від щеплення. "Так і сказав завідувач реанімації - ви тут не обурюйтеся, щеплення не зробили дитині – самі винні", - говорить батько дитини.

За словами медичного експерта дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ Катерини Булавінової, вакцинація є найбезпечнішим і найефективнішим способом запобігання важких інфекційних захворювань.

А от лікар-гомеопат Наталя Коломієць іншої думки. "У 2-5 разів страждають більше важкими невиліковними недугами щеплені діти", - говорить вона.

"Якщо ви готові заплатити життям своєї дитини заради того, щоб вона набула природній імунітет, то власне кажучи, можете за це платити", - додає головний дитячий імунолог Києва Федір Лапій.

А президент Ліги захисту громадянських прав В'ячеслав Костилів розповів, що кожні пару місяців він отримує дзвінки з приводу смертей дітей. "Вони звичайно не зізнаються в наслідках вакцинації", - додав він.

Журналісти спробували з'ясувати, чи справді щеплення стає причиною поганого здоров'я. Для цього вони звернулися в одну з київських сімей, де одна дитина щеплена, а інша – ні. "Ось це дві картки моїх дітей. Це старший (Філіп) - тут немає живого місця, від корки до корки, весь час доповнюється. І ось інша картка - це молодшої дівчинки (Соні), практично порожня", - розповідає мати Ольга.

Противники вакцин відкрито звинувачують фармкомпанії та найвищих медичних чиновників у бізнесі на здоров'ї українців. "Найбільший маркетолог і рекламщик цього - це МОЗ. Фармбізнес йде за рекомендаціями до МОЗ, заносить їм гроші. Прибуток від вакцин отримують в основному вищі чиновники", - повідомив Костилів.

В тему: 


Щеплення від життя

Чим ширша вакцинація, тим більша смертність

Миколу Проданчука треба захистити як важливого свідка 

Українських солдат щеплюють від кору і краснухи

За такі заяви треба розстрілювати 

Суперечності між медичною наукою і політикою вакцинації

Коли українським чиновникам зроблять щеплення від жадібності?

Уряд відповідатиме у суді за злощасну вакцинацію?

Окупаційна еліта хоче знищити українських трудящих

Україну закликають довести скандальну вакцинацію до кінця

І уряд, і Президент лобіюють інтереси транснаціональних фармацевтичних корпорацій

В Україні розпочалася біологічна війна?

Нардеп Тетяна Бахтєєва закликає українців не робити щеплення від кору


Чи варто довіряти замміністру Бідному



Замміністра порадив дочці Тимошенко зробити щеплення від краснухи



Що робити з Міністром охорони здоров’я і ВООЗ?



Щеплення – величезні гроші на масштабній брехні



Щеплення мають робити лише за медичними показами і за письмової згоди батьків



Антона Тищенка проголосять святим



Безжальна імунізація, або правда про щеплення



Вітаю, мамо! Я вже труп. Помер учора від вакцинації.



Антон Тищенко помер після щеплення проти кору



«Всі щеплення небезпечні! ВООЗ — на передньому краю боротьби за депопуляцію»



Злочинну імунізацію української молоді профінансував американський мільярдер – спонсор скорочення «зайвого населення»



СПИД — мистификация мирового масштаба



Небезпечну вакцину таки колотимуть дітям?



Кузьма Іванович, Трамадол і Аюрведа...



Взірець заяви з відмовою від вакцинації від кору та краснухи



Примусова вакцинація: Ну, й навіщо нам ця «КаКа»?



Толерантний геноцид



Антон Тищенко помер після щеплення проти кору



Геноцид українців через щеплення. Почалося…
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Олена Каганець's picture
0
No votes yet

Ця хуцпістка Булавіна каже, що за 10 останніх років ніхто не помер... А як же Антон Тищенко? Забула, падлюко? Смерть Антона Тищенка не вдалося приховати, але скільки вдалося, ніхто не знає...

Comments

Олена Каганець's picture
0
No votes yet

Ця хуцпістка Булавіна каже, що за 10 останніх років ніхто не помер... А як же Антон Тищенко? Забула, падлюко? Смерть Антона Тищенка не вдалося приховати, але скільки вдалося, ніхто не знає...

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

В цій книзі доволі непогано описано про те як діє медичний бізнес в Україні і в Європі на державному рівні. Хоча не факт, що автор там трохи перебільшує, та проте як на мене воно цілком реально співпадає із дійсністю в реальному житті.

Воїн Світло's picture
0
No votes yet

Одна з багатьох причин, чому українців намагалися знищити і прагнуть знищувати фізично:
«Упродовж тисячоліть Звичай, тобто сукупність правил поведінки людей, в Україні було суворо заборонено записувати. Так намагалися запобігти викривленню змісту Звичаю (фарисейству) під час його тлумачення – написане вважалося мертвим, а також з метою безпеки – щоб ворог не дізнався про слабкі місця. Викладання велося у формі речитативного наспіву – так краще запам'ятовувалась інформація, а практичних навичок набували під час спеціальних ігор. Тому, наприклад, комплекс бойових вправ у козаків під час тренувань (на зразок кати в карате) мав назву “зграй”, якого навчалися неформально, сприймаючи як забаву. Через це дії козаків на перший погляд видаються простими, але повторити або зрозуміти їх зараз уже складно, майже неможливо.»
Олександр Косуха. ВІЛЬНИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ.

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.

Воїн Світло's picture
0
No votes yet

Білл Гейтс про вакцину для скорочення населення

«Засновник Microsoft і один з найбагатших людей у світі Білл Гейтс, має імідж милостивого філантропа, використовуючи свої мільярди через свій (звільнений від оподаткування) "Фонд Білла і Мелінди Гейтс", займається вирішенням проблем захворювань і браку продовольства в Африці, а також бореться з убогістю ...

... Простою англійською мовою один з найвпливовіших людей у світі чітко сказав, що він очікує вакцини, які будуть використовуватися для скорочення приросту населення ... »
http://ukrday.com/zdorove/novosti.php?id=97846

Пройти будь-яке випробування - піти на випробування. Це неминуче.

Олег Подорожній's picture
0
No votes yet

Справа в тому що вцілому на землі відбувається неконтольований приріст населення - в таких країнах як пакистан, індія та деякі інші - зростання населення відбувається постійно.(це тільки в Україні населення скорочується причому швидкими темпами) За прогнозами деяких вчених через 20 років кількість населення землі досягне критичної межі - здатності землі прокормити таку величезну кількість людей. Китай наприклад розробив свою програму по скороченню населення.

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!