Олена Каганець's picture
Олена Каганець
  • Visits: 0
  • Hits: 0

«Гуманітарний конвой» – троянський кінь з Росії

Ще хтось і тепер сумнівається у тому, що українська влада «здає» Україну Кремлю? Якщо на перших порах наступу Росії на Україну Яценюк і Турчинов розпиналися, мовляв, нема чим захищатися (хоча це неправда – військові склади забиті технікою) і просто віддали Крим Путіну під всенародне підтакування, аби не спровокувати Путіна, то зараз, дивлячись, як реагує влада на загарбання української землі північним ворогом, нема жодного сумніву – вона співпрацює з Кремлем. З першого дня свого «пришестя із Майдану»! 

Що не день, то усе гірші новини. І навіть не тому, що агресія Путіна посилюється. Надто тривожні симптоми дії нашої української влади. Чесно кажучи, на таке ганебне ставлення до своєї держави, на таку корисливу і пристосуванську політику олігархічно-кланових «самодержців» майже ніхто не сподівався. Та коли усі вже почули від заступника голови адміністрації Президента України Валерія Чалого, що «якщо Росія також буде брати в цьому участь (гуманітарній місії – авт.), то ми цього не заперечуємо», думаю, стало очевидним фактом зрадництво на Банковій та Грушевського.

Цікаво, може ще хтось і тепер сумнівається у тому, що українська влада «здає» Україну Кремлю? Якщо на перших порах наступу Росії на Україну Яценюк і Турчинов розпиналися, мовляв, нема чим захищатися (хоча це неправда – військові склади забиті технікою) і просто віддали Крим Путіну під всенародне підтакування, аби не спровокувати Путіна, то зараз, дивлячись, як реагує влада на загарбання української землі північним ворогом, нема жодного сумніву – вона співпрацює з Кремлем. З першого дня свого «пришестя із Майдану»! 

А тому недивно, що навіть тоді, коли ворог розстрілює українців зі своє території, застосовуючи найсучаснішу військову техніку, Київ підтримує з Москвою дипломатичні стосунки. І виправдання росіянина міністра закордонних справ Павла Клімкіна, що влада не емоційно, а прагматично підходить до розірвання дипвідносин, лише підтверджує, що розірвання цих відносин, запровадження військового стану, просто-напросто ускладнить ведення таємних ігор з Кремлем. Пояснення, що без захисту в такому випадку залишаться тисячі українців в Росії, в тому числі і Надія Савченко – взагалі невідомо, на яку аудиторію слухачів розраховано. Навіть під час війни проводяться перемовини про обмін військовополоненими. І нібито ця влада щось зробила для звільнення Наді. Такі, як Надя, мають сидіти в тюрмі або лежати у сирій землі. Олександр Музичко – приклад цьому! Тому що це не проекти, на кшталт правих секторів та інших озброєних угрупувань – ними не маніпулюватимеш!

Так ці «прагматики» (фактично усі неукраїнського походження) абсолютно прекрасно розуміють, що в разі розірвання дипломатичних відносин підтримувати бізнес, пов'язаний з Росією, буде фактично неможливо. Так само важко буде втриматися при владі в Україні – народ «захворів» люстрацією. Чи для цього треба було організовувати і тратитися на Майдан нинішнім олігархам при владі, щоб зараз позбавляти себе усіх тих важелів, якими тримають народ у кріпацтві? А тому впираються усіма силами, аби усе зберегти як було, навіть торгуючи українською землею. Біда лише, що цю змову розрушив український народ, який усіма можливими і неможливими способами взявся захищати рідну Україну. І тепер головна задача Порошенка і усієї його команди не в тому, щоб допомогти українському народу у боротьбі проти ворога, а винайти нову процедуру передачі України під протекторат Кремля з найменшими для себе втратами. Не мав би народ у своїх руках зброї – це відбулося б швидше і відвертіше. Лише страх за власну шкуру зупиняє їх діяти так, як у Криму.

І ось нарешті ми почули ще один сценарій, який тепер Порошенко назвав «гуманітарною місією». Щоб усе виглядало «натурально», він спочатку поговорив по телефону з фрау Меркель, повідомляючи її, що уже є домовленості з Міжнародним комітетом Червоного Хреста й іншими міжнародними партнерами про можливість направлення гуманітарної місії в Луганськ. Що це за «місія» не уточнює. Лише для нас з вами підкреслює, що вона має проводитися без військового супроводу, яка «поступить виключно через пункти пропуску на кордоні, яка контролюватиметься українськими прикордонниками і у супроводі українських військових для забезпечення безпеки». Європа, за його словами, теж нібито готує свою «місію». Та, як відомо, вона не перефарбовує військові автомобілі у білий колір, а обіцяє грошову допомогу - 2,5 мільйона євро. Меркель, як завжди, «стурбовано» попередила, що «будь-яка гуманітарна місія повинна направлятися виключно у відповідності з міжнародним правом, тільки через канали ООН чи Червоного Хреста і лише після узгодження української сторони». Тобто включила «червоне світло» путінській «гуманітарці»: а це 280 КАМАЗів!

Хтось із вас може уявити, що гуманітарна допомога буде поступати з Європи полями, а не через пункти пропуску? Хтось може уявити, що європейці завантажать ракети чи танки? Тобто йдеться виключно про російсько-український кордон. І «місію» саме звідти. Яку допомогу, прикрившись крупами чи цукром, окрім зброї, може надіслати Кремль? Зрозуміло, що це провокація чистої води – і наша влада бере у ній участь!

По-перше, жодна нормальна людина не довіряє нинішній митній і прикордонній службі. Тим паче, коли її далі продовжує очолювати прокремлівський найманець Микола Литвин. По-друге, про яку гуманітарну допомогу може йти мова від країни-агресора, яка вбиває тисячі українських людей, знищує наші міста, комунальну службу й інфраструктуру. Це знущання над загиблими, це приниження українського народу! Уявляєте, щоб під час війни та тоталітарна сталінська влада просила у Гітлера надіслати їм «гуманітарку»?

Ця влада втратила усі гальма! І усе заради своїх шкурницьких інтересів. Бо їм все одно, кому належатиме Україна – головне і далі заробляти тут гроші, розкрадати її багатства і жити так, як жили до цього часу.

Якщо не виходить завести російських «миротворців», як цього вимагає Путін, бо гнів народу лише загостриться, вирішили зробити це через «гуманітарну місію»! Запустити таким чином троянського коня з Росії. І як заявила сама пані Геращенко, велика помічниця Президента у питаннях вирішення проблем на Донбасі, президент сам виступив «з ініціативою створення міжнародної гуманітарної місії під егідою Червоного Хреста, яка зайде в Україну, пройде узгодженим Україною маршрутом під охороною представників української армії і міжнародних місій».

Складається враження, що терміни Путіна піджимають і Порошенко готовий на все, аби лише швидше Донбас потрапив під його повну опіку. А далі, зрозуміло, за планом процес «сепаратизму» поширюватиметься на Харків, Одесу. І наша влада під виглядом боротьби із сепаратистами і далі боротиметься виключно із українським народом. Хто ж нарешті захистить Україну від її найбільших внутрішніх ворогів, які планомірно передають її ворогу!?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Складається враження, що терміни Путіна піджимають і Порошенко готовий на все, аби лише швидше Донбас потрапив під його повну опіку. А далі, зрозуміло, за планом процес «сепаратизму» поширюватиметься на Харків, Одесу. І наша влада під виглядом боротьби із сепаратистами і далі боротиметься виключно із українським народом. Хто ж нарешті захистить Україну від її найбільших внутрішніх ворогів, які планомірно передають її ворогу!?
---------------------------------------

А я то думав і до чого то мені приснився був сьогодні вранці дурний сон про наступне:
Діло було таке, чомусь ні з того ні всього я посеред проїзної частини на розі Проспекта/Головної собі дрімаю на повну котушку, і аж раптом дивлюся по вулиці проходить парад наших молодих бійців (хлопців-патріотів) які повирнулися зі Сходу, і тут я такий собі дрімаю далі і думаю, а що я вдію мене на сон кидає нічим не зараджу. але паралельно чую що мовляв вітаємо нашу першу хвилю прибувших воїнів зі Сходу які гідно виконали свою місію захищаючи наші кордони. ну і відповідно всі щасливі, всі раді. молоді хлопці також хто щасливий, хто агресивний, ну по різному у них були проявлялися емоції, радо собі йшли парадом по тій вулиці.. І всі раді. щасливі. квіточки. стрічки. радість і т.д. і т.п. і лиш я як ненормальний і далі собі лежу посеред тією вулиці і чомусь падаю весь час у сон.. Ну але не дивлячись на це у мене чомусь паралельно спостерігаючи за тими патріотами виникає така думка, ну та закінчили вони свою місію, щось тут явно не те, таке враження що вони зараз почнуть місто штурмувати і далі собі в сон падаю.. Ну і тут туди сюди.. проходить певний час опісля параду, молодики трішечки запалили цигарки, по агресували, і тут нате вам там БА-БАХ!! і там те саме ба-бах!! І там, і тут і там.. і давай чорні дими по місту майоріти.. і тут я такий вже через силу встаю на ноги і весь такий сонний іду. і думаю собі, ну ось починається завезли сюди сепаратистів і тепер мої попередні сни про диверсію в Чернівцях вже збулися.. ех, і все ж таки добре що я не поїхав на Схід. бо вони самі дамі мене приїхали до дому. тож пора братися за діло.. Ну і далі то вже таке..

І що? І тут заходжу на НО, і бачу новини про гуманітарку.. Так що таки будемо воювати не до осені, а таки до бог зна коли, поки одна із сторін не доб"є іншу сторону.. От тільки біда в тім що якщо у постросійського простору є один ворог Україна, то в України є ворогів десятки!!!
І знаєте що???
Я довго над цим думав, що скільки би ми не рубали голову тому змієві, то рівно стільки у нього у двічі більше відростає нових голів.. І тут я якось задумався був над цим і подумав. ну і що, чим більше рубатимемо тих голів тим більше з їх буде, і тим гірше ж наче буде нам.. і тако думав я собі думав і дійшов до такого висновку, що у казці того змія якимось там чином знищують через якусь голку і яйце наче.. А НАМ!!! А нам можна убити цього змія лишень вразивши його серце.. А серце цього змія не Кремель і не їхня чорна влада, бо серце їхнє б"ється у мові їхній яку ми так лелеєм і сповідуємо в Україні, що навіть якщо ми й уб"ємо всього повністю отого змія, то жити і відновлюватися він все одно буде як той Фенікс, до тих пір, до поки мовою їхньою нарід людський буде сі .....
І скільки би ви не захищали ту мову і не виправдовували її, але та мова є реальною трансляцією енергії ворожого нам егрегора..
Тому я вважаю, що скільки би ми тих голів не рубали, а ворог лишень ставатиме все сильнішим і сильнішим, адже не даремно існує така поговірка, що все що нас не убиває робить нас сильнішим.. от тільки вона стосується далеко не нас, а тих хто є проти нас..

Comments

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Складається враження, що терміни Путіна піджимають і Порошенко готовий на все, аби лише швидше Донбас потрапив під його повну опіку. А далі, зрозуміло, за планом процес «сепаратизму» поширюватиметься на Харків, Одесу. І наша влада під виглядом боротьби із сепаратистами і далі боротиметься виключно із українським народом. Хто ж нарешті захистить Україну від її найбільших внутрішніх ворогів, які планомірно передають її ворогу!?
---------------------------------------

А я то думав і до чого то мені приснився був сьогодні вранці дурний сон про наступне:
Діло було таке, чомусь ні з того ні всього я посеред проїзної частини на розі Проспекта/Головної собі дрімаю на повну котушку, і аж раптом дивлюся по вулиці проходить парад наших молодих бійців (хлопців-патріотів) які повирнулися зі Сходу, і тут я такий собі дрімаю далі і думаю, а що я вдію мене на сон кидає нічим не зараджу. але паралельно чую що мовляв вітаємо нашу першу хвилю прибувших воїнів зі Сходу які гідно виконали свою місію захищаючи наші кордони. ну і відповідно всі щасливі, всі раді. молоді хлопці також хто щасливий, хто агресивний, ну по різному у них були проявлялися емоції, радо собі йшли парадом по тій вулиці.. І всі раді. щасливі. квіточки. стрічки. радість і т.д. і т.п. і лиш я як ненормальний і далі собі лежу посеред тією вулиці і чомусь падаю весь час у сон.. Ну але не дивлячись на це у мене чомусь паралельно спостерігаючи за тими патріотами виникає така думка, ну та закінчили вони свою місію, щось тут явно не те, таке враження що вони зараз почнуть місто штурмувати і далі собі в сон падаю.. Ну і тут туди сюди.. проходить певний час опісля параду, молодики трішечки запалили цигарки, по агресували, і тут нате вам там БА-БАХ!! і там те саме ба-бах!! І там, і тут і там.. і давай чорні дими по місту майоріти.. і тут я такий вже через силу встаю на ноги і весь такий сонний іду. і думаю собі, ну ось починається завезли сюди сепаратистів і тепер мої попередні сни про диверсію в Чернівцях вже збулися.. ех, і все ж таки добре що я не поїхав на Схід. бо вони самі дамі мене приїхали до дому. тож пора братися за діло.. Ну і далі то вже таке..

І що? І тут заходжу на НО, і бачу новини про гуманітарку.. Так що таки будемо воювати не до осені, а таки до бог зна коли, поки одна із сторін не доб"є іншу сторону.. От тільки біда в тім що якщо у постросійського простору є один ворог Україна, то в України є ворогів десятки!!!
І знаєте що???
Я довго над цим думав, що скільки би ми не рубали голову тому змієві, то рівно стільки у нього у двічі більше відростає нових голів.. І тут я якось задумався був над цим і подумав. ну і що, чим більше рубатимемо тих голів тим більше з їх буде, і тим гірше ж наче буде нам.. і тако думав я собі думав і дійшов до такого висновку, що у казці того змія якимось там чином знищують через якусь голку і яйце наче.. А НАМ!!! А нам можна убити цього змія лишень вразивши його серце.. А серце цього змія не Кремель і не їхня чорна влада, бо серце їхнє б"ється у мові їхній яку ми так лелеєм і сповідуємо в Україні, що навіть якщо ми й уб"ємо всього повністю отого змія, то жити і відновлюватися він все одно буде як той Фенікс, до тих пір, до поки мовою їхньою нарід людський буде сі .....
І скільки би ви не захищали ту мову і не виправдовували її, але та мова є реальною трансляцією енергії ворожого нам егрегора..
Тому я вважаю, що скільки би ми тих голів не рубали, а ворог лишень ставатиме все сильнішим і сильнішим, адже не даремно існує така поговірка, що все що нас не убиває робить нас сильнішим.. от тільки вона стосується далеко не нас, а тих хто є проти нас..