Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна отримала тільки невелику частку обіцяної Байденом допомоги – Diaspora UA (+відео)

Те, що озвучує Байден та його адміністрація, і те, що відбувається насправді, – різні речі. Від початку президентства Байдена США прийняли понад мільйон нелегальних біженців, а 100 тисяч українців-біженців, яких Байден пообіцяв прийняти в США, не приймають. Вони їдуть до США через Мексику разом з нелегалами.

Це – не одна обіцянка Байдена, яку він не виконав. Тільки на 46-й день війни він під тиском американських сенаторів підписав заборону купівлі нафти з РФ. Але це не означає, що завтра вже припиниться російський експорт нафти. Як виявилося, заява Байдена декілька тижнів тому про ембарго нафти з РФ на практиці означає не ембарго, а перегляд ролі РФ у Всесвітній торговій організації.

Треба не вірити словам, а дивитися на дії. Говорити можна все, що завгодно, аби підтримувати свій імідж та подобатися громадській думці. Але слова не завжди збігаються з діями. Українці купуються на слова Байдена, але не бачать, що відбувається насправді.

Одна з причин, чому Джо Байден не хоче насправді "бити горщики" з РФ, – це його намагання домовитися про іранську ядерну програму. Так, він називає Путіна вбивцею, але при цьому має з ним таємні переговори і хоче бачити Путіна живим-здоровим, щоб той виступив посередником у його ганебній оборудці з Іраном.

У деяких американських військових також склалася думка, що адміністрація Байдена робить усе можливе, щоб Путін не програв цієї війни проти України.

До того ж американці жартома називають президента США Джобамою, бо ж усім зрозуміло, що Джо Байден насправді нічим не керує – керує так званий колективний Джо Байден (Джобама) і адміністрація демократів.

Цікаво також виглядає той факт, що допомога, яку вже надіслали США, до України так і не дійшла. Вона зупинилася у Польщі. Докладніше про все це у відео:

Наші інтереси: 

Слухаємо українців зі США та аналізуємо факти. Ось, що говорив Байден 24 лютого: США та G7 переходять до реалізації «нищівних санкцій» проти Росії.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи