Олена Каганець's picture
Олена Каганець
  • Visits: 2
  • Hits: 2

Путін підписав закон, що дозволяє віддавати Китаю свої землі в оренду на 70 років

Категорія:

Спецтема:

В російському суспільстві практично ніхто не звернув увагу на дуже знакову подію - Китай отримав від Росії легітимне і законне право на захоплення території Далекого Сходу і Сибіру.

 

У Російській Федерації набув чинності закон, що дає право Китайській народній республіці брати в оренду російські землі терміном до 70 років.

Закон Російської Федерації про якісь «території випереджаючого соціально-економічного розвитку» був підписаний президентом цієї країни ще 29 грудня 2014 року.

Росіяни, для яких Бонапарт і Наполеон - це дві різні людини, напевно, не зовсім розберуть розумності, викладені в законі, і зовсім не турбуватимуться появою на Далекому Сході територій випереджаючого соціально-економічного розвитку (або, як зазначено в законі - ТОР), але суть цього закону проста: тепер Китаю не потрібно думати про засилання на Далекий Схід зелених або жовтих чоловічків. 

У підписаному Путіним законі ТОР створюється на 70 років за рішенням Уряду Російської Федерації на підставі пропозиції уповноваженого федерального органу, при цьому термін її існування може бути продовжений за рішенням Уряду Російської Федерації. 

Іншими словами: китайцям пропонують вже сьогодні займати території, а потім їм ще можуть дати можливість узаконити обжиті території ще на невизначений термін.

Так що на Далекому Сході дуже скоро з'являться нові поселення китайців зі своїми кордонами і правилами існування. І все це з благословення Кремля.

Території випереджаючого соціально-економічного розвитку будуть мати можливість займатися певною економічною діяльністю, і на цих територіях будуть діяти свої правила трудової, медичної, освітньої та інших видів діяльності та особливості регулювання майнових, земельних, містобудівних, екологічних та інших відносин.

Такі території можуть створюватись протягом трьох років з дня набрання чинності закону на територіях суб'єктів Російської Федерації, входять до складу Далекосхідного федерального округу, а також на територіях мономіст з найбільш складним соціально-економічним становищем, включених у відповідний перелік.

Так що Росія, крадучи українські землі і ведучи війну в чужій країні, російськомовних росіян на Далекому Сході віддає китайцям. Хоча, з іншого боку, людям пощастить, бо Китай думає про розвиток, і у людей з'явиться шанс жити краще, отримати у свої домівки газ та туалетні кімнати, яких сьогодні немає. От тільки доведеться вчити китайську.

Нагадаємо, що відомий російський опозиційний політик Борис Нємцов охарактеризував минулий 2014 рік для російських «Газпрому» і «Роснєфті» як повністю провальний. Головна причина такої негативної оцінки діяльності цих російських «гігантів» в 2014 році від Бориса Нємцова - це скорочення видобутку газу і нафти.

Зазначимо, що у «Роснєфті» видобуток нафти впав з 205 до 191 млн. тонн, що склало близько 7% падіння. У «Газпрому» ситуація більш сумніше: видобуток природного газу у 2014 році скоротився більш ніж на 11% - з 487 до 432 млрд. куб. метрів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Які є відомості про продаж людей у рабство?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Comments

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Які є відомості про продаж людей у рабство?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Віктор Юрченко's picture
0
No votes yet

Так це не проафішували. Насправді це ще один хід світового уряду по знищенню населення планети. Реалізація в перспективі при перезаселенні китайців на російські території, потім їх зомбування проти китайців в Китаї та послідуюче самовинищення. Нічого нового - так як і зараз війна Росії з Україною. Рептилоїди нічого нового творити не здатні))

Світ це лише відображення Тебе

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Наведи обов'язкові і достатні умови належності до рептилоїдів.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Віктор Юрченко's picture
0
No votes yet

Про це - ця стаття

Світ це лише відображення Тебе