Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 9
  • Переглядів: 11

У серпні почнеться перший етап розчистки українського корупційного гадючника. Буде цікаво

Андрій Єрмак со товариші, який де факто захопив майже всі важелі влади в Україні, став загрозою для американської схеми допомоги Україні. За цією схемою у вересні до нас має піти потужний потік озброєння. А Єрмак зі своїми схемами є цьому загрозою. Тому ця загроза має бути нейтралізована.

В одному з попередніх своїх відео від 9 квітня цього року я казав про те, що верхівці демократичної партії США потрібно, щоб Україна здобула перемогу у жовтні цього року. Не раніше і не пізніше. Причому не просто перемогу, а яскраву, фантастичну Перемогу. Яка стане головною міжнародною подією у жовтні. Про яку будуть говорити з кожної праски. І щоб кожен ЗМІ не забув згадати, що цю перемогу досягнуто за допомогою США, американської зброї та особисто Президента Байдена.

Не всі тоді мені повірили, проте зараз вже закінчується липень, і справи йдуть саме за тим сценарієм, що я тоді озвучив. До нас йде оборонна зброя. Дуже дозовано. Проте все ще нема ракет, які могли б знищити російські аеродроми та російські пускові установки на території РФ та Білорусі. Все ще нема ракет, які в змозі дістати до Кримського мосту. Підготовані й навчені вже 60 екіпажів Хаймерсів, проте у нас зараз лише 9 таких установок. Отже, нам буде поступати зброя, в тій кількості, щоб не допустити програшу України. Але недостатньо, щоб почати рішучий наступ.  Байдену потрібно, щоб яскрава, потужна перемога України відбулася саме у жовтні. А це значить, що у вересні до нас піде справжній потужний потік наступальної зброї.

І тут американці зіткнулися з перешкодою. Андрій Єрмак зі своєю командою практично захопив більшість важелів влади. І його корупційні схеми створюють неабияку загрозу цій схемі Демократичної партії США. Гуляють вперті чутки, що саме Андрій Єрмак створює купу перешкод на шляху американської зброї до України. В західній пресі з’являються матеріали, де висловлюється побоювання, що українські корупціонери можуть втемну торгувати на чорних ринках американською зброєю. Коли про це у відкриту сказала Вікторія Спартц – то як відреагувала українська влада? Всі навколовладні піарщики та пропагандисти почали виливати цебри лайна на пані Вікторію. А Президент зняв з посад керівників СБУ та Прокуратури, у яких були деякі тертя з Андрієм Єрмаком, і замінив їх дуже дивними персонажами, про яких відкрито говорять, що то є люди Єрмака-Татарова.

Тобто, що ми бачимо. Андрій Єрмак, який має, можна сказати, гіпнотичний вплив на Володимира Зеленського, все більше зосереджує владу у своїх руках. А як я вже сказав, це створює загрозу для схеми верхівки Демократичної партії США, по якій у вересні в Україну має хлинути потужний потік озброєння, і у жовтні Україна має продемонструвати за допомогою цієї зброї яскраву перемогу. Що будуть робити демократи? – на мою думку вони постараються усунути цю перешкоду.

Отже, у серпні-вересні ми побачимо перший етап розчистки українського корупційного гадючника. В якому вигляді це відбуватиметься – я не знаю, можу тільки робити допущення. Скоріш за все, це будуть несподівані голосні відставки посадовців. Хтось буде залишатися на посадах, при тому несподівано буде втрачати всі важелі впливу, і справжнє керівництво буде здійснювати хтось інший. Хтось сам попроситься у відставку, щоб лягти до лікарні. І купа інших варіантів. Хоча Зеленський панічно боїться залишитися без Єрмака – він не зможе запобігти цьому процесу. А якщо спробує, то на деякий час опиниться в ізоляції, приблизно, як Горбачов у Форосі у серпні 1991 року. Тобто формально буде Президентом, але де факто нічого не в змозі буде робити.

Отже, веселіше, панове! У серпні почнеться. Це тільки перший етап, який нам допоможуть почати, а потім нам уже самим доведеться розчищати цей гадючник. Але це буде початок. У вересні до нас нарешті масово піде зброя. А у жовтні Україна здобуде потужну перемогу. Це ще не буде остаточною перемогою, але це буде потужно, яскраво, фантастично. А для повної перемоги нам потрібно не тільки вигнати орків зі всіх окупованих територій – треба ще звільнити Крим, притягнути до суду воєнних злочинців та позбавити Московію самої можливості зализати рани та готуватися до нового нападу. Проте це вже зовсім інша історія.

 

Наші інтереси: 

Американці можуть нам ненав’язливо допомогти почати розчищати корупційний гадючник. А далі доведеться вже працювати самим.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи