Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ліз Трасс: "Після кожного обстрілу РФ допомога Україні зростатиме"

Категорія:

Міністр закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс обіцяє збільшувати допомогу Україні після кожного ракетного обстрілу росіянами українських міст. Вона зауважила, що кількість доказів воєнних злочинів Росії проти цивільного населення в Україні зростає.

22072501.jpg

Ліз Трасс (Liz Truss)

Про це одна з двох кандидатів на посаду прем'єр-міністра Великої Британії заявила під час онлайн-виступу на Другому саміті перших леді та джентльменів, повідомляє newsua.

"З кожною ракетою, що влучає в українські міста, з кожним чоловіком, жінкою та дитиною, які зазнають страждань, ми будемо надавати Україні більшу підтримку. Ми вже виділили понад 4 мільярди фунтів на різноманітну допомогу і працюємо спільно з партнерами по G7, щоб запровадити проти Росії потужніші санкції, підвищити колективний тиск на путінську машину війни й збільшити колективну допомогу Україні», – сказала Трасс.

Вона зауважила, що кількість доказів воєнних злочинів Росії проти цивільного населення в Україні зростає. Наразі РФ використовує продовольство як елемент війни.

"Але агресор має програти. Саме тому ми маємо допомагати українцям витіснити росіян зі своєї країни. Велика Британія надає різну військову допомогу – від БТР до безпілотників, ми допомагаємо з підготовкою українських військовослужбовців на території Британії. Ми запровадили санкції проти понад 1 тисячі осіб і понад сотні різних підприємств. Ці жорсткі дії мають на меті посилити президента Зеленського", – сказала міністр.

До речі, днями британські установки для ЗСУ прибули на фронт. Перші шість зенітних ракетних комплексів Stormer HVM, передані Великою Британією, допоможуть частково нівелювати російську перевагу у повітрі під час наступу України у степових умовах півдня України.

Відео опублікували у Телеграм-каналах.

Нагадаємо, зенітні ракетні комплекси Starstreak британського виробництва почали надходити в Україну вже у березні (поки США обіцяли всебічну допомогу Україні, Велика Британія здійснювала таку допомогу).

Наші інтереси: 

Велика Британія щиро і всебічно допомагає Україні у цій війні. Надійний потужний союзник, з яким треба утворювати політичний союз.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи