Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Хто захищатиме Київ, коли ворог повернеться? – Георгій Учайкін (УАВЗ)

Категорія:

Світ:

Навіщо потрібні добровольці та чому українці повинні мати зброю? Голова Української асоціації власників зброї Георгій Учайкін розповів про тероборону, важливість зброї та вміння з нею поводитися.

 

georgiyuchaykin.jpg

Георгій Учайкін

ДФТГ – це добровільчі формування територіальних громад, це – воєнізовані структури, організовані за принципом територіальності. Їх 700 по всій країні. На лівому березі Києва – 14.

Зараз ДФТГ поїхали на фронт на схід чи південь України і використовуються як легка піхота.

Система не може змиритися з озброєними громадянами, які взяли на себе функцію захисту своєї території.

ДФТГ – це громадські формування без жодного юридичного статусу. Вони наче у приймах, каже Георгій Учайкін. Ніхто нічим не допоміг. Все купляли самі за власний рахунок, навіть мішки з піском для блок-постів.

Зараз по всій країні йде тенденція розформування ДФТГ. Найбільше про це кричить МВС.

"Наш кадровий резерв у порівнянні з кадровим резервом нашого ворога – надзвичайно обмежений", – каже Гергій Учайкін. 

Він наголошує, що потрібно продовжувати готуватися до війни. За 8 років ми втратили 20% території. Тому потрібно створити реальні військові формування, які готові будуть нас захистити.

Цікаво, що Київська поліція 24, 25, 26 лютого кудись хутко зникла. Все взяли на себе добровольці на території свого району. Не було жодного мародерства, пограбування квартир. Злочинність по всій країні впала на 50%.

Учайкін наголошує, що зараз є серйозна проблема відсутності військового вишколу майбутніх захисників країни. Вирішити її згори – неможливо. Потрібно, щоб місцеві громади допомагали.

 

Наші інтереси: 

Вільний народ має бути озброєним. В Україні відбувається формування нової козацької нації. Таке може відбутися тільки в ході війни. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи