Миро Продум's picture
Миро Продум
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Антитерористична операція - це окозамилювання (відео)

Категорія:

Спецтема:

Розповідь добровольців про свої намагання воювати за Батьківщину. Їхати на війну треба за власні гроші. Бойової підготовки нема, стріляти не дають. Благодійна допомога до армії не доходить. Хлопців посилають як гарматне м’ясо. Українське телебачення нам показує казки. Армія нас не захищає. Єдина надія на територіальну самооборону.   

 

А це повідомлення з Фейсбука, Майя Москвич

Щойно розмовляла з побратимом організації, який перебуває на Сході в складі батальйону, який сьогодні обстріляли на Донеччині під Волновахою.

9 загиблих волинян.. Станом на 16:00 - вже 15 загиблих.
Друг Захід, слава Богу, живий і неушкоджений.

Я не можу писати все те, що він мені розказує, лише кілька фактів:

1. В них немає зовсім захисту і та допомога, яку хтось можливо передає - до них не доходить. Дуже просив, щоб по можливості допомогли з бронежилетами, розгрузками і касками. Але не через когось - а конкретно приїхали і дали солдатам в руки. Тому що допомога будь-яка до них просто не потрапляє!
2. Їм не можна стріляти - оскільки не введений військовий стан
3. Після ранкових подій додому ніхто не збирається. Якщо раніше вони не зовсім розуміли що роблять - то зараз це вже питання відплати за побратимів. 
4. Каже щоб ми забронювали йому квиток на Бандерштат- я відповіла, що як учаснику бойових дій - то ми йому квиток подаруємо, аби тільки вернувся!

Я майже щодня тримаю з нам зв'язок і ще з кількома побратимами, які зараз на передовій... ЦЕ РЕАЛЬНІ ЛЮДИ, ТАМ РЕАЛЬНА ВІЙНА І ВОНИ РЕАЛЬНО ГИНУТЬ 

Багато політики і мало військової компетенції! А на цих хлопцях і використовуючи військову ситуацію багато хто піариться!

АТО так не проводиться! Це все що там на сході більш нагадує не боротьбу з терористами, а дороге реаліті-шоу. "Шановні терористи, завтра розпочнеться завершальний етап нашої операції..." - хто так робить? Як би була військова компетенція - хлопці би не загинули! 

Наступна тема - створення "приватних армії". Люди, які мають гроші, починають легально використовуючи ситуацію створювати свої приватні збройні формування. Це класно, АЛЕ захист потрібен більше не для тих хлопців, які позують на фото, а для тих, хто зараз на передовій. Хочете допомогти - то допоможіть не собі, а АРМІЇ, СОЛДАТАМ, ЯКІ НА ПЕРЕДОВІЙ!

Питання до влади Волинської - чому не потурбувалися про те, де наші хлопці, чи все в них в порядку чи все є? Очевидно для реакції потрібні смерті... Що ж тепер - реагуйте. Тільки прохання - НЕ ПЕРЕРАХОВУЙТЕ КОШТИ - приїдьте і дайте кожному солдату в руки бронежилет - в іншому випадку результату не буде.

Невже силові структури настільки безпорадні і некомпетентні, що не можуть впоратися з ситуацією? Не вірю. Мені скоріше здається, що тримати хлопців, як гарматне м'ясо комусь вигідно. 

Багато політики і мало РЕАЛЬНИХ СПРАВ. А реальні справи - це там, НА ПЕРЕДОВІЙ. 

Вічна пам'ять Героям! 

13:30 - прийшла СМС - вони готуються приймати бій! Що ж, хай Господь їх береже! Бронежилетів же нема.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...