Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Уряд Естонії зможе позбавляти громадянства, одержаного в порядку натуралізації

Категорія:

Рійгікогу Естонії на позачерговому засіданні доповнив Закон про громадянство, надавши уряду право позбавляти людину громадянства, яке було отримане шляхом натуралізації, у разі її вступу на державну або військову службу іноземної держави, і коли така служба пов'язана з загрозою національній безпеці Естонії.

Наприклад, зміни дозволять позбавити естонського громадянства людей, які вирушають воювати в Україну на боці Росії. Водночас людина не буде позбавлена ​​громадянства, якщо воює на боці України, щоб захистити суверенітет та незалежність цієї держави, йдеться у повідомленні ERR.

Раніше видання писало, що з початку повномасштабної війни в Україні в Естонії зростає кількість громадян РФ, котрі просять про надання естонського громадянства. Цей інтерес підвищився і серед росіян. Там вивчають своє коріння, щоб отримати громадянство за народженням.

Нагадаємо, знаючи сутність росіян, Естонія вирішила заборонити мати зброю громадянам країни-окупанта Росії та її союзниці Білорусі, а тим, хто вже має таку ліцензію, її анулюють.

Наші інтереси: 

Естонія всебічно підтримує Україну. Естонія була першою країною, яка визнала війну РФ в Україні геноцидом українців. Естонці добре розуміють хижу сутність Росії. Естонці розуміють, що Росія (тоді у вигляді СРСР) окупувала їхню країну у 1940 році.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи