Миро Продум's picture
Миро Продум
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Літак Боїнг-777 малазійських авіаліній збили терористи в районі міста Торез Донецької області (відео)

Спецтема:

Пасажирський літак прямував з Амстердаму (Нідерланди) до Малайзії. Про це повідомили джерела Еспресо.TV. Рейс MH-17 вилетів з Амстердаму о 13:30 за київським часом та прямував до міжнародного аеропорту "Куала-Лумпур". 

Як повідомляють джерела, зв'язок із літаком перервався біля 16.00. У підприємстві "Украерорух" повідомили, що знають про цю ситуацію, а в прес-службі Державної авіаційної служби ніхто не відповідає.

За інформацією джерел Еспресо.TV у збройних силах України, на борту літака було 280 людей та 15 членів екіпажу.

"Збити цей літак з мобільного ПЗРК, зокрема ПЗРК "Ігла" неможливо, для цього потрібні як мінімум зенітні системи "Бук", - каже джерело.

Журналіст Юрій Бутусов на сторінці у "Фейсбуці" повідомив, що "вогонь по лайнеру вівся з району, зайнятого терористами і російськими найманцями - українських сил ППО і українських військ там немає. Недалеко від лайнера пролягав маршрут українського військово-транспортного Іл-76, який прямував для скидання вантажів блокованим українським військам».

Водночас, нещодавно речник РНБО Андрій Лисенко сказав про те, що бойовики отримали на озброєння зенітну установку "Бук". Вона здатна збивати літаки на великих висотах.

Лідер терористів з "ДНР" Ігор Стрєлков (Гіркін) зрадів загибелі майже трьохсот іноземних громадян з Боїнга-777.

Крім того член групі "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук повідомив, що "українські силовики зі складу сил АТО не мають в зоні проведення операції засобів ППО. Разом з тим, засоби ППО постійно застосовують у цьому регіоні проросійські терористи і підрозділи ЗС Росії".

Нещодавно, в Malaysia Airlines підтвердили факт катастрофи літака.

Як терористи збивали Боїнг-777, розповіли очевидці.

Президент Порошенко доручив створити міжнародну комісію для розслідування трагедії з Боінг-777.

Серед пасажирів збитого Боїнгу-777 були малюки.

А тим часом, росіяни вже готуються звинуватити Україну в загибелі Боїнга-777, а терористи замітають сліди на місці падіння Боїнга-777.

Провідні американські мас-медіа, у свою чергу кажуть, що Боїнг збили росіяни.

Малайзія шокована і хоче провести власне розслідування щодо Боїнга-777.

Пізніше у Міноборони сказали, що літак могла збити лише російська армія.

Президент США Барак Обама вже видзвонив Володимира Путіна щодо Боїнга-777.

Радник губернатора Донецької області повідомив, що терористи не пускають на місце катастрофи рятувальні служби, а останки тіл пасажирів збитого Боїнга-777 розкидані в радіусі 4 км

Серед загиблих пасажирів Боїнга-777 було 23 громадяни США. Крім того, серед загиблих пасажирів 80 дітей.

Терористи збираються віддати Москві "чорні ящики" зі збитого "Боїнгу".

Зазначимо, що місто Торез контролюється бойовиками "ДНР".

 

Блокпост Національної гвардії зафіксував місце, з якого був збитий пасажирський літак Боїнг-777

Про це Еспресо.TV повідомило джерело у Міністерстві оборони. 

За інформацією, гвардійці зафіксували, що літак було збито з території міста Сніжного, а впав Боїнг вже на території Тореза. Відповідні факти передані до оборонного відомства.

Координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук повідомив, що близько півдня колона терористів перевозила ЗРК "Бук"

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, передає Еспресо.TV

"За оперативними даними групи "Інформаційне Опір", сьогодні близько 13.30 в районі н.п.Сніжне була зафіксована колона терористів.

У складі колони знаходилося 3 танка, 2 БТР, вантажний автомобіль з бойовиками і вантажний автомобіль з великокаліберним кулеметом. А також - автомобільний тягач з лафетом, на якому перевозився ЗРК "Бук".


Малазійський літак Боїнг-777, який розбився в Донецькій області, летів над закритим для польотів простором.

Про це повідомляє європейська диспетчерська служба Eurocontrol. "Згідно з нашими даними, літак летів на політному рівні 330 (приблизно 10 тисяч метрів), коли він зник з радарів. Цей маршрут було закрито українською владою від землі і до рівня 320, але він був відкритий на висоті, на якій летів літак", - сказано в повідомленні.

У прямому ефірі російський телеканал "Lifenews" оперативно повідомив всьому світу, що терористи знищили український літак Ан-26 в районі Тореза, де насправді в цей час був збитий Боїнг.

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...