Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Українка Вікторія Спартц озвучила звинувачення проти Андрія Єрмака, які обговорюються в Конгресі США (+відео)

Категорія:

Член Палати представників Конгресу США від Республіканської партії Вікторія Спартц пояснила сенс проблеми, яку являє для України керівник Офісу президента Андрій Єрмак, і розповіла  про важливість механізму контролю над американською допомогою, яку отримує Україна. Про це вона розповіла в інтерв’ю «Європейській правді».

220712viktoriyasparts-5.jpg

Вікторія Спартц (Victoria Spartz)
Вікторія Спартц (Victoria Spartz)

Вікторія Спартц заявила, що українська сторона відхилила її пропозицію щодо механізму контролю над допомогою. Вона «зустрічалася майже з кожним керівником адміністрації та парламенту» України, щоб викласти пропозиції, «але ваша сторона [Київ] з цим не погодилася» – повідомляє Бабель.

«Для мене важливо, щоб те, що ми постачаємо для вас, йшло туди, куди потрібно, і ваші військові це отримували [...]. Я не буду висвітлювати деталі, бо якщо я це скажу, то Росія таку пропаганду проведе, що у вас будуть проблеми», – зазначила Спартц, додавши, що в обох палатах Конгресу одностайні щодо механізму контролю розподілу коштів, наданих Україні.

Спартц заявила, що Україна має проблеми, які влада не хоче вирішувати. «Я вам скажу, що проблеми в України будуть великі, якщо Україна зараз не зможе з нами [США] домовитися. Якщо Конгрес не відчує, що ми можемо вам довіряти», — додала вона.

Щодо голови Офісу президента Єрмака Спартц сказала, що його прізвище виринало в контексті невирішення українських проблем, зокрема щодо непризначення спеціалізованого антикорупційного прокурора. Щодо цього питання в негативному ключі згадувався заступник Єрмака Олег Татаров, який, можливо, контролює членів комісії від Верховної Ради, яких звинувачують у затягуванні конкурсу на керівника САП.

«Ми витрачаємо мільярди доларів. В Україні були створені антикорупційні інституції, і нас турбує, коли ми бачимо, що ці інституції не можуть працювати. Мені кажуть, що це через Єрмака і людей, яких він ставить на посади. Я не знаю, чи це так, але президент Байден, коли він витрачає кошти в Україні, повинен звітувати Конгресу за це. Якщо ми не маємо можливості робити аудит, якщо ми не знаємо, що відбувається з нашою безпековою підтримкою, тобто зброєю, щойно вона перетнула кордон! А ми не знаємо, що з нею у вас відбувається, тому що у нас немає людей в Україні. Вона [зброя] може бути в Сирії, вона може опинитися в Росії», — пояснила конгресвумен.

На запитання щодо натяків Спартц про звʼязки Єрмака з Росією вона відповіла: «Всі знають, але всі [західні політики] розмовляють [з Єрмаком]. Це питання, яке у всіх є, але ніхто не хоче його вирішувати».

Окремо Спартц заявила, що Україна не готується належним чином до війни.

«Ви до війни не готуєтеся. Ви навіть поводитеся так, наче у вас війни нема! Не розумієте, що у вас найбільша війна після Другої світової! І якщо у вас війна, то кожна людина в Україні, від малого до великого, має бути частиною війни. Але коли проїжджаєш вашими містами, коли дивишся, як ваші міста готуються до атак, то бачиш, що багато де це не відбувається. Ви все чекаєте, що все Захід буде робити. Люди сидять у ресторанах у Києві, наче війни у вас вже нема, тому що війна пішла на Схід. Якщо у вас така велика війна, то вся індустрія, всі люди ваші мають над цим працювати», — сказала вона.

Також Спартц заявила, що за її даними, за «вказівкою Офісу президента у міст забрали місцеві бюджети», які могли піти на локальну оборону.

Спартц розкритикувала і президента Джо Байдена, заявивши, що він не є чесним перед Конгресом і там досі не побачили його стратегії щодо України (а як інакше, якщо стратегія недавно змінилася на протилежну. – НО). За її словами, Конгрес на «двопартійному рівні розчарований через це».

«І я буду чесно говорити, що те, що зараз у вас відбувається, пов’язане з тим, що ви не вирішуєте деякі проблеми. Я можу нічого не казати, ми будемо і далі грати в ці ігри, давати вам 5–10 одиниць артилерії, які вам не допоможуть. Але вже досить грати в політику», – заявила конгресвумен.

8 липня член Палати представників США Вікторія Спартц звернулася з листом до президента США Джо Байдена про необхідність перевірити так звані «російські зв’язки» очільника Офісу президента Андрія Єрмака. Потім Спартц опублікувала список претензій до Єрмака і попросила Байдена перевірити «російські звʼязки» Єрмака. Також вона заявила, що президент Володимир Зеленський «повинен вирішити проблему» Єрмака і закликала МЗС України серйозно ставитися до її заяв.

Поведінка редактора «Європейської правди» Сергія Сидоренка, який брав це інтерв'ю, була ганебною. Він чіплявся за окремі слова і намагався приписати Вікторії Спартц те, чого вона не говорила. Вочевидь, його завдання полягало в тому, щоб нівелювати звинувачення і захищати позицію Офісу президента Зеленського. В результаті він отримав протилежний ефект, що видно з коментарів під цим відео на Ютубі


Хто така Вікторія Спартц, яку зненавиділи Єрмак і Татаров – агенти Росії

 

Як конгресвумен українського походження Вікторія Спарц «підпалила» Офіс президента? Та чому так захвилювалися Андрій Єрмак і Олег Татаров? Марина Данилюк-Ярмолаєва у #шоубісики розбирає найгучніший скандал останніх днів.

Наші інтереси: 

Звільнити українську владу від корпоративних психопатів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

Схоже на те, що Єрмак управляє Зеленським.

Подивитись на нього - він спокійний, беземоційний. Дуже багато питань.

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Зверніть увагу на тенденційність цього відеоінтерв'ю. Чого вартий заголовок: "Скандальна українка з Конгресу". А на фото її спеціально зробили старішою - у фотошопі максимально підвищили контрастність зображення. Які ж вони прогнозовані та тупі :)

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

Схоже на те, що Єрмак управляє Зеленським.

Подивитись на нього - він спокійний, беземоційний. Дуже багато питань.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Коментар Анатолія Якименка:

Вихід з ситуації дуже простий. Не потрібно звинувачувати Вікторію Спартц, це нічого не дасть. Потрібно посадити в тюрму для проведення слідчих дій Андрія Єрмака, Олега Татарова, Руслана Демченка. Так як зробили з підозрюваними у справі Шеремета. І проблем з постачанням зброї не буде.

Більше – у відео на Ютубі.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

А тут прямим текстом:

Валентин Бушанський: Єрмак - президент України з подачі ФСБ (відео)

Серед іншого, політолог розповідає про безсоромну брехливість Єрмака і його тупість.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Усе більше даних про те, що в них психопатичний союз. Це значить, що виносити з офісу доведеться обох.

Андрій Гарас wrote: Схоже на те, що Єрмак управляє Зеленським. Подивитись на нього - він спокійний, беземоційний. Дуже багато питань.

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ще недавно, до зміни концепції піар-кампанії "Конгрес-22", демократи виправдовували гальмування поставок зброї Україні тим, що тут поганий контроль. За це їх тоді сильно критикували. Сьогодні демократи змушені підтримувати Вікторію Спартц, тому що це виправдовує їхню колишню позицію. Мовляв, самі бачите – ми були праві!
Це означає, що республіканку Спартц зараз будуть підтримувати навіть демократи.

Це також означає, що американські психопати будуть зливати своїх "братів по інтелекту" не лише в Москві, а й у Києві.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Аудит фінансової (і будь якої іншої) діяльносьті влади неможливий, вони непідконтрольні і це проблема на всіх рівнях і на найнижчому теж.

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.