Олена Каганець's picture
Олена Каганець
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Медведєв передав російським військовим шість пересувних крематоріїв

Російська регулярна армія всерйоз перейнялася проблемою утилізації трупів своїх солдатів. З цією метою в Ростовську область доставили розроблені в Санкт-Петербурзі мобільні крематорії ІН -50.1К на базі вантажних автомобілів Volvo. Їх, як повідомила в інтерв'ю "Цензор.нет" російська правозахисниця, засновниця групи "Вантаж 200 з України в Росію" в соціальній мережі Facebook Олена Васильєва, бачили недалеко від українського кордону вже, як мінімум, два свідки.

14090803r.jpg

Фото зі сторінки ФБ Олександра Зленка

"Те, що російський прем'єр Дмитро Медведєв передав військовим шість пересувних крематоріїв, це правда, - стверджує Олена Васильєва. - Дві людини вже підтвердили, що бачили в Ростовській області машину крематорію. На думку фахівців, у мобільного крематорію продуктивність значно вище, ніж якщо просто ховати всіх загиблих. Посипати землю попелом простіше і швидше, ніж закопувати в неї тисячі тіл".

Цікаво, що спочатку мобільні крематорії ІН-50.1К розроблялися ЗАТ "Турмалін" із Санкт-Петербурга виключно в мирних цілях.

Зокрема, з їх допомогою планувалося утилізувати різні небезпечні біологічні відходи: наприклад, трупи бездомних тварин або туші загиблої від заразних інфекційних захворювань сільськогосподарської худоби.

Коментар під фото: "Раньше считал, что всех инновационных прорывов России буквально два: водка (спасибо Менделееву) и автомат Калашникова - символы безумства, безысходности и агрессии. Оказалось, в эпоху нанотехнологий российские инновации не стоят на месте. Появилось третье чудо, удачно дополняющее первые два - передвижной крематорий".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Кращий коментар

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Число КРЕМАТОРІЇВ можна вважати показникм ефективності наших військ.

Comments

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Число КРЕМАТОРІЇВ можна вважати показникм ефективності наших військ.

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Анатолій Висота каже:
Число КРЕМАТОРІЇВ можна вважати показникм ефективності наших військ.

А також про турботливість Медведєва до своїх мертвих співгромадян РФ=)