Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Паразити оговтались і повертають скасовані податки: куди в Україні дівся бензин

Світ:

Регулювання урядом ціни на пальне призвело до того, що його невигідно завозити в Україну автомобільним транспортом. На заправках – величезні черги. Наразі ціни на бензин та дизпальне уряд обмежив ціною у 34,10 грн/л та 38,7 грн/л відповідно. Проте, за оцінками директора "Консалтингової групи А-95" Сергія Куюна, дефіцит пального визначає його реальну ціну на ринку 40 грн/л і 45 грн/л. Гетманцев планує повернути всі акцизи та податки.

Дефіцит пального на АЗС  в окремих регіонах України пов'язаний з тим, що протягом останніх трьох тижнів ворог завдавав нищівних ударів по паливній інфраструктурі України. Зокрема, знищений Кременчуцький нафтопереробний завод, який був основним виробником пального в Україні, а також низка великих нафтобаз операторів ринку зі значними запасами пального.

Про це 29 квітня повідомила міністр економіки Юлія Свириденко і запевнила, що протягом 7 днів дефіциту палива не буде.

Але не всі біди у нас від окупантів, каже Дмитро Корчинський. У нас в Україні є посібники ворога та просто ідіоти. До того ж стало відомо про намір голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів Данила Гетманцева повернути акциз та повне ПДВ на паливо. Нагадаю, що на початку війни ПДВ було знижено до 7%. Тоді ціна буде більше 50 гривень за літр.

Законопроект Гетманцева також поверне усі податки на ввезені до України товари. Зараз, як відомо, в Україні усі податки та збори на ввезену продукцію скасовані.

Якщо зараз повернуть усі мита, акцизи та ПДВ, маленькі продавці, а не великі мережі, такі, як ОККО, WOG і SOCAR, "прогорять" і будуть змушені припиняти свою діяльність.

Наші інтереси: 

Розбираємо економічні проблеми, не дамо паразитам знову надіти податкові кайдани на підприємців.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Тобто, голова комітету ВР може скасовувати закони України?!?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Тобто, голова комітету ВР може скасовувати закони України?!?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!