Олена Каганець's picture
Олена Каганець
  • Visits: 0
  • Hits: 0

США підтримують Яценюка, а Путін непрямим чином підтримує Порошенка - Балашов

Категорія:

Спецтема:

У черговій програмі Геннадія Балашова «Опір» (моск. «Сопротивление») гостем був військовий психолог Олексій Арестович. Він сказав, що для нього було очевидним існування таємних домовленостей між Порошенком і Путіним.

В Порошенкові не народився президент і політичний діяч. Він так і залишився бізнесменом, вважає Геннадій Балашов. Діяльність президента можна оцінити по його оточенню, кого він призначає на посади.

Дивіться найцікавіше з 44 хвилини: про ситуацію на фронті після таємних домовленостей, про командира Генштабу Муженка і чого він обіймає цей пост попри некомпетентність, невміння і відсутність волі приймати правильні рішення, про Донецький аеропорт, у який їздять попіаритися, та інтереси США в поточній політичній ситуації в Україні.

Балашов сказав, що США зараз підтримує Яценюка, а Путін непрямим чином підтримує Порошенка.

27 січня зранку Яценюк раптом подав до Верховної Ради законопроект про визнання Росії країною-агресором, а самопроголошені "ДНР" і "ЛНР" терористичними організаціями.  Того ж дня він був проголосований депутатами.

Американці, на думку Балашова, підозрюють Порошенка в цих таємних домовленостях з Путіним. Йде якийсь торг, каже він.

Вся українська політика – це кулуарні домовленості, вважає Аристович.

«У нас немає ідей майбутнього,  - каже він, - натомість є 4 проекта: російський, радянський, націоналістичний і євросоюзівський. Вони всі провалилися і не є життєздатними. Коли у нас виникнуть хоча б дві ідеї майбутнього, які конкуруватимуть між собою, тоді це означатиме, що ми почали виходити з кризи, і суспільство почне одужувати».

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Кращий коментар

Володимир Самотий's picture
0
No votes yet

Балашов така сама ягідка з цього ж поля, жаба дусить

Comments

Володимир Самотий's picture
0
No votes yet

Балашов така сама ягідка з цього ж поля, жаба дусить

Володимир Майборода's picture
0
No votes yet

Оцей останній абзац... таке враження ніби Орестович знає про існування п'ятого проекту, але спеціально про нього замовчує!!!!!

Quote:
«У нас немає ідей майбутнього, - каже він, - натомість є 4 проекта: російський, радянський, націоналістичний і євросоюзівський. Вони всі провалилися і не є життєздатними. Коли у нас виникнуть хоча б дві ідеї майбутнього, які конкуруватимуть між собою, тоді це означатиме, що ми почали виходити з кризи, і суспільство почне одужувати».

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.